133 арабки диви и красиви посрещат 2012

• 67 487
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Мъгличке, честит рожден ден !

# 631
Честит празник и от мен, Деси!

# 632
  • сред маслини и портокалов цвят
Мъгличке, да си жива и здрава! Най-хубавите работи да ти се случват! И дано скоро животът ви пак стане мирен и спокоен!   bouquet Hug

Любе, честит рожден ден и на теб! Най-голямото щастие на света ти желая! Много те обичаме и много ни липсваш!  bouquet Hug

Аз липсвам, щото интернета ми липсва, явно от жегата. Mr. Green Много им пречат екстремните климатични условия на Булсатком Mr. Green
Гуш на всички!

# 633
Любс, честит рожден ден! Бъди много щастлива, здрава, обичана и успешна във всяко начинание 
 Hug  bouquet Hug

Мъгличке, и тук да пожелая честит рожден ден. Дано скоро да видим края на ужасите в хубавата ти втора родина  Praynig

Тук при нас се почна дъждовният период  Confused поне според прогназата следващите 5 дни ще вали. Днес уж бяхме в стария град, където има дни на Франция, но под проливния дъжд много не успяхме да усетим от празника, само хапнахме набързо креп със сирене и се изметохме към панаира с люлки, влакчета и ко, който също се провежда тази седмица. Но и там повечето люлки са без предпазване от дъжд, тъй че липсваха ентусиасти да ги пробват.
Дам, лято ли е да го опишеш.
Сигурно не се учудвате, че нямам търпение да се прибере след седмица за десетина дни в България  Heart Eyes  newsm68

Така или иначе повечето интЕлигентни хора смятат Афганистан за арабска страна, та смятам няма да ми се разсърдите да споделя едни прекрасни снимки от там: https://www.facebook.com/AfghanistanInPhotos/photos

Приятни почивни дни!

# 634
Деси, Любс, честити рождени дни и от мен! Бъдете живи и здрави и нека се сбъднат най-съкровените ви желания!  bouquet

Айа, радвай се на дъжда сега, че тук ще се разтопиш от жега и сигурно няма да имаш търпене да се прибереш в прохладната си втора родина  Mr. Green
Сега отивам да разгледам афганските снимки  Whistling

# 635
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЛЮБС  Hug
Пожелавам ти здравето на скалите , и дълголетието на орлите. Нека всички твои мечти се сбъднат . А живота ти да бъде изпълнен с много любов и усмивки .

# 636
Благодаря на всички за пожеланията.

Хайде и аз да ви почерпя с това ягодово произведение  Heart Eyes за радост на очите само Mr. Green

Шамс, благодаря за хубавата песен  Hug

Айа, и аз като Олдито ще ти кажа да се радваш на дъжда и ти завиждам благородно за 10те дни  Peace и аз искам, ама няма да е скоро  Crossing Arms

Лека съботна вечер на всички   bouquet

# 637
Здравейте и от мен майчета  bouquet
....и аз съм отскоро омъжена за "циганче" както им викат по нашенско Laughing .Не е арабче,а иранче.Не намерих тема за Иран или по-скоро ме домързя да търся повече.Пишете много увлекателно и ми беше по-приятно да ви чета отколкото да търся Embarassed

Малко вкусотийки и от мен  #Crazy

# 638

любс-честит рожден ден-много здраве,щастие ,любов и море от сбъднати желания!!!!!!!

момичета,благодаря   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

azizam добре дошла при нас   bouquet

# 639
Добро утро девойките  Hug

Азизам добре дошла   bouquet

Само минавам да ви видя дали сте добре след горещите дни... Понижаване на температурите се очаква, най-сигурно е през декември  Mr. Green

Лека седмица на всички  Peace

# 640
Понижаване на температурите се очаква, най-сигурно е през декември  Mr. Green
    Joy Joy Joy
     Добро утро и от мен  Hug
     азизам  Hug  bouquet
     Как сте момичета ?
     В тези жеги човек едвам диша . Дано се разхлади малко , че да можем да си отдъхнем.  Laughing
     никито отдавна не си се разписвала. Добре ли си ?
     над ти също . Как си ?
     Хайде девойки , да се раздвижим малко  Heart Eyes

# 641
Деси, Любс, приемете и моите доста закъснели поздрави и пожелания за здраве, щастие, любов и късмет  bouquet

# 642
Пращам ви хладинка и дъждец,а вие ми пуснете малко слънчице,че при мен от седмица само дъжд и между 10 и 15 градуса  Cry

# 643
Азизам, добре дошла.  bouquet Щом си чела темите назад, сигурно знаеш какво повелява традицията - разкажи малко за вас, как се запознахте, от колко време сте заедно, била ли си в Иран...
Иначе май се намирате в моите ширини - и при мен дъжда не спира.  Confused Но, Олди, Любс, не сте познали - така съм се затъжила за слънце и 40 градуса жега, че въобще не се радвам на дъжда. Всъщносст жегата е идеално време, ако човек е в отпуска, на планина или плаж. А името това са ми намеренията.  Flutter  smile3508

# 644
Четох отгоре-отгоре,но представянето съм го пропуснала  Rolling Eyes
Амиии от цяла вечност може да се каже  Embarassed
Запознахме се в първи курс-преди почти 8 години.Сега сключихме брак,за да може той по-лесно евентуално да идва при мен,а не само аз да търча до Техеран.
В момента той е в Техеран,а аз съм в Германия.Доучваме и ще се събираме заедно в скоро време   Kissing Heart 

Общи условия

Активация на акаунт