133 арабки диви и красиви посрещат 2012

• 67 857
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
Добър вечер, дами  bowuu

Бях ви обещала да показвам снимки, ето малко от тях, но позволете да са подарък за една съфорумка.

Рени, ето малко ярко слънце и красота с пожелание да имаш много слънчеви моменти въпреки дъжда и въпреки всичко друго....   http://aorat.snimka.bg/hobby/portugal.677660

Извинете ме, че наблягам на растителността,за мнозина може да е скучно, но по това се захласва моята лирична душа.

Амал, за момента съм пас, но все ще ме осени...

Айа, не вярвам да се отправя скоро към Сирия, може би направих опит за малко черен хумор.

лека нощ

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 01:23 от Лона Миза

# 511
Добро утро и от мен.

Айа, лятото тук не е свършвало. Почти целогодишно се ходи на плаж, като изключим няколко дни през декември и януари, когато вали дъжд. Макар, че тази година и дъжд нямаше  Rolling Eyes
Това за края на юни е специално за Ясминката.  Peace

Лона Миза, и аз прегледах снимките. Някой от тях са супер, оригинален фототапет. Най ми хареса тази с моста и другата с морето, дето града е дъгообразен на снимката....

Лек и успешен ден на всички!  Hug

# 512
Здравейте и от мен Hug

Рени, желая ти кураж и много сили, за да преминеш през това ужасно изпитание Hug. Дано успееш да се възстановиш напълно както физически, така и психически. За децата, не знам какво да ти кажа Sad. Предполагам че е ужасно, но съм сигурна, че щом се обичате със съпруга ти, ще намерите начин да се справите и с това и да дарите с любов и нежност детенцето, което се нуждае точно от вас Peace.

Лона Миза, без малко щях да напиша Мона Лиза благодаря ти за споделената красота  bouquet. Разгледах снимките на един дъх, много ми харесаха.

Айа, дано си допаднете със семейството на половинката или по-скоро на тях да им отпаднат предразсъдъците относно теб Praynig. Макар че аз съм сигурна, че няма как да не те харесат щом се запознаят с теб Simple Smile

Алвера, успех с шофьорския курс! Това е нещото, което така и не се осмелих да изкарам и се моля да не ми се налага да го правя. Знам си, че от мен шофьор няма как да стане Simple Smile. Успех и с намирането на работа ви желая с Амал Peace

Ясминка, как са малките чаровници? Дано мъжът ти успее скоро да се прибере при вас Praynig

Сигурно пропускам много неща да коментирам и поводи за празнуване да честитя, но се надявам да ме извините. За мен няма какво да пиша, нищо ново и интересно не се случва, затова няма да ви отегчавам с битовизми, тип "отчетна тема" Simple Smile
Поздрави на всички!

# 513
Добро утро   food010

Лона, страхотни снимки! Сега ако кажеш, че сте били и в Порто и може да ми дадеш няколко съвета какво задължително да видим, посетим, опитаме.Flutter (ще ходим до там следващата седмица за четири дни)

Шамс, жалко, че не може да се гледа от чужбина. За съжаление и вбокс-а е ужасно бавен в чужбина, тъй че остава само ютуб.  Hug

Амал, виждам, че си писала в една тема в книжни под форум. Не се притеснявай, не те следя къде пишеш, просто ми се показва в Отговори в най-горното меню. Малко след откриването на темата писах там, като видях заглавието ѝ се зарадвах, че има интерес към арабския свят. Чак след това прозрях, че под книги за арабския свят се има предвид книги за жени, които са били заключени, правата им отнети, как са избягали, как са били бити, децата им отнети и т.н.   ooooh! Outta Joint Tired

Астарта
, радвам се да те “видя“  wavey

# 514
Ааа, привет отново разбудили се принцеси. Heart Eyes Heart Eyes Обичам си ви. Heart Eyes

Лона, страхотно е в Порутгалия, така топло за душата изглежда, браво.   bouquet Ама нищо де, ще чакам по-вдъхновяващи дни. Hug Hug

Айче, и аз така пъво се зарадвах, пък после оклюмах, ама какво да се прави, кучетата си лаят, кервана си върви. Дамите четат, арабките живеят. Mr. Green Линкът със сериите е страшен, цяла енциклопедия направо. Аз не помня до коя серия съм гледала, даже и не помня кой сезон беше, че нали с мнгоо прекъсвания ги даваха. Та съм си приготвила 2 въпроса - какво стана с Майк  и Сюзън Mr. Green и Каква беше тайната около онова семейство дето се настани после? Flutter
Мм, 2 седмици са много малко време, но се надявам да сте се организирали предварително.  Hug

Шамс, ще видш кога да го гледам, това Нова Плаей много трудно зарежда. Crossing Arms

Астарта,  Hug винаги ми е приятно да те видя, и тук и на живо.   bouquet

Алвера, леки курсове. Аз да ви кажа съм осъмнала с призовка от КАТ. Викам си все спазвам правилата и един път да съм дала малко повече газ и ей го на веднага са ме спипали. Mr. Green

Ясминке, в събота ще отваряме возилото да видим какво му е, дано скоро го оправшт та да поиграят нашите. Не бой се де, сега всичко е в сферата на игрите, не на сериозните връзки. Wink Flutter

Любс, като видя термометъра ти в подписа и винаги ме хваща яд. Mr. Green

Рени,  Hug Hug

# 515
Приветос!  bouquet "Благодарете" на Амал, че ме излови и подкани да се разпиша  Whistling
Не знаех, че още посрещате 2012  Laughing
Минах по диагонал през последните 2 страници  Blush
Рени, кураж и стискам палци да се пребориш! Имай вяра, че животът не е само мъгла и гръмотевици. Щом имаш любим човек до себе си и сте се устроили ок, това никак не е малко. Ако не се лъжа, ти пишеше тук и преди, нали (помня аз пакистанската ти одисея  Wink)
Айа, аз също я следя темата за книгите и давам и заглавия, които не са само за терор и тормоз над жените, но е  факт, че много такива книги има...
Исках поименно да си допиша писанието, но тук има няколко слънчеви лъча и е по-добре да не ги изпускаме и да отскочим до парка  Peace (Лона мона, знае за какво говоря  Wink)
До скоро, дами!  bouquet

# 516
  • България
Здравейте, момичета!
Виждам, че темата се е раздвижила от пролетния дъжд и слънце (де да можеше и градусите на термометъра да пораснат малко)! Ееееххх, мечти!

Рени, ами не знам дали мога изобщо да ти кажа нещо, освен да ти изпратя една  Praynig и положителна енергия. Не се познаваме, но съм сигурна, че си силен човек и ще се справиш.

Лона Миза, благодаря за снимките, много са хубави, колкото до растителността, всеки с предпочитанията си! Със сигурност ми подействаха добре в тия дъждовни дни!

Усмивки и успехи! До някой следващ път!

# 517
Ооооо, Олди.... Grinning
Значи сте в Англия щом толкова високо цените всеки слънчев лъч...

Айа, значи скоро ще гледаме още снимки от Португалия. Ние искахме и Порто да видим и на юг да слезем към Фаро, но с малки деца, багажи и колички нещо...Накрая решихме да сме само в един хотел през цялото време и да разгледаме подробно Лисабон и околностите (плажовете на АтлантИка, Синтра). Горещо препоръчвам замъка Синтра, главозамайващо е и в пряк, и в преносен смисъл.Прекрасна почивка беше, а после като се върнахме  два месеца дъжд, дъжд, разнообразен с градушка понякога. Не помня такъв дълъг дъждовен сезон. Питам се какво ще стане ако продължи да вали така и по време на олимпиядата.

Астарта се разписа, дано скоро и Русалката да ни уважи.

Аз също един ден разцъквах онази тема с книгите. Отдавна съм се убедила, че някои хора имат душевна потребност да се занимават с редовно с подобни истории и да се чустват облагодетелствени. Ето нещо много добре написано (особено финалните щрихи) от някой с подобна душевност:  Mr. Green Който е в тая тема заради любов, да го прочете много внимателно и да го осмисли.

Цитат
  Основното, което трябва да се вземе предвид, е разликата в отношението на мъжа към жената, на роднините на мъжа към жената от друга вяра и особеностите на обществото, в което жената отива да живее. Любовта минава и си заминава. Остават едни важни подробности.
Ако можете да понесете да делите леглото на мъжа си с още 2-3 забулени жени, ако можете да приемете мисълта, че ще бъдете изоставени, ако не можете да му родите дете, ако приемете възможността при раздялата ви, мъжът да скрие от вас собствената ви рожба и да ви върне там, от където сте дошли, спокойно можете да се загледате както в лицето, така и в органа, така и в джоба на всеки негър, саудитец, индонезиец или прост папуански канибал.    

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 17:11 от Лона Миза

# 518
  • сред маслини и портокалов цвят
Ауууу, Миза, откъде го взе тоз потресаващ цитат? То не, че не съм чела поне хиляда като него Mr. Green
И моля те-всички сме в тая тема от любов. Аз поне така знам, някой да не крие петролни кладенци, ей! Mr. Green
Разгледах снимките, като стигнах до лимоните се разревах. Много рева напоследък, дали пък не влизам в критическата. Ама едва ли, роня сълзи само над средиземноморски пейзажи...

Ох, и ние тук вече много ценим всеки слънчев лъч. От обяд не спира да вали, по едно време и град даже. Комшията сутринта засади в двора патладжани, че и обилно ги поля, както си и трябва. Ама сега плуват вече.

Бившата сватя, ми не знам пък дали ще можем да ви приемем Crossing Arms  Вашта мома като се надува и ние ще почнем.  Майтапче. Laughing

Астарта, мъж ми е начертал едни сложни маршрути за прибиране...А мен сигурно в лудница ще ме вкарат от притеснение.

Любе, голям кеф, ей го къде е края на юни!

Алвера, лошо е това с работата, дано скоро намерип нещо подходящо. Но сега вече нямаш оправдание за срещите.  bouquet

Омче, айде пиши как сте. Hug

Мъгличке, хич ли нет нямаш? Гледам разни хора от Сирия всеки ден са он лайн, как го правят тоя номер, хич не ми е ясно.

Русалката, трупат ти се отсъствия. Grinning

# 519
Брей, за един ден два пъти се разписвам тук  Blush
Лона, в Лондрес сме  Laughing Ако ти се среща (в района на Риджънтс парк) дай знак в следващите няколко дни. Ще ми е приятно!  Peace
Гледам хвалят твои снимки, аз нещо не ги забелязах, ще мина на поправителен пак, че обичам слънчевите места  Mr. Green
Цитатът, особено краят е покъртителен просто....Оставям го без коментар.
И още нещо шях да казвам, но си забравих мисълта..ми така е на тия години вече... Thinking

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 18:09 от Old Sport

# 520
Еее, Олди, кога прелетя натам? Hug

Лона, жал ми стана за папуасите, как ги очерниха само. Mr. Green Ама моля ви, то и си беше ясно от заглавието на темата, ама нали като прочета арабски свят и си мисля автоматично за позитивни неща, та приписах това и на другите. Rolling Eyes Ако ли темата бе Книги от Арабския свят, може би нивото би било по-друго. newsm78 И тук пак се сещам за една книга на Пиер Дако, която публикувах цитати в клюкарника, дето се описваше как жените, които се присмиват на изконно женски качетва като търпение, майчинство и т.н. са просто едни много неуравновесени жени,, които хем искат да са жени, хес се съревновават с мъжете и се правят на мъже. Mr. Green Ама в оная тема "свободните" ми се обидиха, като че ли аз съм я писала.

Да, Мъги защо няма нет толкова време докато други имат, чудя се да не би да й втръснахме? newsm78

А, за снимките, харесаха ми палмите естетсвено, но най-ме впечатли че у Португалия ядат активия. Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 май 2012, 18:21 от amal

# 521
Амалски, преди известно време...успяхме и да навестим Париж, след като цяла зима бяхме закрепостени в Банско  Laughing
Следя ви за софийска среща, в която да се включа  Twisted Evil
Майката на Саид и Самар, да знаеш,че тоя път вече трябва да се видим, че всяко лято купувам подаръци на децата и така си им стават малки...престоявайки вкъщи  ooooh!

# 522
  • Egipet
на всички имали повод за празнужане честито    bouquet  bouquet  bouquet              . рени стискам ти палци и много здрави нерви         Praynig . Айшето потроши апаратурата и сега глажно чете тука наидах един кредор та с него писжам сига.

# 523
Aisha, не си губите времето вие..честита ти поредна лентичка   bouquet И поздравления за куража  Peace

# 524
Много ви благодаря за пожеланията!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт