Колко време гладихте дрехите на бебето!

• 15 357
  • 265
  •   1
Отговори
# 165
  • в рока
Гладих дрехите на малкия до към петият месец

# 166
Аз и своите дрехи гладя, някак си не мога да облека видимо измачкана дреха или да я прибера в шкафа..

Офф, като почнете така... ooooh!
Има ли въобще някоя, която не глади видимо измачкана дреха? Rolling Eyes

Дааам има...аз.  Embarassed
В такива случаи я пускам отново да се изпере.  Mr. Green
Освен ако много не бързам и трябва да облека точно тази дреха - тогава искам не искам гладя... но отбелязвам - не ми е приятно.  Laughing

Сега да не вземе някой да се обиди - казвам при мен как стоят нещата.  Wink

# 167
  • В Космоса
Аз и своите дрехи гладя, някак си не мога да облека видимо измачкана дреха или да я прибера в шкафа..

Офф, като почнете така... ooooh!
Има ли въобще някоя, която не глади видимо измачкана дреха? Rolling Eyes

Дааам има...аз.  Embarassed
В такива случаи я пускам отново да се изпере.  Mr. Green
Освен ако много не бързам и трябва да облека точно тази дреха - тогава искам не искам гладя... но отбелязвам - не ми е приятно.  Laughing

Сега да не вземе някой да се обиди - казвам при мен как стоят нещата.  Wink

Аз това имах предвид, де. Че ако се налага да облечеш дреха, която е на хармоника, колкото и да мразиш гладенето ще я изгладиш. И аз съм така. Предполагам и всички други мразещи гладенето. Затова ми е тъпо на всеки 5 страници страстните гладачки да обясняват как те не биха облекли намачкани дрехи. Tired

# 168
Акаша, не се връзвай. За страстната гладачка всяка негладена дреха е на хармоника.  Mr. Green Аз и под смъртна заплаха не бих могла да съзра признаци на хармоника в един вълнен пуловер, например, ама на, хора всякакви.

# 169
  • Sunshine state
Явно не сте само вие,защото моето невъоръжено око на НЕгладачка също не съзира дрехи на хармоника почти НИКОГА. Laughing

# 170

Е, естествено доста неща си ги спестявам - анцузи, чорапи, чарапогашници, немачкаеми материи...

Аз до сега не бях чувала някой да си глади чорапогащниците,тъй че не върви да го пишеш към спестените. Wink  Crazy

Много мои приятелки гладят памучните чорапогащници на детето си. Аз не го правя.
Естествено, че нямам предвид найлоновите дамски чорапогащници!  Laughing

# 171
  • София
да, аз също гладя чорапогащниците на детето  Blush

# 172
Гладя само панталони и ризи на мъжо.
бебешки дрехи съм изгладила само по веднъж, преди да се родят  Laughing.

# 173
  • Варна
Когато бях бременна изпрах и изгладих дрешките които имах. Това беше с гладенето. Малко не виждам смисъл... защо трябва да са дезинфекциране дрешките на бебето.. по тая логика аз в дезинфектант ли трябва да се къпя, като постоянно го гушкам и кърмя ... а то и мойте дрехи ще трябва да "дезинфекцирам" по същата причина... Освен това, не мисля че дрешките се дезинфекцират по този начин, и дори да е така, после като ги сложа в нестерилния шкаф какво става  Thinking Не мисля, че нещо ще му стане на бебето като не му гладя дрешките. 

Joy Joy Joy

Аз още гладя, ама хич не ми се глади и скоро май ще спра с това неприятно занимание  ooooh!

# 174
  • Varna
Абеее,..... не съм спряла да го гладя Simple Smile
То става и навик. А и ми е хубаво да ги видя огладени...добре изглеждат Wink

# 175
Зависи - ако ще я прибирам в гардероба, не я гладя, гладя преди обличане.

Точно Peace. Имам позната, която глади дори бельото. Аз ако съм ще откача да стоя час-два с ютията в ръка ooooh!. Хора всякакви...

# 176
Аз гладих дрехите до към 3 м. Не виждам много смисъл в тази дейност-  да се дезинфекцират. Разбира се още гладя тези които са много намачкани след пране и няма как да се носят.

# 177
  • Бургас
Аз гладих до към годинката,не ми представляваше трудност.

# 178
  • Mediterraneo
Точно Peace. Имам позната, която глади дори бельото. Аз ако съм ще откача да стоя час-два с ютията в ръка ooooh!. Хора всякакви...

Бельо не гладя, седмичното ми пране се глади в рамките на 2 часа веднъж седмично- обикновено в неделя, когато децата спят следобяд, аз си пускам един филм, изглаждам си и всичко е екстра. И да- хора всякакви.

Да се твърди пък, че гладенето е само за дезинфекция  Whistling Или пък , че се ползват само материи, които не се мачкат и в същото време- само естествени. Извинете, този филм не се прожектира.

# 179
Извинете, този филм не се прожектира.

У вас може би не, но аз джинсите си, които са 100% памучни, не намирам за "мачкани на хармоника" и не смятам за  нужно да гладя. Същото важи за памучни и вълнени плетива, за пак памучни тесни тениски да не говоря.

Общи условия

Активация на акаунт