ФЕВРУАРСКИ рожден ден наближава, голям купон се очертава (40)

• 25 713
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
Ради, мислила ли си за жена от квартала? Сега би следвало да са посвалили малко цените на почасовото гледане в тази криза  Thinking Съжалявам,че така стоят нещата... и у нас е такова дереджето... Две прави здрави баби но желание за помощ - тц  Rolling Eyes
Не смея да звънна в офиса, а то трябва да го направя тези дни, за да се разберем как ще си продължим отношенията  Sad

# 571
Ами незнам дали изобщо да пиша нещо че вече ме е срам да се оплаквам...
Няма как да мисля за жена или за каквото и да е,просто в момента в който започна работа ще взимам около 500-600лв заплата от които най-вероятно веднага ще ми направят запор,заради кредит който не е погасяван от 2 години и на който аз съм поръчител...Та с остатъка незнам нас с детето ли да гледам и да се храним или сметки да плащаме...Знам че идва много кофти период за нас с Аля,но ще трябва да се преборя някак...
А относно майка ми....там много мога да изговоря,но за съжаление няма да е положително,та затова просто няма смисъл да говоря...
Наистина неискам да натоварвам никой с проблемите си и затова предпочитам да не обсъждам много,защото в днешно време всеки си има грижи..

# 572
  • Burgas
Така е Ради всички си имаме грижи, но не се притеснявай да споделяш, мисля че на никой не му пречи и не досаждаш, дано нещата при вас се наредят, дано все пак вземат детето някъде на ясла, много лошо с тея ясли, преди години с лека ръка затваряха групи, нямаше деца тогава, а сега като има защо не отварят допълнителни, абе цялата ни държава е пълен хаус.

# 573
Ради искрено се надявам да намериш някакво решение,въпреки че ситуацията е доста сложна.Наистина е много трудно особено когато няма кой да ти помогне поне за мъничко.И на мен ми е доста болно на тази тема ,понеже аз съм от Добрич а живея в Пловдив и наистина в този град сме сами с мъжа ми няма кой да гледа детето и за 5 минути,свекърите живеят на 15 км(в Асеновград) ама ако дойдат в месеца веднъж пак е добре,че те моите родители идват горе долу през такъв интервал а ни делят цели 400 км.Само да уточня че майка ми се пенсионира миналата година и спокойно можеше да гледа детето а ни сега и аз да се чудя на кого да го оставя SadНе исках да споделям това за да не ви натоварвам и аз ама наистина няма с кого да споделя всичко това,а и разказаното от Ради ме провокира и аз да споделя.Благодаря ви че ви има Hug

# 574
  • Burgas
Много хора сме май на тоя хал, дето няма и за 5мин на кой да оставят детето, аз единствено приятелки мога да разчитам за това, за което им благодаря много  Heart Eyes

# 575
Ради Hug Hug Hug надявам се да се намери някакво решение. Моите родители и свекърите живеят по на 5 мин. пеша от нас и пак немога да разчитам за гледане. Та ви разбирам напълно момичета.

# 576
  • София
Ради, нали знаеш, че щом имаш дете, не вогат да ти запорират повече от 1/4 от заплатата?  Hug Ако те назначат на нещо минимално - намалено работно време и т.н., можеш да се отървеш със сравнително малък запор, щом се е стигнало до там.  #Cussing out

# 577
Привет!
Ех, Танче Г, колко си се постарала за тези, които не ползват Facebook (някой като спомене така и все като че ли за мен говори, не знам защо така ми се струва).  Laughing Аз обаче някак не подкрепям идеята за общ рожден ден, макар и добре да си поиграят децата. Този ден, си мисля, трябва да е специален и отреден само за едно дете. Такава съм си аз - страромодна в някои отношения. Rolling Eyes
Любезноу, я, хващай телефона и изяждай жабата! Sick
Нали знаеш философията за жабите? Ставаш сутрин и най-напред свършваш най-гадното и най-омразно нещо, което иначе би отлагала до безкрай. Това именно се нарича "да изядеш жабата", 'щото по-гадно от това няма накъде. И след като го отметнеш в списъка, всичко останало тече по мед и масло. Joy
Ради, само кажи, ако нещо ти потрябва! Hug
Камбанчо, ще се оправят и за вас нещата! Peace
И аз съм в кюпа на неоставящите отрочета за отглеждане. 'Ми, справям се. Ходим в комплект навсякъде и толкоз. Трудно, лесно - това е. hahaha

# 578
  • София
 Xcat, идеята за общ РД, е по-скоро децата да си поиграят а ние да си поговорим, поне аз така го приемам. 
Иначе мисля да си отпразнувам РД на Андреа отделно, за да се чувства все пак специална и да разбере за какво иде реч. И без това от сега всеки път когато види свещичка или торта ми обяснява, че "Ади има ден ден, на де и фу фу ( визира духането на свещичките) и мама купи кука-бебе Simple Smile

Не съм визирала специално теб за нямащите ФБ, но например знам, че ЛаВида също не ползва Simple Smile

# 579
Да, Танче, знам, ама така ми звучи (без конкретна причина). Crazy
Да се оплача или да се похваля не знам.
Реших ей така да се поглезя малко, че съм си заслужила и дадох една торба пари за последния модел спирала на L'Oreal. Дотук добре - това беше хвалбата. 'Ма, не виждам кой знае каква разлика, ако си бях купила спирала за половината пари - ей т'ва беше оплакването. Вие преценете откачена ли съм или да.  Crazy Поне съм с една спирала по-готска, ааамаха! Flutter

# 580
  • София
Котич, аз нали получих за Коледа  Laughing спирала на Лореал 4Д, щото на рекламата ми харесва какво прави с миглите. Да, ама не.  Mr. Green Не, че е лоша спиралата сама по себе си, но но е и връо, дето го очаквах. За мен най-хубавата спирала до този момент от евтините, си остава ето тази на Мейбълин
http://www.nisea-bg.com/produkti/spirali-za-migli/maybellin-the- … ress-mascara.html
която на мен поне ми прави миглите по-готини, отколкото с Лореала.  Peace

Ето от тази на Макс Фактор също бях много доволна
http://www.nisea-bg.com/produkti/spirali-za-migli/maxfactor-mast … tion-mascara.html
но от две години не съм купувала и не знам да не са се влошили нещо.

# 581
Точно за 4D става въпрос. Mr. Green

# 582
  • София
Мхм. Мейбълин се произвежда от производителя на Лореал, и на двете пише, че вносител е Лореал България. Та моите съмнения са, че двете спирали вътре са абсолютно еднакви, ама с различна цена заради марката.  Mr. Green Като на Мейбълин четката определено е по-добра и миглите изглеждат страхотно с едно минаване, докато с другата се клепам по 2-3 пъти, та да се слепна тотално.  Mr. Green

# 583
Ся, аз имам ужасно къси, редки и руси мигли, та много трудно си харесвам спирала и я използвам всекидневно, защото инак съм  като  newsm78 измита да речем  Mr. Green
Тази лилаворозовата на мейбълин си я използвам от как е излязла и съм безкрайно доволна и не искам и да чувам за други спирали...  bowuu
Уф, да Ради ,всеки си знае кво му е, но не пречи да споделиш  Hug нъл затуй сме се събрали тук, стискам палци нещо да се промени Rolling Eyes знам ли и аз какво... и най-вече заплюйте ме ,но ще умра от кеф ако тези кръвожадни лихвари - банките вземат, че фалират  Crossing Arms Не може всички ние да си носим отговорност за това,че кризата се стовари върху ни а те да продължават да си вдигат лихвите,а  директори им да си разкарват с чартъри лИбовниците по сейшели, кариби - мариби и всякакви дразнещо идеални острови  Crossing Arms
Днес съм доста агресивна...
На разходката следобед срещам едни съседки-свраки  Rolling Eyes "Боооже, от кога не съм те виждала, ама прекрасни са ти децата, и ти прекрасно изглеждаш, направо си готова за трето"  #Cussing out
Е не издържах Crossing Arms натъжих се, посърнах и й казах "ами от месеци опитваме ,но нещо не се получава "  Crossing Arms
ЗА РД, и на мен ми идва малко в повече -торти, подаръци, но с удоволствие ще се видя със всички ви, а и дребчовците да поиграят  Hug
Аз  в момента въобще не мисля как и къде ще празнуваме РД на Мартин , при новосъздалата се ситуация  Sad

# 584
  • София
ауууу, Либезна, ти верно ли се нави за трето!  Crazy Crazy Евалата, айде Юхича да пуска онуй жужащото и да станат нещата!

Общи условия

Активация на акаунт