ФЕВРУАРСКИ рожден ден наближава, голям купон се очертава (40)

• 25 702
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
Ох, и аз така...  Rolling Eyes
Но все си мисля,че тези дето замръкват не си признават  Wink

# 631
Ш'си кажат те и майчиното мляко. Naughty
Мафия сме ние, мафия... bowuu

# 632
  • Burgas
Ех,момичета бях се одрямала, че нещо ми се доспа, ама ме разсънихте, хубавичко се посмях  Joy

По повода с резервните гащички се сещам, преди време когато каката ми беше на 1г и нещо с една приятелка отиваме на кафе и тя с нейното момченце на същатата възраст и купуваме на децата по един снакс с играчка. И от снакса на момченцето се падат гащи-прашки, ние двете така  Shocked и тя веднага ги прибира в джоба на количката. След малко децата бягат на ляво на дясно и по едно време пристига барманчето симпатично момче и държи с два пръста тея същите прашки и вика„Извинете детето вие хвърлило прашките на бара" и ние двете  Embarassed мале какъв смях след това......

# 633
Аник, обзалагам се, че никак не ви е било смешно! hahaha
Хайде, сега, за да се отклоним елегантно от темата за Кама Сутра (на открито или не), кажете коя е последната книга, която прочетохте (ако не е горепосочената)? Laughing

# 634
Еха, това с прашките е велик номер  Joy Joy Joy
Ама и вие, безсрамници, да флиртувате с бармана чрез децата  Stop
Аз Ви оставям,че Снежанка ме зове  Tired а така хубаво се посмяхме  Heart Eyes
Лека нощ  Hug

# 635
  • някъде тук
Ей,развеселихте ме ,бре Joy Joy Hug

# 636
Аз съм на БГ вълна, накупих на примоция доста книжлета от изложението в НДК  Blush
Препоръчвам всички книги на Калин Терзийски!
А в момента чета Философия на тъгата на Георги Господинов, но я забравих в Пасарел  ooooh! но започва обещаващо...
И ЧУК И ПУК чета  Tired
Аре, целувки по петите на дребосъците ви!  

# 637
  • Burgas
Покрай тази дипломна работа чета само за интегрираното обучение и за децата със специални образователни потребности, айде да минава петък, че вече ми е много притеснено.

Лека нощ Любезна!

# 638
Лека нооощ! newsm46
И да внимавате какви ще ги сънувате... smile3521

# 639
нЕма такива майки февруарки, другаде по света, неееееееее!  Hug

Joy  Joy  Joy Joy

Hug  Heart Eyes

# 640
Е така не съм се смяла скоро. Сега съм пред дилемата-сега ли да стана да си стегна февруарското сакче за разпознаване или да изчакам мъжо утре кат замине на работа Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Лека нощ дами

# 641
  • До Балкана
Охооо, като се заговори за замръкване и осъмване гледай как всичко живо наскача, че и рипа! Mr. Green  Grinning
Да си кажа, като бях мУма и аз си имах малка "аптечка", в която имах всичко нужно за оцеляване при инцидентно замръкване на чужда територия. Включваше четка за зъби, гащи и кърпички 3 вида, сухи, мокри и за лице! Embarassed И за свое оправдание ще кажа, че в повечето пъти просто оставахме на пренощуваме там където е бил купона. Whistling И съм толкова голям фанатик на тема чистота, че всички са натръшкани безпаметно алкохолизирани, включая и аз, но никога не лягах (сега също) с немити зъби и непочистен грим. Naughty Тъй, че ако шЪ мЪ слагате в графа развратни, не съм съвсем! Mr. Green
За спиралата - Никич, Коте,  аз съм с къси, прави мигли, но единствената спирала, която ми ги прави, дълги извити и невероятни е тази спирала http://www.ivis.bg/bourjois-volume-glamour-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1 … %D0%B8-p2997.html Много съм доволна и се чудя на акъла си как се навих да си купя друга - някаква на ейвън. #Cussing out
 В момента чета "Яж, моли се и обичай" и "Питър Пан в алено"  bowuu

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 22:51 от Dallcheto

# 642
# 643
Страхотни сте бе мацки.Голям смях hahaha hahaha hahaha

# 644
Ей това спиралата голямо нещо, преритах и аз от смях  докато  ви чета, да видим утре кой ще се похвали къде е замръкнал Laughing Не сте хора вие да знаете ще уморите човек от смях Crazy
 Аз пък точно преди два часа прочетох последната книга "Запознайте се със зайчето Пухчо"-книжка с пъзели Mr. Green Снощи дочетохме "Емил от Льонеберя" пък лично за мен преди няколко седмици дочетох "Съдбата на Шута" шестата книга от поредицата "Убиецът и Шутът" на Робин Хоб и ся съм го закъсала без книга.
Между другото да си похваля отрочето от няколко дни се е зарибил с тез книжки с пъзели от 6 части и реди та му пукат ушите, пък и страшно прибран -вади, реди, прибира! Батко му днес се намеси и изпоразхвърля парчетата та трябваше и аз да събирам и редя след него. За подарък за рд-то съм намислила на малкия или кран с дистанционно, че е голям фен и само ме врънка да висим по студовете да гледаме крана как работи или ако не намеря - влак някакъв, пак с дистанционно. Вярно че и ние сме се зарили с играчки, но горкото  почти нищо лично негово си няма все  с играчките на батко му играе. Има един плюшен снежен човек и един Франклин с които се гушка в леглото и една каобойка дето язди конче и това е мисля че му е време да си има нещо по така дето батко му да го пита може ли да играе с него че да се изравнят малко силите Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт