Иначе определено тия 60-70 гр. доникъде не са и, та детето си е гладно, но хубаво, че имаш везна на разположение и ще контролираш нещата.

дано поне да е нещо дребно, у нас днес моя мъж му е запалил печка и на хладилника та да работи 
, а не в Сопот!
!Сега я подарихме на едни приатели с бебе,да не ми заема място

Та така, с останалото от парите поръчах няколко дрешки и маратонки за пролетта от спортдирект. Абе, седна дума нагласих ги
Само съм го учила да брои до 5 без никакъв резултат. След малко му казваме "браво" за нещо и той идва и ми казва "бавооо" Ще вземе да проговори.
И за много години!
Преслав си беше в къщи коледно- новогодишна ваканция, Ина щурее, дивее, гледам да я извеждам на вън, че там сме най- добре. Вкъщи бързо се изчерпвам от към занимания. И така...
Инката също владее китайския перфектно, но май вече започва да се съфирясва, че е в България все пак...

Успях да я изтегля контролно два пъти само, защото везната я заех само за вечерта, но и двата пъти показа нищожно количество.
Много е смешен и ме прави много горда с изпълненията си. Всяко нещо в нас знае къде стои и ако аз се чудя къде е, ми го носи
. Абе мога да ви го хваля цял ден...Предполагам и вие сте така с вашите отрочета. Само дето е кльощав и нисичък, ама..нейсе...Та това е от мен. Аааа, бременността си върви, аз съм добре, момата расте, а аз още повече и така... Препоръчани теми