Колко време гладихте дрехите на бебето!

• 15 368
  • 265
  •   1
Отговори
# 150
Да, и аз  това щях да кажа.
Имаше периоди, в които през ден пусках перални с нейни дрехи. Представям си, ако ги гладех всички и то цяла година.  Crazy

Да не говорим след като си ги изгладила добросъвестно, облечеш ги и те бъдат наклепани след точно две минути. Как да не те заболи сърцето!  Mr. Green

# 151
Да не говорим след като си ги изгладила добросъвестно, облечеш ги и те бъдат наклепани след точно две минути. Как да не те заболи сърцето!  Mr. Green
О, при мен добросъвестността отстъпваше зачително на практичността и гладенето в основни линии беше с цел дезинфекция, въобще не съм се престаравала за всяко ръбче  Blush

# 152
Е, аз се стараех, така и така съм се вързала да гладя, няма да ги правя плисирани, я.  Mr. Green Но няколкото стопени пластмасови копченца допълнително наклониха везните.

# 153
  • Mars Hotel
Да, и аз  това щях да кажа.
Имаше периоди, в които през ден пусках перални с нейни дрехи. Представям си, ако ги гладех всички и то цяла година.  Crazy

A, не знам. Аз спрях да гладя дъъълго преди тя да започне даже да се обръща, камо ли пък да се цапа.  Embarassed

# 154
Е, като връщаше мляко, си се цапаше и мокреше.  Laughing

# 155
  • Mars Hotel
Факт. Забравила съм вече.  Embarassed

# 156
  • Mediterraneo
Не прибирам неизгладена дреха нито на малката, нито на каката!

# 157
Аз все още ги гладя, а малкия е на 3 и 1/2. Навик, а и е по- естетично и хигиенично.

# 158
Гладих вси4ко докато станат на 40дена,след това само което е изма4кано Grinning

# 159
  • Варна
Гладих до годинката, мразя да гладя  Blush

# 160
Аз гладя, смятам да гладя винаги (тоест до момента,в който сам започне да го прави Mr. Green). Не знам.. странно ли е ? Аз и своите дрехи гладя, някак си не мога да облека видимо измачкана дреха или да я прибера в шкафа..
Е, естествено доста неща си ги спестявам - анцузи, чорапи, чарапогашници, немачкаеми материи...
Въпрос на личен избор.  Simple Smile Свекър ми например глади ВСИЧКО и постоянно повтаря как той никога не е имал и гънка по себе си (което далеч не е така! , а и мисълта за подобно престараване граничи с безумието според мен)  Grinning

# 161
Аз гладя, смятам да гладя винаги (тоест до момента,в който сам започне да го прави Mr. Green). Не знам.. странно ли е ? Аз и своите дрехи гладя, някак си не мога да облека видимо измачкана дреха или да я прибера в шкафа..

не, не е странно! има достатъчно жени, които правят същото без да им тежи.. но факт: има и други!
Wink

# 162
  • В Космоса
Аз и своите дрехи гладя, някак си не мога да облека видимо измачкана дреха или да я прибера в шкафа..

Офф, като почнете така... ooooh!
Има ли въобще някоя, която не глади видимо измачкана дреха? Rolling Eyes

# 163
Зависи - ако ще я прибирам в гардероба, не я гладя, гладя преди обличане.

# 164
  • Sunshine state

Е, естествено доста неща си ги спестявам - анцузи, чорапи, чарапогашници, немачкаеми материи...

Аз до сега не бях чувала някой да си глади чорапогащниците,тъй че не върви да го пишеш към спестените. Wink  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт