ФЕВРУАРСКИ рожден ден наближава, голям купон се очертава (40)

• 25 707
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
# 616

Ама не си му мерила температурата - не се брои! Laughing

# 617
Според мен към комплекта за замръкване требе да се добави и литър и половина вода, щото там дето няма кърпи и вода нема да има  Joy Joy Joy Пък и ако нема да е за веднъж то си е изморително, требе да се хидратира човек  Crazy
Преди, когато още бяхме кандидат гаджета с половинката аз пътувах от Габрово до София... за замръкване (както явно му викат) и минавах през баба и дядо (селото ми беше на път) та им обяснявам,че отивам на гости на майка ми, те се подхилват нещо но си мълчат... Един път цял Петък на педали, вода не бях пила, за да смогна да тръгна по светло, отбивам се да ги видя, баба ме чака с баничка  Heart Eyes ,нахвърлям се върху нея с уговорката да ми сложат и за изпът, дядо ми (явно усведомен от майка ми къде ходя в действителност) ме гледа и ми вика " Яж дядо, яж, че борба те чака!"  Shocked
 Laughing

# 618
  • Бургас
 hahaha

# 619
  • София

E аре ся за едното хипотетично да си приготвим багажче (като за болницата преди раждането).

# 620
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ника, ти пА к'во се оплакваш? Те верно, че са до 5 годишни, ама мъжОве те чакат, а аз с щерките к'во? Само женуря окол мен ... не преминавам границата, ма кат гледам жените по ми пасват на темерамента  Joy

E аре ся за едното хипотетично да си приготвим багажче (като за болницата преди раждането).
hahaha

Ама от толкоз зор да не стане кат вица ...: дайте една свещичка еферелган, че мАж ме чака на легло  Joy

# 621
Павлинчо, може пък да те залюби някоя засукана хубавица, де да знае човек... Grinning
Юхчо, на място беше болничния багаж. Joy

# 622
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
КотеHug Ама после ще има да се обвинявам Simple Smile Нееееееее Ше си чакам моИето да се прибере от командировка  Joy

# 623
  • София
 rotfImbo rotfImbo rotfImao
ооох, с глас се хиля, малките мъже се стряскат  hahaha

Начи да обобщим, по кво ще разпознаем февруарка на улицата?
Това е специален вид интилигентна жена, светната, че може и да замръкне. Затова най-лесно техния вид се разпознава по сака, преметнат връз нежото и рамо, съдържащ всичко необходимо, включително резервно бельо, дезинфектант и анти-алергичен крем при ухапване от комари. Тя е подготвена за всякакви ситуации.
Под другото нежно рамо ще видите издайническа подутина. Тя се дължи на шише вода, литър и половина, а шишето е там, за да е топла водата при по-късното и оползотворяване. Зима е все пак, февруарките са умни!  Wink

# 624
Ех, точно това замръкване ми "изяде главата" та сега правя принцеси от пластелин докато бръмча имитирайки трактор, ча чак ме сърби носа  Mr. Green

# 625
Никич, ми чорапогащите, бе, жена?
Предполага се евентуална нощувка под звездите  (за по-романтично, да не кажа евтино), ш'ни изпука сака от студ, бре! hahaha

# 626
Ти па Коте, тя е с млад любовник, нема да нощува в класическия смисъл Mr. Green те ще "замръкват" олнайтлонг дет се вика  Joy  Ще си поддържат температурите  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Никича, мое и да ги мери от време на време  hahaha

# 627
Пффф, т'ва с взаимната температурна подръжка не го отчетох.
Губи се тренинг от липсата на замръкване, да знаете. И затова ... моя милост си седи на топло. Sunglasses

# 628
Айде сяяя, аз ден практика нямам от 2006 г. насам ма виж къф виртуозен теоритик съм ,а?  Naughty

# 629
Абе, то на теория нали знаеш, майтап, пък на голо си е живо е***е. Twisted Evil
Аз затова си гушкам сега един мъж, дет' ме е захапал като пиявичка и си свиркам. Не обмислям багажи и шапка на тояга един вид. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт