ФЕВРУАРСКИ рожден ден наближава, голям купон се очертава (40)

• 25 720
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
  • Най-зеленият остров
Здравейте момичета.
Честит рожден ден на Миташки!!!! Весел празник днес и хубаво детство му желая от сърце  Hug Hug Hug
Наистина много бързо минаха двете години. Хващат ме нервите, че след месец ще се връщам на работа а Ния евентуално на градина. Сякаш с кака и по-лесно го приех това. Но и тогава доучвах и бързах да си намеря работа по специалността.
Ники, как е Макси?
Коте моите съболезнования.
Мяуче, къде си?
Деси, как си? Що не ни дойдете на гости да поиграят двете разбойнички  Hug
Днес имахме гости и сега Ния е супер превъзбудена и не иска да спи.
Пухи, колко градуса е в кухнята?
Танче, много те мисля, ако имаш нужда от нещо само ми пиши. Аз ползвах ръчна помпа на Томи Типи. Ако мислиш, че би ти свършила работа веднага ти я пращам. Много прегръдки  Hug Hug Hug
Далче, какво готвиш?

# 496

Пухи, колко градуса е в кухнята?

Когато е много студено навън е около 16 CrazyСеверна е,а и там не топлим.
Пуснах му аз печка,вече му е топло,ама пак не тръгва Confused

# 497
  • Burgas
Едва ли е от студеното, то не е и мн студено де, според мен си му е дошло времето.

Ивето я оставих днес да спи без памперс, да видим дали ще опикае всичко Grinning

# 498
  • До Балкана
Кате, на Пухи питките със сирене правих,  на 28 страница са в темичката! Mr. Green

# 499
Пухче, аз така реших преди 2 години, че нов хладилник си е заминал. Имахме пари и взехме друг, а този замина на село. Да ама там е на южна, остъклена веранда- и взе че тръгна. Понеже живеем в ледено студена къща, а кухнята ми е северна, за мен е празник ако в студените дни чуя хладилника да работи. Ама то нищо не се и разваля, щото аз на кухнята си и викам хладилник. Та дано не ти се налагат непредвидени разходи.

# 500
Мий дано си права!Че и този месец на мъжа ми му е по-малка заплатата и ще цъфнем и завържем направо.Опитва се да тръгне компресора,обаче до там.Майстора пък го нямало в града,та чак утре ще дойде да го види.

# 501
здравейте мами отдавна не съм се разписвала,но чета със закъснение и не съм в час по разискваните теми
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИТКО НА БРЪМБИ,МНОГО ЗДРАВЕ,РАДОСТ И КЪСМЕТ МУ ПОЖЕЛАВАМ
ние сме добре,децата са здрави вече,след нова година се разболяха и 10 дена не можем да ги излекуваме,Роси учи,пише ,Габи дивее,разтурва,но май при всички феврурчета е така,рисува където свари само да докопа нещо пишещо/химикал ,флумастер/забравено от кака й
 аз се подготвям за рождените дни на децата и така  bouquet Hug

# 502
Момичета, забравих да благодаря на всички ви за изказаните съболезнования. Hug
Минавам да съобщя кратка и приятна вест за Velv (мисля, няма да се сърди) - родила е дъщеричка на 30.12., всички са добре и всичко е наред. Ако реши, тя самата може да се появи и да ви даде повече информация - сигурна съм, че ще я посрещнете радушно. Wink

# 503
  • До Балкана
Коте  Hug
Прекрасна новина ни донесе! Да е честита малката принцеса на Велв!  bouquet

# 504
  • Burgas
Да е жива и здрава дъщеричката на Велв много радости да им донесе!

Дими като гледам по лентичките и двете госпожици са родени през февруари май?

Ивето се събуди,суха,не беше се напикала, да видим утре как ще е.

# 505
  • София
ДД!  Grinning
Честит рожден ден на прекрасния Митко! Да е много здрав и палав колкото може да понесе майка му!   bouquet Hug
Честито и на Велвиния за раждането на дъщеричката и!   bouquet

Благодаря ви, че питате за Максо - ми последствия нямаше.  Rolling Eyes Наблюдавах го вечерта, беше си ОК и днес с песен мъжо го натири на ясла.  Mr. Green

Аз пък похойках и честно си признавам, че се чувствам нов човек!  bowuu Това да седиш, да ядеш, да казваш две поредни изречения без прекъсване... не съм ги ценила тия дребни нещица. Ся мога да изтърпя домочадието сигур цяла седмица без гък.  Joy И най-вече, че единия човек не ме беше виждал от точно 10г. и 100 пъти повтори, че не съм мръднала /външно, за умствено е ясно/. Ся кво да обяснявам, че минах през +40 и -30.  Joy Ма явно що-годе го докарвам вече като ония времена. Ех.

Знам, че и аз трия напоследък, ама и вий кът триете, да знаете, че ме гризе любопитството!  Crossing Arms Joy Ще пукна, най-точно казано, от любопитство!  Joy

# 506
Коте, прекрасна новина ни носиш. Да е жива и здрава бебка!

# 507
  • София
Пухи, тия новите хладилници са доста нежни вече.  Mr. Green Не могат да работят под 16 градуса, че май и на 16 не могат.  Mr. Green Свеки също имаха проблем на едното място, та го местиха на по-топло място в къщата, ся не е много по фън-шуй, ама поне работи пущината.  Peace Дано и вашия проработи!  Hug

# 508
Честит рожден ден на Митака,много здраве и щастливо детство
Честита беба на Велв  Hug
Пухич ние скоро си взехме нов хладилник и е мечта  Crazy ,огромен!Стария беш Мраз ,най вероятно мой набор и беше почнал да ни изоставя ,та решихме да не го чакаме до последно ! Laughing
Аз вчера се качих на кантар и се оказах с +3  #Cussing out ,хич ме няма по диетите ,ама ще се поогранича тези дни !
Ето и нещо забавно да се посмеем ;
http://www.sharebg.org/view/5433-25godishna_devoyka_koyato_tvardi.html

# 509
Мики, не знам какво смешно видя в този текст...извинявай. Hug
У мен предизвиква по-скоро отвращение по повод метаморфозата на отношенията между хората от чисти и неподправени в покупно-продажни.

Общи условия

Активация на акаунт