ФЕВРУАРСКИ рожден ден наближава, голям купон се очертава (40)

• 25 714
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
  • Burgas
И при нас най ползвана играчка е магнитната дъска имаме две, на едната и се счупи химикалчето и купихме друга и сега ги слага двете една до друга и голямо писане пада. Също много си играе с една играчка като пиано и пее на бг детски песнички.

Велв добре си дошла  Hug

Ел вашето колело каква марка е?

# 556
Велви да ти е жива и здрава принцеската и освен да кажа че сте се спрели на страхотно име  Grinning

Амели много хубав подарък си избрала  Peace

Сънчи Честит Имен Ден   bouquet

Честит Имен Ден и на малкия Антон на Руми,весел,здрав и игрив да е!

Хора ви се оплача...направо незнам какво да правя Sad Днес се чух с шефката ми и ми предложи че ще мога да се върна на работа и т.н обаче ще трябва да е след около 2 месеца примерно...никой няма да ме чака до Септември-Октомври евентуално ако стане чудо да вземат Алина на градина,но шансовете ни за нея се изпаряват със всеки изминал ден Sad
Имаме огромна нужда от пари и ми е много важно да започна работа,а няма кой да гледа дребното и наистина ми е много тъпо...Е*аси таз Държава д'ет живеем,направо незнам... Sad

# 557
Ради, много лошо. Sad
Знам, че се оправяте самички, но няма ли кого да извикаш на подкрепление - родители, свекъри, някой...? Hug
Дано все пак ви излезе късмета с ясла! Praynig

# 558
Коте няма кой за съжаление,свекърва ми почина преди 3 месеца,свекър ми вчера го оперираха от рак и не се знае-знае ли се,но със сигурност няма как той да гледа малката(най-малкото той се прежали да дойде да я види за 1-ви път преди 4 месеца)...А моите родители те,1-во че са доста възрастни и баща ми си живее в провинцията,майка ми от март до ноември е при него,в нас идва само за зимата...и изобщо нямат намерение да си развалят плановете с моето дете...
Единствения вариант който ми предложиха е да съм пратела дребната при тях докато майка ми е там....което няма как да стане,1-во че не мога да издържа толкова време без детето ми,немога да разчитам че ще се грижат за нея добре(имам лични наблюдения за експерименти на майка ми върху Али)и 3-то самото село в което са те е ужасно безлюдно,там живеят има-няма 20 души като всички са над 60 годишна възраст,там няма нито транспорт,нито магазин,нито лекар нито обхват на телефоните...с 2 думи недай Боже да стане нещо няма и как да разбера едва ли не...
Та много много тъпо...яд ме е че тук ако имам да им извадя 1500лв веднага ще ми вземат детето(щот връзки така и неможах да намеря)...сума познати си вкараха децата с пари...но Уви-аз няма от къде и тях да извадя  Tired

# 559
  • Burgas
Добро утро момичета!
Ивето спи и аз използвам момента на спокойствие да си изпия кафето, черпя и вас, за съжаление не мога да слагам картинки и за това по посно  Coffee

Ради много гадно, а наистина ли нямате шанс за ясла, защо все пак не опиташ да говориш дирекно с директорката където си подала документи, все пак знае ли се.....1500лв да ти вземат детето на ясла  Shocked ми звучи безумно.......а платените ясли много ли са скъпи, не съм се интересувала никога. Ради дано по някакъв начин се наредят нещата.Скоро гледах по новините как едни майки си гледат посъвместно децата,кой когато може, в София май беше.

# 560
  • Бургас
ДУ !  Hug

Велв ,много се радвам,че се разписа. Аз издадох новината ,че си бременна,ама само защото вече трябваше да си имаш бебе и се чудехме какво се случва с теб ! Радвам се,че писа ! Да ти е жива и здрава малката принцеска с това прекрасно име Алина !  Hug

Таньорче, драсни някой друг ред в тази тема . Момичетата отговарят и са бързи !  Hug

Ради, как така не искат да си развалят плановете. Ейй, какви хора само.  ooooh! Дано намерите най-доброто решение за проблема.

Слънчи липсва, тя снощи беше именничка,ама дано днес да даде някой ред отчет.

Ани
, прочетох в другата тема за защитата ! Ще стискаме палци !  Hug

Дими32, спомням си миналата година каква прекрасна фотосесия имаха двете девойки с еднакви дрешки !  Hug

Ставам,че Димана се събуди ! Прекрасен ден !

# 561
  • Плевен
Добро утро! Мерси за кафенцето.
Велв, честита ти втора рожба, да са ти живи и здрави и много радост да ти носят.

# 562
  • София
Добро утро!

Велв, да ти е жива и здрава малката принцеска! Радвам се, че писа!  Hug

Ради  Hug, дано все пак вземат Алина на ясла, но в крайна сметка аз не разбирам майка ти, как така не може да си разваля плановете. В крайна сметка едва ли градината и на село е по-важна от детето. Аз в това отношение съм благодарна на моите родители за разбирането и подкрепата, защото и на баща ми не му е приятно да стои сам във Варна, а майка тук да гледа Андреа, когато се налага, но влиза в положение. Ето дори сега сам предложи майка докато е в Австрия следващия месец, да дойде той да ми помага, да взима поне детето от яслата, защото моята работа януари-февруари е най-тежка и ще ми се налага да работя до късно.
В събота пък идва дядо ми, който е на 84 години, но има желание да помага, през деня готви, а и  вечер се занимава с нея, за да мога и аз като бял човек да си почина час-два.
И понеже моя дядо днес е именник, искам да ви почерпя за негово здраве!

# 563
Танче, ти си щастливка с това семейство - и родителите ти, и сестра ти и племенника, всичките като ви гледам по снимките направо ми пълните сърцето! Жив и здрав да е дядо ти и цялото ти семейство! Много ви се кефя.

Честито и на всички именници! Здрави да сте! Другото само ще си дойде ако трябва!:)

# 564
  • София
Бръмби, благодаря много!  Hug
Само едно уточнение, аз имам брат, а момичето по снимките е жената на брат ми Simple Smile

# 565
  • До Балкана
Добро утро!
Велви, прекрасно е да те прочета, да ти е жива и здрава Алина и много да ви радва. Целувки и на баткото! Ще ми е много хубаво да разкажеш как са двамата, а ако ни обстреляш с някоя тяхна снимчица, ще е страхотно!
Ел, браво на Яско, ще видиш как тепърва ще почне да те изненадва!
Ради, положението ти хич не е розово, но съм сигурна, че ако влезеш при директорката на някоя ясла, дори да не е най-близката до дома ви ще може да се промени нещо. Срам не срам, аз така се помолих в най-близката ни ясла, обясних положението. Жената веднага ми даде документи за постъпване. Но се оказа, че му дойде реда в ясла, която е далеч от вкъщи, но пък там не записват повече от 15 деца в група, за разлика от тази до нас където са записани 38 мисля. Предпочетох тази с по-малкото деца. Отидох и се извиних и обясних на жената и всичко е ок. Дано се оправят нещата и при вас.
Танче, ти си щастливка с това семейство - и родителите ти, и сестра ти и племенника, всичките като ви гледам по снимките направо ми пълните сърцето! Жив и здрав да е дядо ти и цялото ти семейство! Много ви се кефя.

Честито и на всички именници! Здрави да сте! Другото само ще си дойде ако трябва!:)
Напълно същото чувство имам и аз, а като знам, че малкото мъжле ни е адашче и съвсем ми се размеква сърцето! Heart Eyes
Танче, да е жив и здрав дядо ти и дълги години да се радвате един на друг!  bouquet
Деси  Hug

# 566
  • Burgas
Танче късметлийка си ти  Hug браво на всички и честит имен ден на дядо ти!

Мойта майка и тя иска да помага, жалко че е далеч,но ако се наложи ще идва,какво да се прави.

# 567
  • София
ДД!  Grinning
Ради, много съжалявам да прочета, че не си могла да направиш нищо с яслата.  Sad Но пък и аз мисля като останалите, че майка ти не е права и в края на краищата вероятно става въпрос за едно лято, ти да поработиш, ако трябва да изкараш пустите пари, за да купиш мястото в градината, баси! Ядосах се.
А иначе относно грижата те разбирам - вчера говоря с майка ми, защото племенника беше дълго време болен и тя го гледаше. та обсъждаме ние нещо покрай болестта и тя ми казва, че са и оставили някакво лекарство да му дава по 10 капки на прием, тя обаче мразела лекарствата  Shocked и решила, че ще му дава по 6-7 капки!  Shocked Shocked Ми така я насметох качествено, че ми се разсърди. Ама чакай малко, ти лекар ли си, ква си, как така ще променяш лечението на дете?  #Crazy Ми като не се доизлекува и утре пак влезнат в болница, тия дробове са му за цял живот! А то милото от болест в болест влиза! #Cussing out Ама така се бях разбесняла, че черно ми беше пред очите.
Аз като почна работа, при болест ще разчитам на свеки, щото съм и взела страха и няма да посмее една капка да обърка или да не даде.  Mr. Green

АниК, Далче, тук нещата с градините са много, много сложни. Не можеш просто да отидеш да говориш с никоя директорка ей така, по-вероятно е изобщо охраната да не те допусне. Ако пък те допусне, още по-вероятно е директорката набързо да те натири, без да говорите по същество изобщо, защото адски много се пазят. Ще ти кажат, че си има система, да кандидатстваш и да се надяваш и точка.  Peace
Частните градини са от порядъка на 400 лв. месечно и нагоре.

ТанчеГ, прекрасно е да имаш такова семейство! Да е жив и здрав дядо ти!   bouquet

Максето е на градина, Боби тук си рисува, идилия.  Laughing По обяд ще го идведа, че вече тотално не иска да спи.  Mr. Green

# 568
Бръмби, благодаря много!  Hug
Само едно уточнение, аз имам брат, а момичето по снимките е жената на брат ми Simple Smile

Бе нищо, все сте в кюпа. Grinning

# 569
  • София
Сега специално за мамите, които не са привърженички на ФБ Simple Smile

Идеята е за общо парти за РД на февруарчетата в някое клубче. Ако някоя от вас иска да се присъедини и има идеи за място, моля да не се срамува да предложи  Wink, а предпочитания за дата да отбележи тук:
http://www.doodle.com/z69evzmxztad7qdh

Общи условия

Активация на акаунт