ФЕВРУАРСКИ рожден ден наближава, голям купон се очертава (40)

• 25 691
  • 756
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Сашкова, радвам се, че сте добре и полека-лека си оправяте жилището!  Hug Никви августинки, тук си заведена на учет ти!  Laughing
Мики, дай Боже всекиму такива мигльоци! Ама като хората са се редили за мигли, аз два пъти съм минала на опашката за задник явно, та ся ще си нося последствията от заплеса!  Joy
АниК, абе имаше нещо, върти ми се из главата, че ако се върнеш на работа за 10 работни дни, ти се актуализира заплатата, и отпуска ти го плащат после по-изгодно.  Thinking Иначе няма лошо да си поседиш още, нали искаш и детето да даваш на ясла, тъкмо в периода на адпатацията да имаш повече възможности да си свободна, ако ти се налага.
Мии, правилна ти е тактиката, бабата да му види сметката на мечока, а ти си оставаш бяла и добра!  Laughing
Коти, каква спирала е последно? Laughing
Юхи, ми кажи, че искаш курсове по бързо клоунско гримиране и веднага ти пращам Специалистите. Ама да си подготвена, че тапети, огледало - всичко мажат.  hahaha

# 676
Ей тази, но четката е черна. Crossing Arms

Ама хайде да не издребнявам. Grinning

# 677
  • София
Нищо де  Laughing, поне доволна ли си как стои?

# 678
Мдам. Маман доволна.  Sunglasses
В пъти по-добра е от L'Oreal-a. Rolling Eyes
И с фон дю тена се наплесках...красота. Flutter

# 679
  • Burgas
Ника точно така е, може би и за това иска веднага да си ползвам отпуска, то само веднъж са вдигали заплатите от 2г насам, ама пак си е нещо, ще видим, като получа първата заплата да видим какво ще дадат.

# 680
  • София
Ееее, радвам се, Коте!  Hug
АниК, не мен ми ги плащаха на неактуализираната заплата.  Mr. Green Здраве да е, то пак добре, че всичко ми платиха до стотинка, при положение, че знаеха от доста време, че няма да работя повече при тях.

Ей, ся ме замислихте и аз фон дьо тен да проискам.  Crossing Arms

# 681
Ей, ся ме замислихте и аз фон дьо тен да проискам.  Crossing Arms
Недей. Stop
Аз не мисля да го ползвам повече от веднъж годишно. Laughing

# 682
  • София
Добре, нави ме, и бездруго ми е много сложно гримирането на мен!  Laughing

# 683
  • София
Юхи, ми кажи, че искаш курсове по бързо клоунско гримиране и веднага ти пращам Специалистите. Ама да си подготвена, че тапети, огледало - всичко мажат.  hahaha
Хич не ми дреме за инвентара.  Peace Диди е опустошила всичко до степен, в която след някой друг месец като се заизнасяме, ще трябва да направим лек козметичен ремонт Crazy (иначе не мож' издадем жилището  Blush ).

Коте, пусни снимка да те видим наклепотена.  Flutter

# 684
Юхчи, аз на фото прослушвания не се явявам. Naughty
Но се чувствай поканена на кафе за демонстрация на живо. Laughing

# 685
  • София
Така,

аз ходих и си купих спирала , същата която Ви показах, много съм доволна от конктерната на лореал, покрай нея си купих ново червило и сенки 4470 и ще си купя и нов панталон за бременни, защото сега корема ми расте със скоростта на светлината preggo , за да мог ада си нося новите блузи и да заприли4ам на 4овек.. сега ходя с един и същ светло кафяв панталон и по4ти няма с какво да го комбинирам.. а на работа има и по млади и се гласят, а аз изглеждам като плашило.. ама от понеделник ще видят те Joy
Коте Браво, 4е си успяла да я смениш, аз с такава не се справих преди година си купих и я подарих на сестра ми, нещо много ми напластяваше миглите, но пък на нея и ги правеше супер.. явно си е до човек Grinning

Аз преди си слагах фон дьо тен, но напоследък не ми се занимава и  нямам нов, старите са с изтекъл срок. Замислих се, 4е когато бях студентка и съответно бедна, защото майк ами нямаше възможност да ми дава много пари(баща ми е по4инал преди 16г) та си купувах само на Голдън роуз и тогава бях доволна, сега ако си сложа ще се обрина, защото кожата ми е станала 4увствителна, не знам защо. Купих си един крем на ВИШИ с роза и се обринах цялата.. а беше 20лв , оба4е от тези от 35 , ползвала съм вси4ките им за моята възраст, не се обривам.

# 686
  • София
Их, Коте, трябваше да се пробвам.  Crazy

Сашкова, ся кожата ти определено е по-чувствителна от бременността. А иначе може и от ЕГН-то.  Mr. Green То пък твоЙто ЕГН едно внушително...  Stop Crazy

# 687
  • Burgas
АниК, не мен ми ги плащаха на неактуализираната заплата.  Mr. Green Здраве да е, то пак добре, че всичко ми платиха до стотинка, при положение, че знаеха от доста време, че няма да работя повече при тях.

Пак ще е по добре от сегашните 240лв  Peace Колкото толкова.

# 688
  • София
Сашкова, ся кожата ти определено е по-чувствителна от бременността. А иначе може и от ЕГН-то.  Mr. Green То пък твоЙто ЕГН едно внушително...  Stop Crazy

Ми че да не съм много млада я Joy Колежките дето по4ват при нас са на по 20, а аз на 28..  Crazy hahaha

# 689
Сашкова, леко бременеене и честито  Hug всичко ще се подреди... Мъ ти с тез 28, направо си за изхвърляне вече  Peace аз с моите 32 съм си приготвила едно бяло меко въже и чакам само да поеме децата някой  Crazy Crazy Crazy
Да не чувам такива работи... Да се гласят младите колежки сега, щото после като вземат да се борят с повръщано, акита и семеен бюджет, ами и да искат  Joy нема да им се получава  Crazy Crazy

Не ща да ми се обяснявате  Crossing Arms всички сме луди и сме мъже, и съдейки по това, че никоя не носи кърпа 30/30 в чанатата си требе да ви кажа , че е твърде вероятно и да сме позанемарени домакини  hahaha

Мии, благодаря че питаш Hug, кръста ми е добре , аз си го пазя вече... но от време на време се схващам при раменете, но премина така като и дойде  Rolling Eyes
Юхуу, пискай квот щеш, не ме плаши, те както избута Дидито така ще ми отгледаш и третото   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт