ФЕВРУАРСКИ рожден ден наближава, голям купон се очертава (40)

• 25 718
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
  • София
ДД!  Grinning
Слънч, честит имен ден, бъди все така ведра и положителна! И най-вече здрава!   bouquet Hug

Ние за РД-то също нещо символично ще му вземем за подарък, обаче и аз не знам какво - дрехи и грачки, както у всички вас, е пълно и у нас.  Rolling Eyes Нашия повече ще се радва на тортата, поне съдейки по РД-то на брат му, умираше да духа свещите, независимо дали бяха запалени или не.  Laughing Heart Eyes
Триколките и аз не ги харесвам, така че нямаме. Имаме си две колелца-триколки, без родителски контрол, с удобни педали за възрастта на Дребния, така че това ни е достатъчно. Каляската все още се държи, ще я ползваме до последно. Но АниК, ти щом вече нямаш количка, а все пак ходите надалече, за теб е за предпочитане това, вместо на 2+ годишно дете тепърва количка да купуваш.  Peace

Таньорче, и на мен това ми мина през главата - въобще възможно ли е почти двумесечно бебе тепърва да се научи да суче?  newsm78 Иначе определено тия 60-70 гр. доникъде не са и, та детето си е гладно, но хубаво, че имаш везна на разположение и ще контролираш нещата.  Hug Hug
Уф, Пухи, дано е нещо дребно и да се успокоите когато дойде майстора.  Praynig
Амели, дано нещата се наредят при мъжа ти по възможно най-добрия начин.  Hug
 Моя утре ще има разговор на високо ниво, уж наливах мозък, да видим.  Mr. Green

Максето е на градина, Боби е вкъщи, нали личната дума не дава да се издума за градина след бронхит, та тоя месец ще си се гледаме. Днес трябва да се подписвам в БТ, та студ не студ - излизаме, че и на рейс му обещах да се возим, а това за него е цял празник.  Crazy

# 526
добър ден
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИТЕ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ,МНОГО ЗДРАВЕ,КЪСМЕТ И РАДОСТ
да така е два рождени дни ни предстоят,малката е на 5 февруари,а каката на 15,на Габи ще го празнуваме в къщи с родата,пада се в неделя,още не съм решила какво ще й купим,а на роси ще почерпи в училище и в събота след това детско парти в клуб

# 527
Честит имен ден на именниците ни и специално на Слънчи!  bouquet Hug
Пухче Hug дано поне да е нещо дребно, у нас днес моя мъж му е запалил печка и на хладилника та да работи ooooh!
 Аз Преслав ще го мина без подарък от нас, защото сме затрупани:crazyeyes: а родата още ще му купуват.
 И тук е ужасен студ+ вятър, вече си мисля че живея в Сливен newsm78, а не в Сопот!

# 528
Аник на нас миналата година ни подариха триколка за РД–то и да ти кажа хич не е удобна ,още повече ,ако парка ви е далече!Нашата доста я кархме,защото Явор я харесваше,ама на мен ми се отели вола  Whistling !Сега я подарихме на едни приатели с бебе,да не ми заема място  Laughing
На Явор съм решила да му вземем pushbike на Кетлер за РД-то ! Ето този:
http://www.kettler.co.uk/product/sprint-air-racing/
Ако някой от родата попита ще поръчам маса със столче ,отдавна ми е мерак !
Ние бяхме малко на вън ,че Явор искаше кекс ,а нямах продукти....ужасно е  Crossing Arms

# 529
Честит имен ден на всички именици!Бъдете много здрави и щастливи!
Аник,ние имаме триколка и доста я ползвахме лятото,не е така стабилна като количката,но върши работа,нашата е на чиполино,има и малко багажниче като легенче,та и за една торба пазаруване става Peace

# 530
  • някъде тук
Честит имен ден на  Слънчи! Бъди жива и здрава!

И моят баща днес е именник та следобяд отиваме с Жоро да му честитим Simple Smile

Ние имаме триколка  от миналата година,не се прие много добре от Жоро Rolling Eyes Много малко сме я използвали,много е неудобна наистина за прибиране в кола  ,просто няма как да се събере.

И ние се затрупахме с играчики,половината ги прибрах защото не им обръща внимание Rolling EyesСега с парите от дядовците и бабите от РД  ще му извадя снимки на хартия ,защото се натрупаха многооо,вчера ги отсявах ,от почти две години имам 740 файла за качване в снимките.ви като съм подбирала все по качествените Crazy Та така, с останалото  от парите поръчах няколко дрешки  и маратонки за пролетта от спортдирект. Абе, седна дума нагласих ги Simple Smile

# 531
Триколката я слагаме на предната седалка Peace

# 532
Писах, писах... накрая всичко отиде в небитието... Бях се наоплакала , но сега не ми се повтаря и ще си остана само с честитенето на именяците. Да са здрави, весели и щастливи!

# 533
  • София
Ох, не мога да не се похваля, че майчино сърце не трае... От една година уча Ясен да казва, че е на една година с показалец да показва и да казва "на една" и той до сега не се и опита да го каже И седим си сутринта в хола с братовчед ми и си говорим, Ясен щурее и се бърбори на бебешки. Аз му казвам да не ми бръщолеви на китайски и го питам на  колко години е. Той застава пред мен, вдига двата показалеца и ми вика " на де"..е щях да припадна. Никакви опити до сега да казва смислени думи и изведнъж да ми отговори. Shocked Странното е че никой не го е учил да казва, че е на 2 Thinking Само съм го учила да брои до 5 без никакъв резултат. След малко му казваме "браво" за нещо и той идва и ми казва "бавооо" Ще вземе да проговори.

Честит празник на именниците  bouquet

Ауу, Пина, точно за теб си мислех вчера. Как сте?

# 534
Здравейте... Simple Smile И за много години!  Embarassed

И аз днес си мислех за вас, съфорумки мили, и си поставих за цел да намеря време да вляза във форума да ви видя как сте, що сте. Компютъра ми беше много затлачен и беше малко извън строя, освен това и нета бяхме спряли, че нали няма комп, не ни трябва и нет...  Crazy Преслав си беше в къщи коледно- новогодишна ваканция, Ина щурее, дивее, гледам да я извеждам на вън, че там сме най- добре. Вкъщи бързо се изчерпвам от към занимания. И така...

Да честитя и аз на Слънчи именния ден. Да си жива и здрава!   bouquet

Друго, друго... Ааа, май няма да се връщам на старата работа и ще трябва да "се съкратя" по някакъв член, че да имам право на повече време борса и съответно някакво заплащане. Фирмата отива на зле, Ина не се знае дали ще я вземат на ясла, а на есен Преско е първокласник...  Rolling Eyes Живи и здрави да сме, пък ще работим, има време!

Ел, благодаря ти, че си мислиш за нас!  Hug Инката също владее китайския перфектно, но май вече започва да се съфирясва, че е в България все пак...  hahaha

Хайде, засега, чао...

# 535
Здравейте!
Честит имен ден на нашата Слънчезарка, на Антончо-бонбончо на Руми и на всички други, които пропускам неволно! Бъдете здрави, щастливи и късметлии!   bouquet
Ника, не ми се вярва тепърва Ния да се научи на правилна захапка и да засуче нормално, за мое огромно съжаление.  Sad Успях да я изтегля контролно два пъти само, защото везната я заех само за вечерта, но и двата пъти показа нищожно количество.
Мики, страхотен подарък сте избрали за Яворчо.
Ел, браво на Яско! Ето, че се отприщва детенцето!  Simple Smile

# 536
 newsm67 newsm67 newsm67  ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЛЪНЧИ И НА АНТОН НА РУМИ! ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ   newsm67 newsm67 newsm67
Hug Hug Hug
Аз си имам едни притеснения семейни, нещо се изнервих, притесних и пак се схванах  Sad всеки  път ли ще е така като ми дойде в повече бее  ooooh!

# 537
  • Плевен
Здравейте. Честит имен ден на празнуващите.
Ел, браво на детето!!! Чудесна изненада ти е спретнал. Изведнъж ще проговори, ще видиш и всеки ден ще има нови думи, които да те смайват.
Сутринта му сменям памперса (нямаме успех с тоя памперс и ще сме си до първи клас с него), той се пипа по реброто и ми казва "Нюню (така се е кръстил) има кокал", при което аз също се опулих. Все по-често казва АЗ за себе си (АТ, ако трябва да съм честна, но се разбира, че има предвид АЗ). И така всеки ден шашкании и дивотии измисля Simple Smile Много е смешен и ме прави много горда с изпълненията си. Всяко нещо в нас знае къде стои и ако аз се чудя къде е, ми го носи Simple Smile. Абе мога да ви го хваля цял ден...Предполагам и вие сте така с вашите отрочета. Само дето е кльощав и нисичък, ама..нейсе...Та това е от мен. Аааа, бременността си върви, аз съм добре, момата расте, а аз още повече и така...

# 538
Любезна, много ти съчуствам, ама аз всеки път като се поизнервя и съм схваната. Надявам се обаче ти да си друг модел:)
Пина, радвам се че писа и сте добре. Дано поне теб те съкратят по нормален член, защото мен хем ме не щат (и аз не искам да ги виждам) хем по взаимно съгласие да било, защото не и се занимава на шефката с ИТ.
Бръмби, как си мила?
Танче, голямо гуш за теб.

# 539
  • Burgas
Аз пак с мойта триколка  Grinning парка ми е 10мин с количката, но без може да го откараме до час, не й се върви и ходи в различни посоки....и за това ще трябва превозно средство.

Щях да пиша и други работи ама говорих по телефона и забравих...

Общи условия

Активация на акаунт