133 арабки диви и красиви посрещат 2012

• 68 022
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • сред маслини и портокалов цвят
Амал, кръвта ми се смрази като прочетох материала. Пъстра е Сирия, бях чувала за тези неща, но не и в подробностти. Сега хипотетичният мир в Сирия ми изглежда още по-невъзможен. Толкова кръв се изля, как да се забрави и прости... Умът ми не го побира.
В кръга на шегата-добре, че щерката ти развали годежа, че страховит район сте. Не мога да го мисля мойто синче ако сгафи нещо, навреме се отърва. Той още не е схванал ситуацията, де, все за твойта хубавица говори. Mr. Green

Лона Миза, благозвучен ти е никът, напевен някакси. Обаче още страдам за Веждата. Mr. Green

# 496
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте дами, страшно се радвам на оживлението в темата.

Лона Миза, харесва ми новия ти ник. Но най-ми харесваше онзи свързан с мусонните дъждове. Приятно криене в Сирия от олимпиадата. Ще чакаме пътеписи от там.

При мен нищо хубаво, пак съм безработна, поради ликвидация на предприятието. Но всяко зло за добро. Така ще съм повече време в къщи с малката.

Пожелавам на всички много любов и целувки за дечицата.

# 497
 Mr. Green Mr. Green Еее, Ясмнике, ми това е бедуинската чест. И аз се посмръзнах. Ама ако човек е честен какво пък, може и да оттърве кожата. Embarassed Embarassed А ти младИте не ги мисли, те ако си решат няма и да ни питат. Party Но пък с епосмях с невидимия текст.

Лона, че много страховити подготвки. Shocked Хитра сиии, то всеки обича да ходи на гости, а не да му идват. Mr. Green Ни чинии миеш, нито си задължен да стоиш до късно, когато си решиш - хоп и си отиваш. А иначе? Mr. Green Аз обаче се изучих, казвах "Отивам да приспивам малкия и се мятах до него". Party

Алверка, добре дошла отново в клуба на безработните. Кризата е страпна, но шще оцелеем, дет се вика и пострашни неща има. Hug

# 498
  • София
А, така! Какво най-много ми е направило впечатление.....

Качихме се с майка ми на един автобус. Жените и децата на предните седалки, мъжете - отзад. Билетчета се купуваха от шофьора. И помня, че като станха повечко жените в предната част, мъжете прибягваха до следната схема - качва се от предната врата, купува си билет, слиза и се качва отзад  Joy Не им се минаваше през такова множество ханъми Wink Изглежда съвсем логично сега, но за мойта крехка възраст тогава ми направи супер впечатление. Години наред в рисунките си разделях хората по колите и автобусите - жените отпред, мъжете - отзад Wink

Споменахте изненадващото гости като едно от топ впечатленията. Аз бих добавила и факта, че когато и да изненадаш някой с гостито си, той никога не е толкова изненадан  newsm78 Приготвята се едни софри, изнасят се едни храни - все едно специално за повода са пазарували. Винаги съм се чудела, постоянно ли държат такъв запас и какво става, ако никой не дойде на гости  newsm78

# 499
Приготвята се едни софри, изнасят се едни храни - все едно специално за повода са пазарували. Винаги съм се чудела, постоянно ли държат такъв запас и какво става, ако никой не дойде на гости  newsm78

Точно същото съм си го мислила. На мен ми се е случвало да мине приятелка и да нямам дори бисквити да и предложа с кафето...

Рени, видях те, разпиши се де, добре ли сте?

# 500
Здравейте  Hug ами какво да ти кажа Лона Миза ами хич нещо не е добре.В края на миналата година ми намериха рак на матката направиха ми много тежка операция.В момента се лекувам пък да видим какво ще стане.Жалкото е,че с моя мъж няма да можем да имаме деца защото ми извадиха всичко.Просто много съм разочарована от живота но какво да се прави поздрави на всички. Hug

# 501
Ох, много съжалявам да го чуя.

Пожелавам ти успешно лечение и да намериш нещо позитивно върху което да се концентрираш, да не мислиш лоши неща.

Hug

# 502
Ооо, Рени, ужасно съжалявам за това, бих желала да си открила това по-рано, за да имате шанс.  Confused Confused Embarassed Понеже знам, че едно дете осмисля живота и поради спецификата защо не станете приемно семейство? Не знам дали там където живеете има подобно нещо, но като че ли не е лоша форма.  newsm78 Знам, че не е като свое, но толкова страдащи дечица има.. Praynig

Ааа, за сключените вежди и аз изпивам носталгия. Mr. Green

# 503
Рени, пожелавам ти много сили, за да се пребориш докрай с болестта. Сигурна съм, че ще успееш!  Praynig 
Знам, че каквото и да кажа, няма да намали мъката ти, за това просто ти изпращам много прегръдки. Hug  Praynig

Ох, този гаден ужасен проклет рак. Толкова много хора от родния ми град се разболяха през миналата и тази година. Толкова прекрасни жени...

# 504
Благодаря Ви много Амал ние живеем в България аз съм от София живея в Надежда моят мъж си намери хубава работа тук та засега сме в България ами или ще осиновяваме или ще ползвам услугите  на сурогатна майка. Hug За съжаление е така Айа много лоша болест но каквото му е писано на човек това ще стане аз не се предавам.Благодаря ти!

# 505
reni31  Hug Hug Hug
Амалче , объркала съм се с М . Илиева  Embarassed Не тя готви арабски ястия , ще се разровя кой беше и ще пиша  Hug
П.п . : Намерих въпросната вечеря , но е била на Рафи Бохосян .
Той приготви неща от арменската кухня , но ми беше интересно че направи табуле и др. неща.
Заповядай линк с участието му . http://www.youtube.com/watch?v=iQkBTU9Yd_Q

Последна редакция: ср, 16 май 2012, 00:42 от shams u amar

# 506
  • сред маслини и портокалов цвят
Рени, прегръщам те силно Hug Много сили и кураж ти желая да имаш, за да се пребориш. Много ми е мъчно, че минаваш през това. Но не спирай да се бориш и да вярваш, че всичко ще се нареди накрая. Децата не ги мисли сега, важното е да оздравееш. Пък по един или друг начин и дечица ще си имате. Hug

# 507
Хайде и аз да се разпиша, че отдавна не съм...

Рени,  Hug пожелавам ти много кураж   bouquet

Ясминката, ходя на плаж, вече съм с подобаващ тен  Flutter
Лятото идва края на юни  Peace

На шофьорката успешни изпити.  Peace

Поздрави на всички, лек дни ви пожелавам и по-малко неприятности  Praynig

# 508
Привет   bouquet

Рени,  Praynig да се наредят нещата при вас! Hug 

Амал, беше питала за Отчаяните съпруги - не знам от кога не си го гледала, но всъщност епизодът от тази седмица е последен. Казват, че няма да снимат повече - нито серии, нито игрален филм.
Иначе аз останах леко разочарована от финала, не беше нищо особено.  Thinking
Сериалът го гледаме онлайн от този сайт: http://watchseries.eu/serie/desperate_housewives
По другия ти въпрос: В Йордания няма да може да останем за повече от две седмици. Струват ни се малко, но имаме и други ангажименти тук. Хабиби вероятно ще пътува лятото до САЩ за една конференция, пък ми се иска да ида (идем) до България.

Лонамиза, ти сериозно ли за пътуване до Сирия говориш.  newsm78 Ние до преди година също все планувахме, че като идем до Йорадния ще отскочим и до там за поне един уикенд, но сега ми се струва доста рисковано.

Шамс, да знаеш защо по Нова плей новите епизоди на Черешката не тръгват (пише, че липсва видео на сървъра)? Ти имаш ли този проблем или гледаш епизодите винаги по тв-то. Сега ще пусна да видя Рафи, много слънчев беше в Х Фактор, да видим дали е така и у дома, докато готви.

Любс
, казваш, че лятото още не е дошло, а ти вече си с тен. smile3515

Алвера
, бързо намиране на работа.  Hug И в моята фирма след едно официално изказване на големия шеф преди седмица се очакват големи уволнения в края на юни. Спрягат се като брой между 800 и 2000 човека от 4000 работещи в тукашната централа. Много вероятно като сравнително от скоро работеща във фирмата да бъде сред уволнените. За щастие тук има 3 месеца предупреждение за уволнение. Така се дава известно време за търсене на нова работа и за това за сега въобще не се притеснявам, но слуховете определено са демотивиращии за мен, и колегите.

Приятна вечер и слънчев ден утре. Тук ще е почивен ден  newsm44

# 509
Айа за огромно съжаление, не можеш да гледаш Черешката през Нова плей Sad много момичета живеещи в чужбина , и пишещи в темата за Черешката го споделиха. Доколкото разбрах , от нова са наложили забрана ,предаванията им да се гледат в чужбина.  Peace
Но има начин да хванеш поне някой друг епизод. Просто изпиши в гугъл Черешката на тортата 2 , дата която искаш , и ще ти се появят ако са качени във Ютуб или Вбох Hug
Ако не намериш епизод , пиши ми ЛС или тук , ще се постарая да го открия и да ти го пратя  Hug

Общи условия

Активация на акаунт