ФЕВРУАРСКИ рожден ден наближава, голям купон се очертава (40)

• 25 712
  • 756
  •   1
Отговори
# 585
 hahaha
Никогаш!
Уча английски и си търся работа!

# 586
  • София
 Joy и аз да зема да ти се вържа от раз!  hahaha

# 587
Пффф, развалихте на Юхчито пчеларската работа. Laughing
За протокола, Никич, тя се бъзикала само... Joy

И к'во ся, тамън се бях примирила с положението (адски трудно нещо за мен прдвид факта, че трудно давам много пари за козметика) и ми пуснахте тука мухата. Утре отивам да я сменям за Мейбълинска. И без това казах на девойчето, че предпочитам извита четка. До момента не знаех, че не понасям прави четки. hahaha

# 588
  • София
Оооо, щом можеш да я смениш хич не се колебай!  Peace Виж, защо на мен не ми хрумват такива гениални идеи?  Thinking Да беше се прецакала преди НГ, та да споделиш туй за смяната.  Joy

# 589
А, не знам дали може, ама съм се нахъсала за скандал заради правата четка. Laughing
Ш'ги земат мътните, толкова пари и да не съм доволна! Ще докладвам как е минало. Sunglasses
Имам права на потребител, тъй да знаете! Simple Smile
Пък не си искам парите - искам да съм ДОВОЛНА, а сега не съм - просто е. Wink

# 590
Ахахах, аз те разбрах и ти се изкефих много, Любезна, щото на такива така се отговаря  Joy Mr. Green

Ние сме добре. Нищо ново.

А, аз пък да ви кажа как изцаках сама себе си с една спирала преди 3 дни  Mr. Green. Винаги си купувам на L'Oreal или Maybelline, този път реших просто да си купя някаква спирала, че и аз съм с руси мигли и ми се налага и взех една на Rimmel London. Е, супер е ужасна  Rolling Eyes. Върши някаква работа, ама не е това, на което съм свикнала и направо ме дразни като си я слагам. По-евтина е с 2, 3 лв, не повече и за пореден път се убедих, че по-евтиното винаги ми излиза през носа  Crazy. Да се чудя и аз с какъв акъл се подлъгах така  Naughty.

Ради, дано се наредят някак нещата при вас!  Hug

# 591
  • София
А пък мен една майка тук от компанията ме гледа, гледа и вика - същия ефект като твоя /с мейбълин/ аз го постигам с Голдън роуз 4х. Минавам през едно магазинче и гледам - ми то струвало 2,50  Crazy зарадвах се неимоверно и веднага си взех.  hahaha Леле, по-ужасно нещо няма - ни мигли, ни гявол се видят с нея. Ся съм и казала, че като я видя директно и я подарявам, да си постига квито ефекти си въобразява, щото аз явно някъде греша.  Joy

Спиралата е единственото мазило, което държа да ми е хубаво. Разликата с добре изглеждащи мигли и почти без никакви /руси и редки при мен/ е огромна.  Mr. Green
На това ме учеше една колежка навремето, стара мома, ама по неин си избор. Ама хубава жена иначе, все гримирана, нагодена, добре облечена - много женствена беше. Работехме досами Витошка и а нашта излезне за кафе, а се върне почерпена с кафето, че и нечий телефон бонус. Много я харесваха мъжете.  Peace

Спомням си веднъж, идва един човечец, носи огромен букет. Пита за шефката, па шефката ни една такава строга и сериозна, бе не е жена, дето да очакваш цветя да и носят на крака.
Та викаме ние шефката, гледа тя човечеца умно, той също я гледа подозрително.  hahaha Тя го пита дали се познават, той отрича.  Rolling Eyes Накрая човека започна да обяснява, че търси жена, изглеждаща еди-как-си, демек колежката, ама нали е възрастна, та той помислил, че е шефка. Викаме колежката, тя също го гледа умно.  Joy Оказа се, че ергенина я бил следил къде работи и решил да и се представи по тоя елегантен начин.  Joy
Ма нещо нашта не го одобри, взе букета и го натири, даже и маршрута беше сменила, че се беше уплашила да не е некъв маниак.  Crazy Crazy

Та тя ни учеше все да обръщаме внимание на грима, много настояваше да слагаме хубави спирали и ни влачеше по магазините лично да ни избира на тиквите неузрели. Учеше ни също така, че всяка мома трябва да си има спешно несесерче, което да е винаги в чантата, и в него да има четка за зъби, кърпа 30/30 см. и резервни гащи, че не се знае къде ще замръкне.  Joy Joy Joy Е тва последното никоя не го схвана де.  Joy

# 592
# 593
 smile3532 smile3532 smile3532
Че то ако ще се замръква  Joy аз съм неподготвена от всякъде... Joy но пък памперс , мокри кърпи, фенистил гел (ако любовника ми го нахапят комарите съм подготвена само Thinking) ама и с тези две деца не мога си позволи да замръквам никъде другаде освен домА  Joy  Crazy Хъх,  резервни гащи , то ако е инцидентно може и без гащи  Heart Eyes

# 594
  • София
 Joy Joy Joy
Вие пак добре, аз ако замръкна, сал едни сополиви салфетки имам подръка.  Joy Joy

# 595
# 596
Я не ми се нафуквай тука, че сополиви винаги имам и  аз  smile3534
Имам и гел за дезинфекция  bowuu
Я да видим ся, кой си носи презервативи в чантата, а? А?  Joy
Ще взема да споделя с Милото, че не е лошо да си нося един презерватив в чантата, на принципа на тази женица  Twisted Evil Joy
Все пак опитът си е опит, щом казва жената, явно все някога ще замръкна... То без чисти гащи може, мъ без контрацептиви ,мисля да не може  Thinking щото не става ясно по къф повод се замръква  Crazy
Не съм полудяла, просто сега говорих с една дружка с породени деца като моите, та си говорихме за едно диско евентуално да направим... Флиртувало й се, танцувало й се Joy

# 597
  • София
Бе как само един презерватив бе!  ooooh! Аз за веднъж нема смисъл да поддържам спешно несесерче.  Joy Joy Joy Нито ще хабя дезинфектант, нито фенистил за толкоз малко работа.

# 598
Глей къв крак, 'начи, повлече една спирала. Twisted Evil
Бунт и погром повсеместен! Joy

# 599
ХА ХА ХА , НИКООО, СРАМА НЯМАШ  hahaha НО СИ ПРАВА!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт