ФЕВРУАРСКИ рожден ден наближава, голям купон се очертава (40)

• 25 690
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
съдейки по това, че никоя не носи кърпа 30/30 в чанатата си требе да ви кажа , че е твърде вероятно и да сме позанемарени домакини
rotfImbo
Ами, твърде е вероятно да ти кажа, макар аз още да съм красива след импровизираната сесия по-рано днес.  reverance

# 691
Привет, момичета!
Аз четох и освен че се посмях с вчерашните ви дискусии, май друго не запомних.
Любезна, то и аз явно съм мъж по този критерий. Слагам само спирала, а някои сутрини и за нея не остава време или забравям.
Сашкова, леко бременеене! И чакаме отчети как се чувстваш.

# 692
  • Burgas
Аз пък да се похваля със сестра ми  ходих ме до мола и си взех  кожено яке(от изкуствена кожа) и ботушки, много съм доволна, отдавна не си бях купувала нищо, че утре на защитата ще се издокарам, щях да гледам и за спирала от оная дето Далчето я показа, ами забравих  Embarassed

Айде момичета лека ви вечер и да ми стискате палци утре, ще пиша по късно през деня, дано всичко мине по мед и малко.

# 693
anik79 Успех,всичко ще е наред  fingerscrossed

Сашкова леко бременеене,хайде сега и една девойка-бате Марти да я пази  Hug

# 694
Аник, стискаме палци!  Hug

# 695
Аник, ще мине чудесно! Flowers Four Leaf Clover

# 696
  • София
anik79, стискам палци! Wink

# 697
  • Най-зеленият остров
Добро утроооооооооо!!!
Мий, да ти е жив и здрав порасналия мъж. Много белички и пакости да прави, а вие само да му се радвате  Simple Smile.
Ани, стискаме палци  за днес. Обади се когато свърши. Честито за новите придобивки - точно на време.
За спиралите - много благодаря за коментарите. Снощи бях седнала да уча английски и викам ще вляза само за минутка да ги видя как са и като се зачетох..... Както се бях скапала покрай това че много трудно помня думи /то май от ЕГН  Wink/ и набързо ми оправихте настроението. но и полза имаше де. От както се е родила Ния почти не се гримирам и съответно спиралата ми е с изтекъл срок и сигурно тези дни ще ходя да си купя нова. Васе, аз съм ползвала като твоята спирала и наистина е страхотна.
Сашкова, честито. Лека бременност и си стой при нас  Hug
Лек ден момичета, че английския и след малко дребната ме зоват.

# 698
  • Бургас
ДУ !

Мии,честит рожден ден на ПрескоHug Да ви е жив и здрав ! Весел празник !
Честит рожден ден на Ачко на d3n3r1s !

Ани, стискам палци !  Hug

Аз да се вмъкна с две предложения :

1. Ако искате след като минат рожденните дни на дребните човечета да качваме по няколко снимки - една като новородени,една от рождения им ден на 1 годинка и една от таз годишния празник. Бях го видяла в една друга тема. На мен ми хареса, може пък и на вас. Мисмол,Кристинчето,Бела,Бръмби и Мии даже може да се отчетат.  Flutter

2. Малко именца да разкараме от 1-ва страничка, примерно мами дето са писали само веднъж и то през 2010г. ?

Пфуй, две вечери подред сънувам ,че съм бременна. Снощи даже теста сънувах.  ooooh! Чета в съновника - Неуспехи и трудности значело.  Tired

Та така, отивам да редим строител,че Димана е ранобудна днес !

Хубав ден !

п.с. Щях да забравя кафето :

# 699
  • София
Добро утро!

Мий, честит ти рожденик! Да расте здрав, щастлив и умерено послушен! Пожелавам му едно прекрасно детство, изпълено с много смях и игри!

Ани, стискам палци!

# 700
Добро утро!
Благодаря за кафето и закуската!
По предложенията на Адаша - идеята със снимките ми допада, а за триенето - не знам.
След чистката ще останат има-няма 20 души. hahaha

mii, честит празник!  bouquet
Да ти е живо и здраво момчето! Да те радва много и да ти помага, заедно с батко си! Heart Eyes
(че да не ти е скучно, като запратиш мъжовете под бора  Laughing)
Весело изкарване!
Party

# 701

Почерпете се за здравето на порасналото ми малко момченце, което тази сутрин стана рано-рано.
Благодаря че ви има момичета и макар и виртуално сте част от живота ни  bouquet Hug

# 702
  • Плевен
Добър ви ден!
Мерси за кафето, закуската и почерпката.
mii, честит ти рожденик! Да е здрав, да е щастлив, да е палав и много-много да те гушка. Весел празник!
sashkova, честито и леко бременеене. Радвам се, че ставаме все повече, които се решаваме на повече от едно дете, че в тези трудни времена си е направо геройство.
Лек ден на всички!

# 703
Мий-да ти е жив и здрав рожденника и все радости да ви носи!!!

Съни страхотна идея е това със снимките и направо колаж ако може да направи някой Simple Smile

# 704
  • София
Честит рожден ден на Преско! Да е жив и здрав, много да ви радва!

Ау, Съни и аз сънувах, че съм бременна и теста даже Laughing То при мен е нормално, че всеки месец се засилвам за тест и се оказва, че не съм си изчислила правилно МЦ-то ooooh! Съгласна съм с предложението за първа страничка Wink

Снощи взехме това
В Метро са намалени Wink

Общи условия

Активация на акаунт