ФЕВРУАРСКИ рожден ден наближава, голям купон се очертава (40)

• 25 697
  • 756
  •   1
Отговори
# 660
# 661
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ей, Сашковааааааа  Hug  Hug  Hug Още един прекрасен подпис Simple Smile Честито!!!

# 662
А, какво бихте ме посъветвали при положение, че Йони си заспива без проблем в неговото легло и към 3,4 или 5ч през нощта сяда в леглото и вика:"Мамооооооо", за да го взема при нас на спалнята?  Crazy Crazy Crazy Заспива между нас на секундата, не пие вода, нищо, само зора е да го преместя. И аз местя с шкембака, защото татко му и да се взриви нещо, не чува  Confused. Искам да го отуча, но не знам как  Rolling Eyes...

Аз пудра не ползвам, но фондютен -да, по много малко, колкото да си изравня тена. Влюбена съм от години в този на Виши и само него купувам, защото е страхотен и не личи, че съм слагала нещо, а пък върши работа  Peace.

# 663
  • До Балкана
М, значи по докторските критерии и аз съм тотъли и безвъзвратно луда. Последния филм, който помня, че сънувах беше за някакъв адски катаклизъм с избухвания, чиято ударна вълна заля всичко с прах, пепел. Бях си в Габрово в старият апартамент и бях, разбира се, с баща си (лека му пръст) и някой и друг роднина, но без Бо и мъжа ми. Всичко беше в оранжева мъгла и сив пушек, духаше ужасяващ помитащ вятър и ние трябваше да оцелеем, докато всичко това се успокои. Слушахме по радиото, че само Сливен, София, 3 английски и 1 немски град са пощадени от катаклизъма и аз се успокоих, че моите мъже са добре. После следваше ежедневието ни през тези 10-тина дни докато чакаме всичко да свърши! #Crazy Аз също се "връщам", за да дооправям сънища, освен това си казва в съня, особено ако ми е много интересно, "дано не ми звънне телефона". Освен това бълнувам, смея се бурно и т.н. Аз добре ли съм? hahaha newsm78
 За фон-дьо-тен и помади - мацам само по голям повод, носи ми удоволствие, но не го намирам за нужно и за полезно за кожата. Черният молив и спиралата обаче обожавам, но напоследък и тях съм разредила до минимум. Мъж ли съм и аз? - Не, не съм! Ти също, Любезна, не си! Hug Heart Eyes
 Сашкова, затвърдило се е явно положението!Отново честито и добре си се появила!
 Ани, като/ако си вземеш и ако случайно по някаква неведома причина не си доволна, вместо да ме псуваш, направо ми я прати, ще си я платя! (виж, каква оферта ти вкарах, а? Mr. Green)
Ел, ще свикне Яско, но важното е да няма драми нито за вас, нито за него! Hug

Рали, Бо всяка нощ в 3,4 или 5 сяда в леглото вика ме и като отида, в началото го взимах, но после само го прегръщам, гушкам го както си е в леглото, без да го взимам. "Хайде, мишенце, заспивай! Слагам го, погалвам го по гръбчето и си отивам в леглото.

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 11:56 от Dallcheto

# 664
  • София
ДД!  Grinning
Мацки, много се радвам, че ви има!  Hug

И аз съм от цветно сънуващите, цели сериали, много рядко сънувам кошмари. Интересни сънища все, с добър край, обичам да сънувам.  Laughing
Аз не слагам разни основи и фонове, поради простата причина, че не знам как.  Blush Ама може би е време да се поизуча, че не ставам по-свежа с годините.  Mr. Green Карам на една спирала и едно червило, или квото е останало от червилото ми, щото децата го бяха докопали, омазали се кът маймунски дупета и го счупили като бонус.  Mr. Green

По въпроса за спането - аз светлина в тунела не виждам. Все още спя заедно с Максето на едното ъглово легло в детската. Кога ще се разделяме, и аз не знам.  Rolling Eyes Търси ме нощем, пипа ме, гушка ме. И всеки път като ми прекипи, го треска поредния ларингит и от страх да не направи спазъм и да не го чуя, пак си лягам до него.

Сашкова, честито миличка, кажи как сте? Hug

Максето е на градина. Това дете направо ни изумява, толкова добре възприе ходенето там, че мъжо чак е леко обиден - докато се обърне да му закачи якето в гардеробчето, нашия вече му е обърнал гръб, отваря си сам вратата и влиза в групата, ни целувки, ни чао. Вчера госпожата ме покани като го взимах, да го погледна какво прави - ми седнал си на килима и си реди кула от кубчета, концентриран, спокоен. Много ми го хвалят, че нямат никакви проблеми с него, каквото кажат - примерно хайде да спим, или на гърне и т.н. пръв тичал.  Laughing

# 665
  • София
Здравейте:),

Добре съм благодаря! Мерси за поздравите Simple Smile И аз съм малко неподготвена, мъжа ми без да ме пита реши 4е е време за 2ро и то взе 4е стана от 1ви път Joy Ние си говорихме де , 4е искаме 2ро, но не сме обсъждали кога то4но го искаме Crazy
Ина4е ходя на работа, още не съм казала на шефа, 4е имаме много работа сега и не знам как ще го възприеме, ще му стане лошо. Също така, се изнервих на това, 4е промениха май4инството за 2г назад Sad , защото имам 2 увели4ения на заплатите , не поради бременност, ами защото си заслужих, и сега няма да мога да се възползвам заради 2те години назад.. ама да сме живи и здрави. И то заради някакви мошени4ески и далаверски внасяния(не искам да обидя никого) и 4естните хора страдат.

Марти расте, запазихме си клуб4е за рожденият ден Simple Smile Той говори много, казва 4е за "ден ден ика подаък и тота кола(торта с кола)". Още има алергия , но е в по малки измерения Simple Smile

Преди 3 месеца си взехме кухня, преди месец секция и полека лека се обзавеждаме.  Ве4е си готвя, пускам си миялна, пералня и сушилня и се 4увствам мн добре, преди беше кошмар.. с кашони и стилажи.. Stop, Купихме и ново легло на Марти за да спи по удобно.. и сега ще се наложи някакво на 2 етажа като Рали( ако ми хареса идеята й ще я открадна, ако няма против!).

Това е общо взето при нас. Аз Ви 4ета редовно, но нямам време да пиша Sad . Писах 2 пъти и в август 2012 ама не ми е толкова на сърде там, даже не се 4увтвам на място.. ама да занимавам вас с бебешорски дилеми не ми се вижда редно Simple Smile

Хубав ден от мен!

# 666
  • Бургас
Роска,честито !!!  Hug Hug Аз май съм пропуснала във ФБ !  ooooh!

# 667
  • София
Забравих да кажа, 4е ще ходя да си купя спирала след малко, защото в неделя имам рожден ден и нямам, та се посмях още веднъж на вашите постове от в4ера.. направо ме развеселихте за месец напред, когато се сетя за спиралата и почвам да се смея..Joy Joy Joy   Аз харесвам на Л'ореал Simple Smile Но не 4д ами една такава

# 668
Ей големи сте шматки  Hug ,много се смях вчера с вас!
Ника аз ползвам Голден Роуз по -простата причина ,че имам дълги и гъсти мигли ,само дето са руси  newsm03 .Ама съм скромна Joy
Грим ползвам само спирала и сенки ,фондюен като Рали онли Виши ,но мого рядко ,че се чувствам като маскирана!
За сънищата явно съм щастливка  Twisted Evil ,защото са предимно с мъже и то хубави  Joy
Рали Явор около годинка траино се беше нанесъл в семейто ложе и тогава му преместихме леглото до спалнята.Малко стана като туристическа спалня ,но бързо се отучи  Peace .В тоя ред на мисли мъж ми вчера го подкукорсваше да спял при нас  #Cussing out ,бързо му събрах сърмите  Naughty

# 669
Сашкова, честито и от мен! Давай отчет от време на време на бъдещите лели.
Нашата торта ще е с мечо пух, поради причината, че кръстниците му носиха торта-кола скоро. Е няма такъв рев ви казвам, как я нарязах и се почна: "оша мама, яза гумата, яза колата, искам колатааа" и така около 2 часа. Та реших да си го спестя този ужас пак. Не че Мечд Пух няма да бъде нарязан, ама колите са ни мания.

# 670
  • Burgas
Сашкова честито и от мен  Hug

Ако щете ми се смейте ама фондютен и пудра през живота си не съм ползвала и не знам как се ползват  Embarassed и ако реша да си купя не знам какви точно да си взема.

На Деси сестра й наистина мн добре се гримира, виждала съм я снимки  Peace

За сънищата и аз не сънувам мн често, но като вляза в серия 3-4 дни един след друг сънувам много ясни,цветни и запомнящи се сънища. Преди седмица сънувах мойта шефка как по телефона ми казва не мога да те върна на работа, ама знам че си с две деца затова мога да те уредя на работа в една фабрика  Whistling аз така се ядосах, че като взех да крещя мале,мале, та от тогава се каня да й звънна по телефона да видим ко ще каже.Е днес не наканих каза ми че задължително трябва да си ползвам целия отпуск за двете години, е не ми се искаше да я ползвам цялата ама тя каза ще я ползваш и така сега още 2месеца ще съм вкъщи.

Любезна за книгата да не забравя, ако наистина не ти трябва нямам нищо против да ми дадеш....на този етап не мога да си позволя да си купувам книги за жалост....

# 671
  • София
Сашкова, хич не го мисли шефа ти - като има много работа, ако е толкова належаща, някой друг ще я свърши. Ти се пази само.  Peace Честито за дребните, но незаменими неща от обзавеждането.  Hug

Мики, ми що не ги остави двамцата да се гушкат сами, пък ти не си почина на дивана с книжка да речем?

Ла вида, ти само дай знак и пускам насекомото.  smile3539

И аз съм виждала сестрата на Съни скай гримирана по снимките - вярно е про. Аз ако имам достъп до такива помади ще се наклепам по-зле и от синовете на Ника.  hahaha Макс е оправен, между другото, хич не съм се съмнявала, че ще е като у дома си в яслата!  Hug

Мий, леко с дисекцията на героите утре!

Аник, ползвай си отпуската, за къде бързаш?  Peace

# 672
  • Burgas
Ми мислих да поработя ама....ще се почива,трудно ще ми е ама няма как, щом шефката казва така, така ще е  Crazy

# 673
Тъй, тъй, минавам на отчет, да се ползва от честните потребителки, които си знаят правата и се възползват от това. Peace
Спиралата - върната, скандалът - избегнат, резултат - мама има нова спирала, фон дю тен и лак на същите пари. Mr. Green
Мама - доволна. bowuu

Сашкова, чудна новина. Честито и лека бременност!  bouquet

# 674
Юхуу, вече се чеша по темето в размисли как и откъде ша режа мечока, ама свеки все се бута да помага, та ша и дам ножа та да и рекне на нея, че е "оша баба " аз ще остана бяла и добра. Ех, само мен ли ме налягат спомени преди рожденните дни на децата? Сякаш ги изживявам отново дните на раждането.
Слънчи трайно зачезна на работа...липсва ми.
Любезна, как е кръста ти?

Общи условия

Активация на акаунт