"Новата Година ЮНЧЕ посрещни с песни, танци, весели игри"

• 26 683
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Чин, забравих, честит ти телефон и дълги години да си го ползваш!  Peace

Тина, Нико още не крачи, но вчера го гледам прави някакви опити. Единия крак мести настрани, но другия не може, после пак се опитва да мести същия крак , но не потегля.
С десния работи!

Хеленче, радвам се че ти харесва роклята. И аз много си я харесах като я видях! Сега вече не знам дали е актуален модела, но Сваровски са си актуални винаги. Мога да ти я заема за една сватба  Laughing  Само дето бях 44кг тогава  Rolling Eyes

Чувам че Нико си пусна въртележката над леглото. Вече е буден, но не се обажда, значи е доволен и наспан. Отдавна не се е будил без рев!  Heart Eyes

Бюти и аз не слагам омекотител!  Peace

# 676
Ваче, знам за глутена, затова не съм я давала, но тази седмица сигурно ще дам овесена каша, евентуално след телешкото и сиренето.
Хайде, дано не е нищо сериозно това с урината. Браво на Малка Ралка.

Бюти и аз не слагам омекотител на бебешките дрехи.

Идеи за заглавие?

# 677
  • гр.В.Търново при моя любим
Добро утро и от мен Hug

Ани,ами не съм чела нищо за лидокайна в гелчетата за зъбки.Просто ми се иска,ако има нужда при следващите зъбки да го мажа с нещо хомеопатично,да има само билки Hug

Ани 2,ние май имаме общ познат във фейсбук-Люси от ЛЛЛ .Тя ми е първа братовчедка Simple Smile

Чин и аз се надявам за РД да получа нов телефон,че стария съвсем издъхна ooooh! Браво на Нико Hug

Зверче,много мило ми стана ,като прочетох  Heart Eyes

Ваче,за кога чакаш резултатите от урината на Ралито?Дано всичко е наред Hug

Мушмуронко,много хубави фиби и диадемки.Жалко ,че нямам момиченце.Ама се надявам второто да е мома Praynig

Ичка,благодаря за кафето .И аз тъкмо си направих едно  Party Жорката от 4-5 дни не яде през ноща,но към 4 часа се буди за биберон и ние си го вземаме при нас да спи до 6 часа Heart Eyes

Жорката закусва царевично нишесте с мляко,бисквитка и банан.Хареса му и сега спи.Аз отивам да простирам,да гледам булки и следобяд се надявам за хубаво време ,за да излезем на разходка.Чао засега Hug

Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 2 нови отговора.

# 678
  • софия
Здравейте,
Чин сетила съм се давай на Нико половината пюре което ти остава сутрин преди млякото и после мляко, аз така правя и имам наакан памперс до обяд, така се дава плод все едно на гладно.
Ани, лидокаина е вид упойка.
Омекотител не слагам но и пера с нашия гел дрехите на Мона.
Дано се позатопли да заведа Мона на ваксина че все отлагам.
Снощи мама дойде да отида да платя някоя сметка и се скарахме, слабо било облечено детето, кашляло, тя се дави от време на време бърка си в устата и тмт, къде по тия Молове съм я водила били най големите вируси еее, ама то само вкъщи не се стои ooooh!
Къде са диадемите на Мушоморко, пропуснала съм ги newsm78
Моля за парола за албума Praynig, да гледам булки. Simple Smile

# 679
ехех досега съм гледала снимки на булки в албумчето ни ...Прекрасни сте момичета! Върнахте ме 5 години назад...разгледах си и нашите снимки. То ние нямахме професионален фотограф, снима ни брат му на ММ, който уж е професионален фотограф, но да го наречем без опит...
И ние 5 години си живяхме без брак, даже и не очаквах предложение, но ... ММ "извинявайки" се с работата си ми направи Wink.. Набързо сама организирах всичко (че да се напъхам в свястна рокля), само най-близките роднини и приятели, около 20 човека но пък случихме на страхотен диджей и стана много весел купон! Ако някой иска координати на диджея да пише  Wink Не спрях да танцувам, въпреки че Белата ми беше вече в коремчето, то сигурно и затова се роди с циганска кръв - а засвири музика и скача да играе...

Добре че Оги ми подари един хубав сън, та и аз да поседна багажа е събран, даже натоварен, и следобеда мятам Оги в кенгурото и отиваме да заберем кака и тати и хайде за 2-3 дни на Родипите! Дано малко повече спи малкия, че напоследък е кошмар - снощи пак съм спала 3-4 часа и то сумарно...

Бюти - аз не ползвам омекотител. И аз мисля, че още е рано...

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 11:26 от heberlea

# 680
  • София
Здравейте  Simple Smile

Много красиви булки, ей  Hug  Flutter

Пао, щях да ти казвам още нещичко за сватбата - в Пловдив има една невероятно добра и евтина сватбена агенция - Нина стил. Ние ползвахме техните услуги за украса, дойдоха от Пловдив в Търново и сме много, много доволни. Излязоха по-евтино с пътя и нощуването от търновските, за софийските да не говорим. А това, което предлагат е страхотно.

Цвети, и моята майка все вика да го обличам. А за моловете - ами то не може само вкъщи. А и в крайна сметка таткото като ходи на работа пак мъкне вируси.

Ани2, мерси за статията, пак  Hug Имам чувството, че е много трудно нещо това отбиване...

Мушморонко, страхотни, страхотни неща. Искам ги всичките  Simple Smile

Ичка, това с кашите при нас не помага. Ама ти какво се оплакваш - 2-3 будения за сучене за цяла нощ без да будува допълнително аз не ги и отразявам  Hug Laughing. Тази нощ така бяхме и даже се чувствам отпочинала доволно Simple Smile Е, в 7.30 мъжът ми го взе за час и половина, та поспах още малко.
Вероятно сме от малкото изключения с по-неспокойни деца. Майка ми вика, че който и да питала - дори и да се будели през нощта, то било най-много по веднъж. И аз завиждам малко  Mr. Green

Хелънче, кажи как направихте така, че да спи по цяла нощ бебче на кърма?

Приятен ден!

# 681
Много хубави, красиви булки, ама много малко в това албумче Simple Smile
И аз добавих малко снимки от нашата сватба... ех какви прекрасни спомени Simple Smile

# 682
  • София
Ваче,за кога чакаш резултатите от урината на Ралито?Дано всичко е наред Hug

Ами посявката седи 3 дни мисля. Ако няма растеж на третия ден се вижда, че е ОК, ако има седи общо 5 дни и после излиза антибиограма.

# 683
  • Sofia
Ваче, дано не порасне нищо! Simple Smile
Ние другата седмица ще ходим на преглед и ще видя и нашият какво ще каже, но явно е често срещан тоя мирис, както казва Чин.

Пюретата навън ги забравих, те затова са прокиснали. Като ми е толкова акълът...

heberlea, и нашият фотограф уж професионален и с опит, обаче мнооого зле. Роклята ми всъщност е в цвят шампанско, но никъде не личи.  Crazy А там, където съм с воал пред лицето, съм буквално като призрак.

# 684
Здравейте:)
Първо да благодаря на всички за милите думи Hug  Много приятно сме изненадани, че страничката ни има толкова много нови приятели и двете с Криси(приятелката ми ) сме много щастливи и ентусиазирани.  Вчера  пък пробвах това което правя на Крум на главата и  ММ ме изгледа строго Laughing Ами така е , като няма момиче, Крум ще е манекенката  Simple Smile
Магазин още няма, мислим по въпроса, засега красотите ни могат да се купят само от Продавалник. Вариант е и да пишете на adzenahandmade@abv.bg, Криси ще ви отговори, тя се занимава с продажбите и знае какво има налично, а можете да  обсъдите и ваши идеи. Спирам с рекламата, че се олях вече и ще ме намразите. Sunglasses
За препаратите, които ползвате за пране - ние бяхме посъветвани от дерматолог да ползваме само Персил сензитив, с допълнително изпакване и без никакъв омекотител. 
В тази връзка искам да ви споделя, че Крум след последната ваксина е много зле с дерматита. Cry Cry  Много е зачервена гушката, отново е с екзема, кожата е изключително суха, с пъпчици и жълт мокър секрет. Сърцето ми се къса като го гледам, а едва в понеделник ще го заведем на лекар, защото дотогава дерматолога, при който искам да го заведа е в отпуска.   Вече съм абсолютно убедена, че е реакция към ваксините, защото от последната, която сложихме през ноември досега не е бил толкова зле.
Ваче,  дано няма проблем малката Ралка.
Зверче, много мило ми стана , че Крис ти се е зарадвал. Крум сутрин и вечер много се радва на баща си, смее му се с глас като го види и  всичко друго изчезва. Мен явно ме приема за даденост Simple Smile
Хеберлеа, хубавичко да си починеш, ей, и да извадиш максимално токсините  със всевъзможни процедури.
Деска, ти как успяваш с работата?
Хелън, и от мен съвет да не мажеш с Бепантен, също със Судокрем и всякакви други изсушаващи.
Чин, аз всеки ден давам пюре от круши или сливи, но няма кой знае какъв ефект - ака почти всеки ден но на дарадонки. Не искам да давам постоянно сироп, като проваш овесената вода непременно пишши има ли ефект.
Аз пюретата ви слагам във фризера, вие защо ги варите? Аз правя всеки уикенд за цялата седмица и замразявам във формички за мъфини или бурканчета. И кои бурканчета стават за варене, тези на хип май не  newsm78

Моля, някоя от вас да бъде така добра да ми изпрати  паролата за албумчето, за да ви разгледам. Преди време я имах, но или сте я сменили или аз съм я забравила newsm78

# 685
  • софия
Пао Hug
Много сте хубави момичета Heart Eyes
Ваче при носния секрет например, ако няма нищо  резултата излиза на следващия ден, ако се изолира нещо след 3 дни, искай си парола и ID си ги следи по нета, ако имат тази услуга.
Хеберлеа, приятно изкарване.
Мушоморко, много гадно, HugФормички за мъфини, добра идея Peace
Момичета от София имате ли повече инфо за детската млечна кухня, Чинче newsm78

# 686
Ей още булки и младоженци. Всички така хубави  Hug
Тати, от снимките или са ти такива сини очите? Йоана се роди с такива ярко сини очи, но вече са кафяви.

Мушмуронко, ами вечер Марти и Йо се гледат аз си работя в кухнята. Отивам само да я сложа да спи и продължавам. Снощи съм спала 2-3 часа, но сутринта си наваксах с Йоана, защото тя след като закуси пак си ляга.

Хеберлея, хубаво да си изкарате. Аз не виждам скоро да отидем някъде на почивка (различно от Пепелина и Варна), защото никой не иска да ни гледа кучето. На кучешки хотел ако я оставим ще се поболее от мъка милата. Надеждата ми е лятото да отидем по южното черноморие и там да си намерим къща, в която да ни пуснат с кучето. Ама здраве да е, животното си го обичам и не го изживявам чак толкова.

Аз омекотител не ползвам и за нашите дрехи. От сушилнята стават едни пухкави и меки. В момента пера с Персил ама купен от Германията и ми се струва, че е по-различен от тези, които продават тук.

Тина, Чин ти е казала, че ако купуваш от магазина няма смисъл да замразяваш. По-добре купувай месните пюрета, а си прави зеленчуковите. Аз така правя, но от време на време купувам и зеленчукови де.

Някой пита за капачките - на Малечко стават бурканчетата и капачките им, ама пюретата им са отврат. Веднъж ми се наложи да купя от тях (нещо нямаше избор в магазина), ама сега си имам 2 бурканчета с хубави капачки за всеки случай. Иначе аз правя едно зеленчуково и едно плодово и два дни не го мисля. След това пак й готвя.

# 687
Здравйте,добър ден станало.
Мейдънли  Hug !От два дена им гледам сайта,срещнах ги из форумите,наистина изглеждат добри.За DJ честно казано ми е най-притеснено,но много ще ровя.
Хелънче,Марто имаше такова на ръчичката,но не беше нито захранен,нито съм сменяла праха  Rolling Eyes Нищо не мазах спрях всякаква козметика (сега като чета май не е правилно,трябвало е да понамазвам) и си мина от самосебе си.И при Алекс ще мине,не се притеснявай.
Ани,купих силицея 15 ch,извинявам се,че пак питам  Embarassed... 5 гранулки разтворени във вода,с лъжичка,един път на ден,без значение кога.. така ли беше?
И Марто вчера яде спанак и за първи път от много време акото беше като каша,той ака всеки ден дори по два три пъти,но твърдо.Това не е запек,нали?

На ММ колегите все го питали дали Мартин ходи вече. Rolling Eyes Е кое тва бебе дето е проходило на няма и 7 месеца?!? Казах му да им казва,че още преди два месеца е проходил.Вероятно това са от тези малоумните въпроси ей така за протокола,без наистина да ги интересува.

Страхотни булки сте момичета и младоженците ви също де! :Д

# 688
  • София
Цвети, имам парола за нета. Ще следя. Но то е без значение практически, понеже утре идва уикенда, а ние сме на консултация в четвъртък.

# 689
Здравейте,
Ани, не оставям за след два дни пюре. Получават се две - едното давам като ги направя, а другото - за следващия ден в хладилника.

Много сте писали, ама така мучи девойката, че всичко забравих. От два-три дни гледам по някой път започва с глас да реве като захапе някоя играчка по-силно - явно всеки момент ще избие това зъбче и там й е чувствително мястото.  Rolling Eyes
Аз мислех тази нощ да пробвам с водата обаче тя не се събуди, явно се уплаши  Mr. Green
Преди малко обаче не успя да заспи, а сега реве щото й се спи, а трябва да излизаме. Уфффф.
Хеберлеа, много хубаво да си изкарате и да си починете.  Hug
Чинче, честит телефон. Прехвърли ли си смс-ите?  Mr. Green
Бюти, и аз не ползвам омекотител. Ползвам течното Тео бебе и съм доволна.
Деска, как е въздуха, излизахте ли вече? Много неприятно с този пожар.
Ваче, дано не си права този път  Hug
Цвети, говори ли с учителката, какво стана?
Знам, че имаше и друго, но не ме оставя диването. Обличаме се и излизаме, дано заспи маймуната  Rolling Eyes
Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт