Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на участниците относно предложените заглавия на темата?
Какви са мненията на участниците относно алкохола и алкохолизма?
Какви са мненията на участниците относно срещите с голи мъже и мъже с шлифери?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на участниците относно предложените заглавия на темата?
Участниците имат различни мнения относно предложените заглавия на темата. Някои от тях не са доволни от заглавията, изразявайки недоволство и предлагайки свои собствени варианти. Въпреки това, има и участници, които се шегуват по темата, изразявайки съмнения относно ползата от промяна на заглавието и предлагайки сексуално заредени заглавия за следващата тема.
-
Какви са мненията на участниците относно алкохола и алкохолизма?
Участниците имат различни мнения относно алкохола и алкохолизма. Някои от тях споделят лични преживявания с алкохол в семейството, докато други изразяват негативно отношение към алкохола и алкохолизма. Освен това има участници, които изразяват загриженост относно вредите, причинени от алкохола, и подкрепят забраната на алкохола и фойерверките.
-
Какви са мненията на участниците относно срещите с голи мъже и мъже с шлифери?
-
Какви са мненията на участниците относно подготовката за Нова година и посрещането й?
-
Как се превежда „отсега нататък“ на арабски?

Пък и много други момичета. Криси например отдавна не е писала.
Според мен основната причина е в това, че когато много жени се съберат на едно място, често настъпват конфликти, размяна на обиди и т.н. Негативните емоции са накарали много активни в миналото съфорумки да спрат да пишат. А със случващото се в Сирия темата тотално замря, което е нормално - малко е кофти да си говорим за манджи, традиции и езотерика, докато хората там се избиват.
Аз първо бих се опитала да опозная човека срещу мен на език, който съм сигурна, че владея...
Другото е, че майка му настоява като за първо посещение да не пътуваме напред назад като туристи, ами да постоя повече със семейството, за да се опознаем взаимно. Определено намирам резон в думите на жената, ама дано съумеем да комбинираме нещата.
Среща няма ли да си спретвате вече ?
от това, което съм гледала по Черешката, участниците по-скоро си правят пи ар, отколкото да показват готварски умения.

).
И на всичкото това суетене, не били готови да живеят заедно. Той си има свой апартамент, тя живее на кратрита. Съквартирантката и се изнесе и сега си взе нов - 20 годишен немски младеж.