Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на участниците относно предложените заглавия на темата?
Какви са мненията на участниците относно алкохола и алкохолизма?
Какви са мненията на участниците относно срещите с голи мъже и мъже с шлифери?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на участниците относно предложените заглавия на темата?
Участниците имат различни мнения относно предложените заглавия на темата. Някои от тях не са доволни от заглавията, изразявайки недоволство и предлагайки свои собствени варианти. Въпреки това, има и участници, които се шегуват по темата, изразявайки съмнения относно ползата от промяна на заглавието и предлагайки сексуално заредени заглавия за следващата тема.
-
Какви са мненията на участниците относно алкохола и алкохолизма?
Участниците имат различни мнения относно алкохола и алкохолизма. Някои от тях споделят лични преживявания с алкохол в семейството, докато други изразяват негативно отношение към алкохола и алкохолизма. Освен това има участници, които изразяват загриженост относно вредите, причинени от алкохола, и подкрепят забраната на алкохола и фойерверките.
-
Какви са мненията на участниците относно срещите с голи мъже и мъже с шлифери?
-
Какви са мненията на участниците относно подготовката за Нова година и посрещането й?
-
Как се превежда „отсега нататък“ на арабски?
И между другото нощна Петра е според мен едно от нещата, които човек трябва да види преди да умре. Аз бях като зашеметена, не вярваща на очите си, сякаш бях на друг свят... И още нещо да те предупредя, че нощна Петра е само 2 пъти в седмицата. Според мен е защото изисква доста труд да се украси целия път със свещи. Това е около 2-3 км...

Но дали днес е така - не знам. И трите пъти съм била денем, така че не мога да кажа от лични наблюдения дали си заслужава виждането на нощна Петра. Но поне от разказаното ми - определено да. Спомням си , че са ми казвали за тур под звуците на бедуинска музика и осветяване от свещи. Нещото, в което съм убедена е, че такъв тур нощем не се провежда всеки ден, а само в определени дни от седмицата. Така че, ако планувате и нощно разглеждане на Петра, ще трябва да се съобразите с тези дни. Кои са те предполагам може да се разбере от сайта. Определено според мен е важно да прегледате страницата на Петра предварително. Там помня, че бяха упоменати различни маршрути, както като обекти, така и като сложност в ориентирането. Някои от тях са основни, човек се ориентира по картата и минава и без гид. Но други обхващат много обекти, дълги са като времетраене и задължително изискват гид.
От желание да пробвам непознатото някога се спрях на камила. И пустото животно от легнало положение като тръгна да се изправя, сърцето ми буквално отиде в петите. Изправяше се на етапи, май на 3 пъти и при всеки аз се килвах рязко напред с усещането, че всеки момент ще целуна земята, тоест ще се изтръся.. 

...доста чужденци там свършиха (за разлика от други, които успяха да избягат в последния момент). Къде е Водната Лилия да ни припомни