Днес се чух с шефката ми и ми предложи че ще мога да се върна на работа и т.н обаче ще трябва да е след около 2 месеца примерно...никой няма да ме чака до Септември-Октомври евентуално ако стане чудо да вземат Алина на градина,но шансовете ни за нея се изпаряват със всеки изминал ден 

Дано намерите най-доброто решение за проблема.

, дано все пак вземат Алина на ясла, но в крайна сметка аз не разбирам майка ти, как така не може да си разваля плановете. В крайна сметка едва ли градината и на село е по-важна от детето. Аз в това отношение съм благодарна на моите родители за разбирането и подкрепата, защото и на баща ми не му е приятно да стои сам във Варна, а майка тук да гледа Андреа, когато се налага, но влиза в положение. Ето дори сега сам предложи майка докато е в Австрия следващия месец, да дойде той да ми помага, да взима поне детето от яслата, защото моята работа януари-февруари е най-тежка и ще ми се налага да работя до късно.

Но пък и аз мисля като останалите, че майка ти не е права и в края на краищата вероятно става въпрос за едно лято, ти да поработиш, ако трябва да изкараш пустите пари, за да купиш мястото в градината, баси! Ядосах се.
Ми като не се доизлекува и утре пак влезнат в болница, тия дробове са му за цял живот! А то милото от болест в болест влиза!
Ама така се бях разбесняла, че черно ми беше пред очите.

, а предпочитания за дата да отбележи тук:Препоръчани теми