Никви августинки, тук си заведена на учет ти! 
Иначе няма лошо да си поседиш още, нали искаш и детето да даваш на ясла, тъкмо в периода на адпатацията да имаш повече възможности да си свободна, ако ти се налага.

Диди е опустошила всичко до степен, в която след някой друг месец като се заизнасяме, ще трябва да направим лек козметичен ремонт
(иначе не мож' издадем жилището
).
и ще си купя и нов панталон за бременни, защото сега корема ми расте със скоростта на светлината
, за да мог ада си нося новите блузи и да заприли4ам на 4овек.. сега ходя с един и същ светло кафяв панталон и по4ти няма с какво да го комбинирам.. а на работа има и по млади и се гласят, а аз изглеждам като плашило.. ама от понеделник ще видят те

Колкото толкова.

Колежките дето по4ват при нас са на по 20, а аз на 28..
всичко ще се подреди... Мъ ти с тез 28, направо си за изхвърляне вече
аз с моите 32 съм си приготвила едно бяло меко въже и чакам само да поеме децата някой

нема да им се получава

всички сме луди и сме мъже, и съдейки по това, че никоя не носи кърпа 30/30 в чанатата си требе да ви кажа , че е твърде вероятно и да сме позанемарени домакини 
, кръста ми е добре , аз си го пазя вече... но от време на време се схващам при раменете, но премина така като и дойде
Препоръчани теми