ФЕВРУАРСКИ рожден ден наближава, голям купон се очертава (40)

• 25 719
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Коте,ти как си?  Hug

Велв
, честита девойка ! Да ви е жива и здрава!  Hug Hug

# 511
Оправям се, Адаш - още асимилирам. Мерси, че питаш.  Hug
Целувки на бонбонка! Heart Eyes

# 512
Ехеее, Честито на Доня Велвиня   Grinning ! Стана мома англичанка и забрави отчета  Laughing, добре че кореспондентите предават !

# 513
Честит рожден ден на Митето! Честито ви рождениче, Бръм! Нека ви е здрав и буден, щастлив и игрив, безгрижен и късметлия!   bouquet
Честита дъщеричка на Велвчето! Да расте здрава и щастлива!  stork-girl

# 514
честито и от мен на рожденика!  Heart Eyes нека расте здраво, умно и щастливо детенце!

не мога много да ви следя, че мъж ми взема компа с него на работа,а вечер, какво по напред.  ooooh! той е много оклюмал, милия, че не му се нареждат нещата напоследък и направо много ми е мъчно като го гледам така  Rolling Eyes. дано се наредят нещата по-скоро се моля най-горещо  Praynig

инак, добре сме, радва ни малката, добре че е тя. има сега големи разпродажби, ще ходя да купя някое и друго нещо, за приповдигане на духа. вие на рождениците, какво мислите да им вземате?ще се радвам да споделите.

това за ся' от мен и нали знаете......... радвам се, че ви има  Hug

# 515
  • Burgas
Аз се чудя има ли смисъл от триколка за лятото и ако е само едно лято заслужава ли си да се купи newsm78 иначе съм харесала ето тази http://www.kolino.eu/bg/products.php?cat=35 петата по долу лилавата.

# 516
аз никога не съм намирала смисъл в тези триколки. за 1я си рожден ден получи една такава и се чудя вече година къде да я слагам. в началото излизахме на разходка с нея, вместо с количката, понеже й хареса. от време на време Амели я иска, но едва ли ще я има докато започне да се учи да кара колело,че да има някакъв по-голям смисъл. за мен лично е ненужна вещ.

# 517
Добър вечер, душички!
Минава само да ви споделя, че намерих назаем електронна везна за 1 вечер и се оказа, че Ния наистина не изсуква, колкото мляко й е необходимо- суче само по 60-70 грама за 20 минути.  Sad Както и предполагах, де. Явно и с цепването на юздичката не са се променили нещата. Все така трудно захапва, изпуска, суче слабо, деформира ми зърната... Явно ще се дохранваме.
Триколка имаме същата, Аник79. Определено не е от първа необходимост, но понякога Алето искаше с нея да излизаме на разходка. Неудобното беше това, че ако се наложи да ни прибере тати с колата, няма как да стане, защото триколката не се побира вътре.

# 518
Мацки, много се радвам за Велви, да са здрави  Praynig
Едва успях да излъжа децата  Tired и така ми се спи,чеее ... не мога нищо да коментирам...
И в Габрово ни е клинч в кухнята, но при нас имаше друг проблем аз не знаех, че за да заработи трябва да има нещо в него  Blush пускам и чакам ли чакам, а той така и не проработи  ooooh!
Малее, Дими на вас два рожденни дни ви се очертават  Hug
Подарък на Мартин - нещо дребничко ще е ... ако трябва да сме честни претъпкани сме и с дрехи и с играчки, та... Rolling Eyes

# 519
  • София
Честит имен ден на всички малки и големи,  които празнуват днес!

# 520
  • София

Стууууд!

# 521
  • До Балкана
Честит имен ден на именниците ни! Слънче, специално на теб и на Антончо на Руми, която между другото отдавна не се е появявала! Да сте здрави и късметлии!   bouquet

# 522
  • София
Честито на всички, които празнуват днес!  Hug

Диди за рождения ден ще получи нещо дребно. Дрехи има, играчки - също (тя по принцип не се и заиграва много с играчки). Триколките хич не ги харесвам.  Naughty Ако бяха различни обстоятелствата, може би щях да ѝ взема някакво столче/пейка с масичка. Нооо у нас само това липсва в момента (няма място), а и след няколко месеца се местим кой знае къде при кой знае какви условия.  Crazy Писна ми от играчки, скоро правих чистка и прибрах доста, но пак ми се струват много. Чакам с нетърпение да стане пролет-лято и да ходим по разходки.  Flutter

# 523
  • Burgas
Честит имен ден на всички празнуващи,да са здрави и много щастие!

Голям студ и при нас сега показва -4.

Аз за триколката се чудя защото ние ходим когато времето е хубаво всеки ден до парка, а той не ни е мн близо, а количката ми вече е ужасна,засечена не се пере, а от търкането дамаската взе да се къса, че лятото ще ме е срам вече с нея да ходя  Crazy а приятелките ме питат какво да й купят, защото ние си събираме по между си пари и купуваме нещо по голямо, че се чудя дали да не им кажа да ни вземат такава триколка.

# 524
Честит имен ден на всички именници!Да са здрави и много щастливи!

Свеки ми е пратила колет и ща-не ща,трябва да изляза в този студ!Дано не ме сметнат за луда Crazy
Хладилника го преместихме в хола,на топло,ама нЪцки Confused
Имах планове за РД-то,ама всичко зависи от това колко ще струва ремонта на тъпия хладилник! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт