ФЕВРУАРСКИ рожден ден наближава, голям купон се очертава (40)

• 25 715
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
Честит Празник , да са живи и здрави именниците  Hug !

Ел, страхотно, браво на Явката !
Аз упорито се опитвах да науча Стас , да казва, че ще стане на една, това за първата годинка, е,  не успях. Сега като  го попитаме на колко ще стане и почва програмата  Laughing : На две, ей толкова голям, пишката и нея не я забравя в приръста  Mr. Green !

# 541
Здравейте.
Честит имен ден на имениците!   bouquet
Слънчо, на теб специално! Чакам те на отчет! Hug
Ел, браво на Ясен! bowuu
И Моника така ми мълчеше до две, а след втория рожден ден (буквално) се превърна в латерна. Алекс се изразява с едносрични думи, като изключим мама, кака, папа и още няколко подобни. И дума не може да става за повече срички, камо ли за изречения. Не бързам. Peace
Танче, 'що не спираш кърменето, душка? Карай на адаптирано мляко, да ти е спокойно на теб и да му е пълно коремчето на детето.  Heart Eyes
Любезноу, я, да се взимаш в ръце! Масажче, нещо, хм? Wink
Мяу, пак потъна в дън горите тилилейски... Rolling Eyes
Относно подаръците на Алекс - планирала съм и още как.  Flutter
Триколката не ми харесва особено като идея, пролетта (или пък за рождения ден) ще му купим направо колело.
Мисля да му вземем рисувателни неща, например едно такова за рисуване с вода:

и още една такава (че от неговата нищо не остана, а той много си я обича):

И дрешки пролет/лято му трябват...абе, няма да ми остане без подаръци.  Party
Толкоз. Whistling

# 542
  • София
Ел, браво на Яско!  Hug

Ние се взехме успешно от градината, похвалиха ми го, абе изобщо не го мисля него.
Нашия пък не иска да брои до повече от 5, а определено ги знае до 10, защото когато не му обръщам внимание, набързо сам си казава примерно - седем-осем-девет и като го погледна и млъква.  Laughing

Бела, да е жив и здрав татко ти!   bouquet
Любезна, каквото и да е, бързо да се разкарва и физически, и емоционално и да не те боли повече!  Hug

Като каза пишка Стар  Laughing Максето научи от брат си, че се казва паца.
Пина, май може и да не искат да те съкратят по хубав член, защото веднага можеш да ги натопиш в ИТ и да стане лошо за тях. Малко работодатели се съгласяват, само ако са сигурни, че майката 100% няча да ги издъни. Моя не щя да рискува, хем 100% нямаше да ги издъня.  Peace

# 543
  • София
Забравих да честитя втората рожба на Велв! ooooh! Зло да ги забрави Wink Да е жива и здрава малката принцеса! Велв ако се появи много ще се радвам Party

КОте, страхотна идея ми даде с тази дъска. И от дрехи за пролетта има нужда моя човек.
Триколка имаме такава

Доволна съм много!

# 544
  • София
Такива вълшебни дъски реших и аз да купя на момците - на единият за РД, на другият просто така.  Laughing Котич, мерси за идеята!  Hug

# 545
привет-мривет и от мен!

тук е голям студ и вятър и носа не може човек да си покаже на вън, което е ужас голям  Crossing Arms, мисля да отидем довечера на гости на свеки, че малко да разнообразим програмата.
боля ме днес глава и реших аз да си измеря кръвното и молА ви сА 150/98 ударих от първия път. аз по време на бременността развих тази хипертония и не ми ясно защо още поддържам. ударих един хап и ся чакам да повлияе.
аз избрах подарък на малакта, не знам обаче как се слага само картинка, извинете, моля, за линк-а: http://www.elc.com.cy/Product_Card.aspx?ProductID=4245
тъкмо сега е на половин цена, дано докато се набутам не го свършат
ел, радвам се с теб за яско  Hug
танче, мила, дай малко време на ния, сега като е с отрязана юздичка да се настрои. една приятелка хранеше 4 месеца бебето си с издена кърма, а се кърмиха до 2 години от гърда. всичко е възможно, не забравят бебетата да сучат. това е рефлекс, с който се раждат. дано само по-скоро се оправи това с вас. по принцип тя с шишето по-добре ли се храни, т.е. по-лесно ли й е?
ника, благодаря за окуражителните думи  Hug надявам се скоро наистина всичко да се нареди и ви споделя радостни вести.
отивам да направим инхалацията на Амели, по-скоро да й намеря филмче, което иска да гледа, другото го може сама Wink

# 546
 Hug  bouquet Привет на всички и най-честити празници и рожденни дни Heart Eyes И много благодаря за пожеланията Hug

Котето много ме зарадва тези дни, че се присети за нас, а и отделно се очертава още една година по-свободен режим, та накрая да се престраша и да пиша отново:) А и официално да се съобщя,че Дамян вече си има сестричка - казва се Алина и се роди на 30.12 Heart Eyes

Сега няма да обещавам, че ще чета назад, но напред ще си чета, а тук-таме може и да пописвам Mr. Green Хубава вечер на всички Hug

# 547
Велв,много се радвам да те прочета!Да ти е жива и здрава малката Алина! Heart Eyes
Ел,само дето се притесняваше,то детето не е искало да разкрива още способностите си Wink

Днес умря кучето на леля ми,много ми е мъчно и тъпо,защото подходих несериозно към притесненията и,че нещо му има,не че можеше да се направи нещо,най-вероятно ганата го порази,но все пак Sad

# 548
Велви, хайде отново да ти е жива и здрава принцеса Алина! Ще се радвам пак да виждам постовете ти тук, макар че и аз не съм вече редовна...
Коте, имаме ги и двете- музикалното килимче и дъската. Алекса се занимава с тях, интересни са й. И магнитната дъска обича.
Марго, съжалявам, миличка!  Cry Hug

# 549
  • София
Ех, Велвиния, вече лично да ти честитя тогава - да ви е жива и здрава Алина!   bouquet Темата назад е пълна с честитки за вас!  Laughing
Кажи как сте, как мина раждането, мома англичанка ли е малката, как реагира баткото?  Grinning

Малвинче  Hug

# 550
Велвчооо, да нагушкаш Дамянски и Алинка-малинка! Hug
Пусни някоя снимка, когато можеш. Praynig
Извинения за отсъствие вече не признавам. Naughty
Малвинче, голям ужас - знам какво е. Hug

# 551
  • някъде тук
Велев,много се радвам да те прочета HugДа ти е жива и здрава Алина!

И аз като Ника съм любопитна за повече подробности  Laughing

# 552
Ех, Велви, добре си ни дошла  Hug Да ти е жива и здрава Алина , и двамата да Ви носят само радост  Hug
Коте, този килим за рисуване с вода не ми харесва на мен, имаме една папка за рисуване на път, ами зацапа се, счупи се писалката, а и го надраскват за 5 секунди след което трябва да се чака да съхне и с времето става на петна платното  ooooh!
Виж магнитните дъски са на почит и при нас  Mr. Green и големи деца като дойдат започват да драскат на тях  Wink

# 553

Велвиня, много се радвам, че писа! Честита мома англичанка! Да ви е жива и здрава! Много целувки и те чакаме да пишеш пак, не се скатавай! Grinning

# 554
Любезноу, творчество да има - петната ще ги преживеем. Пък и не се купува за во веки веков. Wink Заплюла съм го, така или иначе.  Flutter Получи моливи и пластелин за Нова година и това е следващото артистично на дневен ред, подходящо за такива дребосъци. Времето е неподходящо за колела и прочие, така че то ще е. Мерси за мнението. Hug
Магнитната дъска, от своя страна, е най-ползотворната играчка изобщо купувана от мен за тези две години. В момента пише само на дъската и трие с отдавна разглобения магнит, пластмасовите части са още по-отдавна в кофата. Но продължава да се ползва с ентусиазъм. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт