ФЕВРУАРСКИ рожден ден наближава, голям купон се очертава (40)

• 25 707
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Ох, може и презерватив да е имало в съветите и, вече не помня.  Joy

А относно диското и флирта - не ме питаш, ама да си кажа, че съм ЗА! Леле, колко малко и требе на една скучаеща домакиня да си пооправи самочувствието и да поосвежи брака си!  Laughing Глей ме мене - два пъти ме поканиха на кафе и съм нов човек.  Joy

# 601
Мдам, одобрението от трети лица прави чудеса. hahaha
По повод несесера, едно време ни учеха, че женската дамска чанта трябва да събира червило, сутиен и презерватив. Ни повече - ни по-малко. Доста близко е до изискванията на колежката. Joy

# 602
Оооо, Котич, близкооо - гръци! Де ша сравняваш ти сутиен с гащи и кърпа 30/30  Crossing Arms

# 603
Аз на тая кърпа още ѝ мисля предназначението, ма май схванах идеята. Embarassed
Неее, сега се сетих - точната формулировка не беше сутиен, а "чифт бельо за смяна". Rolling Eyes

# 604
  • София
Коте, идеята на жената беше, че може и да беше леко развратна, но пък е чистница - не мое да бърше онуй свято място с чия и да е кърпа. Затуй своя.
Идеята за гащите беше, че мое и да замръкнеш, ама също толкова вероятно е и да осъмнеш там, а на другия ден си на работа. Айде със същите дрехи ще изкараш, ама без гащи?  Joy Joy

# 605
Че каква да й е идеята освен развратна  hahaha
Аз пък по никакъв повод нема си носим втори чифт бИльо у чантата  Naughty Не ми стигат момичешки гащи, памперси, сухи/мокри кърпи, гелове, лепенки,бАнбони,пари, документи, ключове, играчки, нЕкой грим... сал за едни гащи и нагръдници ми остава място  Stop
Ще карам без гащи, секси било, модерно...   Joy Пък и то това замръване може и да не стане факт до година- две, може и никогаш да не стане... че дъл ша ми стават тез гащи с моите контролни тегления от последните години 59 /90/ 64/ 87/ 70/ 65 кг  Thinking

# 606
 rotfImao Ся съ сетих, че за някой чифт мое да включва и потник  Joy и чорапогащи - по-плътнички... зима е все пак, и не всички сме в Доменикана  Crossing Arms  Joy Joy Joy

# 607
  • София
Аууу, Либезна, мъж ми ако ме види екипирана с резервни гащи, потник, сутьен, чорапогащник, презерватив и кърпа и да му обяснявам, че отивам до градината да зимам детето... ш ми избие зъбките.  Joy Joy

# 608
Абе, не знам какво ще ти избие, но със сигурност няма да можеш да го разубедиш, че те чакат на легло!  Joy Joy Joy

# 609
  • offshore & overseas
 Twisted Evil
Я, темата се разведрила (скачате от тът-тът-ка на керемидка)!

Аз отказвам да замръквам и осъмвам... Обичам си лИгото пък. Mr. Green

bookmark

# 610
  • София
Пф, аз ако вида мъж да ме чака на легло, такава инерция съм набрала, че директно ш му премеря температурата и ш му дам нурофен.  Joy Joy Joy то напоследък само такива ме чакат на легло мене, до 5-годишни.

П.П. И ще очаквам вечна благодарност за нурофена, щото алтернативата е свещичка ефералган, сещате се къде.  Joy

А, Мяуска, щях да те издирвам вече, как сте?  Hug

Последна редакция: ср, 18 яну 2012, 20:21 от Ника

# 611
Е,не е истина hahaha  Joy Joy

# 612
Ох, сладури мамини, какви ми ги дробите... hahaha
Никич, то ней лошо да излизаш с по-млади, бе! Laughing
Мяуска, изпълзя, а? Дай тон за отчет! Hug

# 613
добър вечер
скъсахте ме от смях значи,заболя ме  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy корема
досега ви четох и щях да пиша ,но вече не мога

# 614
  • София
Никич, то ней лошо да излизаш с по-млади, бе! Laughing
Ам аз от излизане с по-млад глей докъде се докарах.
Мъжо нали е младеж.  bowuu

Общи условия

Активация на акаунт