ФЕВРУАРСКИ рожден ден наближава, голям купон се очертава (40)

• 25 698
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
  • York
Не просто се посмях, а цвилих якооооооооооооо  hahaha hahaha hahaha

Ние сме добре. Отдали сме се на пълен релакс. Дивим се на красотите, понякога скучаем, но като цяло се забавляваме. Времето бързичко минава и ни остават само 25 дни на райската земя  Rolling Eyes
С часове обикаляме по улиците и винаги има какво да се види.  Влюбена съм в колониалната част на Санто Доминго.  Heart Eyes
Планували сме едно пътешествие из страната за десетина дни, но още няма решение дали ще пуснат баща ми в неплатена, а да се наеме кола е безумно скъпо заради застраховките - няма читава (разбирай безопасна) кола под 60 долара/ден  Crazy

Не съм чела много назад, та се надявам всички да сте живи и здрави!

Коте, в момента чета "Последната гара" на Джей Парини. Разказва се за последната година от живота на Лев Толстой. Харесва ми!
Преди това четох ТИЛТ на Дилов -син и Токио: отменен на Рана Дасгупта. Второто са 13 отделни разказа, които препоръчвам с всиките ми налични крайници Peace

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 06:20 от ponqkoga

# 646
  • offshore & overseas
Бройте ме мене глас от отвъдното. newsm65

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 10:14 от Мяуче

# 647
  • София
Добро утро!

Ох, снощи направо поцвилих от смях, разбихте ме дами  Joy

# 648
Добро утро, дами!
Танче, мерси за кафето! smile3525
Снощи успешно разсеяхме студеното настроение. lalalala
Днес някой да се отчете с неподходящи сънища? fiuuuuuu

# 649
  • София
Бе аз щях да разкажа туй онуй, но се осъзнах, че ‘га бях мома (демек преди да срещна мъж ми) все пак бях на 18 и не е мноЛ прилично.  Crazy А и въпросът с осъмването не е бил много на дневен ред, гимназиалните години (а и следващите) ми минаха в Студентски град, обикновено други осъмваха при нас (в общежитието).  Mr. Green

Колкото до спиралата, аз тача само на Манхатън.  Flutter И то не всеки модел. Много мразя сплъстени мигли, отделно аз не съм кой знае какъв виртуоз в поставянето на помади, трудно ми е с повечето спирали.  Stop

Последните книги, които свърших почти паралелно са Цветът на магията на Т.Пратчет и Романът на Лизи на С.Кинг. Аз обикновено чета по няколко книги наведнъж. Тия ги свърших съответно оня ден и снощи, а чета и някаква за енергийни вампири и Selfish Reasons to Have More Kids.  Mr. Green Crazy Отделно между другото си чета по някой друг разказ на Чудомир и Удхаус.  bowuu

Коте, какво значи неподходящи сънища?  Thinking Розови?  Crazy Аз сънувам много, но като приключи съня и не се впечатлявам. Иначе са едни сценарии, едни специални ефекти, едни чудесии. Участници са близки и далечни познати и известни актьори. Понякога продължават с месеци историите (лягам, ставам, правя, струвам, идва ми цикъла и заминава по няколко пъти), понякога са откъслечни моменти. Почти винаги има преминаване от една вселена в друга. Почти винаги имам някакви специални сили (вървя по вода, спускам се леко от височини, бърза съм). Има и драматични моменти, и весели, и розови, почти всеки път.  bowuu Снощи сънувах някаква скука обаче.  Crossing Arms

# 650
Коте, какво значи неподходящи сънища? 
'Ми, де да знам, така ми дойде. Цветни, шарени, различни по вид и обем... Joy
Твоите обаче попадат във всички категории. Shocked

# 651
  • Burgas
Доброоо утроооо!

Така съм спала непробудно, че нищо не съм сънувала!

Пнякога благородно ви завиждам за хубавата и дълга почивка, доста време май ще останете?

Далче и аз като теб с къси и прави мигли,та мисля да пробвам тази спирала.

Ставам за сега да оправям,после малко ще поизлезем,лек ден на всички!

# 652
  • София
За съжаление не всяка вечер са кой знае колко интересни, а и понякога има очевидни дупки в сюжета.  Confused Въпреки че са различни и по цвят и съдържание, понякога има повтарящи се елементи - осъзнати (починалия ми дядо, когото срещам все на едно и също място в сънищата си ей така, между другото) и неосъзнати (дежа-вю-та вътре в съня). Всичко е осмислено, изживява се на момента, често даже знам, че сънувам, но примерно ако ми е интересно си казвам наум "Ух... дано не се събудя още, много ми е интересно".

Много странно, че в различните сънища имам различни мъже (понякога съм сама), различни родители (веднъж баща ми беше Джеф Голдблум, а аз дори не харесвам този актьор), но определени персонажи са си както в реалния живот - починали роднини, сестра ми.  Thinking

Сънувам катастрофи, катаклизми, убийства/самоубийства (имах един период на 15-16 години, когато все сънувах, че умирам. Е, умирала съм от куршум, от прободни рани, от задушаване, от падане от високо, от удавяне...  Crazy ). Никога не се депресирам или изморявам след сънища, не ме натоварват, само се чудя на подсъзнанието си кви ги мъдри.  Crazy

Та, Коте, я кажи ти кво сънува.  Flutter

# 653
Добро утро   bouquet
Аник , имам една много приятна книга за дисциплината в големите групи, по-скоро е насочена към преподавателите според мен, ако искаш мога да ти я препратя като я прочета, защото аз очевадно нема за какво да се вдъхновя от нея  newsm78 "Митът за дисциплината" на Алфи Кон или ако има други желаещи педагози... Ще се радвам ако свърши работа на някого вместо да ми отлежава в торби в дрешника  Thinking
Янче, приятна екскурзия  Hug
Тук се сетих, покрай скандалите с фалита на "Алма тур" зверски пострада бизнеса на мои приятели, които работят в  "Алма Холидейс", та ако някой реши да обикаля света, те това е фирмата Crazy
Сегааа, тези последните коментари повдигат у мен нЕколко фундаментални въпроса, които отдавна се канех да Ви запитам...
Колко пъти седмично си слагате "основа и фондютен" ? Защото аз вече си мисля, че съм мъж, такова нещо не виждам за необходимо да използвам, мисля кожата ми макар и да е с капиляри, бенки и лунички да не е твърде нелицеприятна, по тази причина , а и поради непитността ми такива помади употребявам само при вечерните си изяви и то ако съм се сдобила с пъпки...
ПИтам, щото гледах една Убавица, която започна с това, че не употребява грим, но без "основа и фон дютен" ТЯ не излизала и в днешно време никоя жена не било следвало да го прави... от тук и втори въпрос:
Аз мъж ли съм ?  Sad
Трето, не са ли розови всички сънища, които не са кошмари  Peace
Юхуу, според нЕкой психолози такива като теб и мен сме чисто луди  Mr. Green И аз сънувам редовно, много цветно, серийно и дори си редактирам сънищата през следващата нощ ако не ми харесва на къде са се развили  Embarassed
Трети въпрос : Луда ли съм ?
Амии, сори , но другите въпроси ги забравих...

# 654
  • София
Добро утро Mr. Green

Мерси за кафето Hug

В нашата къща пак има драма със спането. Ясен спи само м/у нас и съответно мъж ми не може да спи, аз се събудих с бошунирано око smile3557 Решихме да го отучваме ама така сърцераздирателно реве, че половинката се разтревожи, че щял да си помисли, че го отхвърляме и не го искаме и си спим тримата.

В момента съм захапала трилогията "Милениум". Дочитам последната част "Взривената въздушна кула" и паралелно едно БГ- "Физика на тъгата"

# 655
  • Бургас
ДУ !

Ел,и ние бяхме така,ама я лъжа с едни клипчета в Ютуб и заспива с тях в своята си кошара,но това само ако баща й е на работа или е в другата стая. Баща й на леглото ли е иска да спи там,между нас, а ако съм сама аз не иска и си ляга без проблеми в кошарата. Туй с неговата любов към баща ѝ какво ще го правя не знам.....  ooooh! hahaha

Любезна, моята сестра и тя все казва,че е добре да се слага фон дьо тен ако искаш да си перфектна. Тя е много добра в гримирането и съм склонна да ѝ вярвам. Слагам си,ама само като излизам вечерно време (което се случва веднъж на два -три месеца  Mr. Green ). Ама прикрива сенки под очите и пъпки. Иначе за всеки ден не го ползвам ,от време на време мацам пудра. А за спиралите -доволна съм от тази на Мейбелин,която Ника показа ,но не лилавата ,ами жълтата. То едва ли има голяма разлика,ама не искам да сменям с друга.

# 656
  • София
Любезна, те нормалните не оцеляват.  newsm19 Предпочитам подсъзнанието ми да се чисти със странни и луди даже сънища, отколкото да ми избива по друг начин стреса. Мъж ми много се товари от кошмари, но пък той сънува само реални ситуации.  Thinking Аз след тежък сън (последния дето си спомням беше брутална самолетна катастрофа на съседния небостъргач, аз и още няколко човека бяхме изолирани за седмици и брахме бая страх, заедно с чистите битови ситуации, които следваха  Crazy ) се събуждам даже с усмивка, като отърсена и пречистена един вид.  Mr. Green

Колкото до гримирането - явно и аз съм мъж.  Stop Лек грим на клепачите, около очите, веждите и на устните приемам, но с всичко останало се чувствам... ами мръсна.  Crazy Мъж ми също не харесва маскирани жени и ми е екстра.  Mr. Green Е, с годините съзнавам, че по някое време ще ми се наложи да увелича грима, но засега предпочитам лицето ми да е чисто.

Ел, ние спим с Диди двете. Не съм от тия, за които е важно мъжа и жената да спят задължително заедно.  Stop Да не говоря, че откакто сме "като гаджета", семейния живот върви като по вода. С Диди не можем да си говорим още като хората, да си разказваме приказки и т.н., отделно супер много я мъчат кучешките зъби в момента, сърце не ми дава да я оставя. А и тя само да се разбуди по нощите и ме търси с опипване, вре се в мен и ми премества ръката, така че да я прегърна.  Heart Eyes

Любезна, аз знам, че си се шегувала с лелката за трето чаве, но знам и че бързо "връзваш", та за малко да пратя жужащото по нощите.  Twisted Evil

# 657
В отговор на поставените въпроси:

Та, Коте, я кажи ти кво сънува.  Flutter

1. Нямам спомен. Бях твърде изморена снощи. Peace

2. Относно основата и фондютена - нито веднъж седмично.  Laughing
Никога не съм използвала в ежедневието (освен при професионален грим) поради простата причина, че пудрите и подобните ѝ средства запушват порите на кожата, в резултат на което тя не може да диша, което е лошо за нея. Имах съученички в гимназията, които постоянно се плескаха с нещо (не, че аз не се гримирах, напротив) - с моята кожа нямах никакви проблеми.  Peace Сега съм си харесала "Афинитон" и съм решила да го пробвам, защото пише, че кожата диша, а несъмнено с фондютен визията е абсолютно различна. Wink

3. И не, не си мъж, поне според определените от генетиката критерии. Joy

и

4. Всеки е луд посвоему. bowuu

# 658
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Абе, кой се шегува за трето чаве ... кой не  newsm78 МъжОто е все по настоятелен да си пра'им трето ... Уф ... на къде ли ще ме избие ... Искам с емоциите си, а не искам с разума си ...
Простете за размислите ми в писмена форма  Embarassed Много съм объркана ... Хем съм "за", хем ... Не знам, не знам ...

# 659
Любезна, и мен ме брой към мъжете. Такова нещо съм слагала последно юни месец за една вечерна сватба!
Ел, ако знаеш само как ти разбирам проблема. Преслав така обсеби семейното ложе, че мама вече спи на "кошадката". Чакам лятото да изпратя мъжо да спи в другата стая та да почна борбата, щото татито му е жал като циври наследника, ама мама вече се изгърчи!
За розови сънища какво да кажа, аз на таз кошара само бебета сънувам...

Общи условия

Активация на акаунт