Нова година, нова седмица, нов късмет 02-08.01.2006

• 3 078
  • 49
  •   1
Отговори
# 45
Аз малко със закъснение  Embarassed да честитя именния ден на Божидара на tigonew, Калоян на Искрица,  Йоан на йеппе, Калоян на йосариан, батко Иво на бебе Ради, и да им пожелая да са много здрави и щастливи  bouquet Heart Eyes

# 46
Габи, направо ме развесели. Не ти завиждам мила! То аз постоянно имам проблеми с майка, дето е една мила и добра жена, отдадена изцяло на нас, а камо ли ако живея със свекърва.
Сега може да ти е трудно, но после ще си доволна, че Бобо няма да е едно разглезено бабино дете.

Бим Бам, наистина е пълна цялата уста. Тя не ми дава много да надничам вътре, ама като, че ли няма повече място. Имам си една книжка и ще се запозная по-обстойно с това колко и какви зъби трябва да имаме.
Вие миете ли зъбките вече? Знам, че трябваше да почна отдавна, но тя не иска да сложи четката в устата. Какво да правя?.

# 47
  • София
bebiradi, ние започнхаме да мием зъбките, когато Бобо стана на годинка и полвина. В началото беше една борба, после започна да му харесва и сега даже иска "люта паста", демек от нашата. Незнам защо не му харесва вкуса на детската паста, кавли ли не купувах.
Но определено сега си мие зъбките с кеф, заради играта и мокренето в банята. Но сме много далеч от истинското и качествено измиване на зъбки..По-скоро е някакво замазване и след това гълтане на пастата.
Успех и започвайте с опитите !

# 48
Мили момичета,

благодаря на всички ви за пожеланията! Hug Бих предпочела да може да е лично, ама и така бива! Какво ли щеше да е ако хич ви нямаше? Stop

Нещо все не смогвам около тези празници да ви пиша и да ви поздравя. Най-вече проходилата Дара! Толкова се зарадвах! Хайде сега да кажа на майка й, както тогава си говорихме:"Казахме ли ти ние?!" Wink

На всички останали - здраве и радост! И целувки от нас! Heart Eyes

# 49
  • София, "Младост 3"
Честит имен ден на всички именници!
Бъдете живи и здрави малки именници, радвайте мама и тати, растете весели и щасливи палавници! Да се чува детския ви смях, който да помага на родителите ви да преминават през всички тру,дности!

Дари, весело да тропкаш с крачета, да тичаш към своето щастие и на малки но сигурни крачки да изминеш своя жизнен път - както пееше Синатра "My way" - и ти така - напред, понякога назад, понякога на едно място - но винаги продължаваща напред!

Общи условия

Активация на акаунт