Звездни компромати-122

• 51 347
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • На земята, която е всъщност звезда.
Карла Бруни е в много добра форма след раждането:

# 601
Вселена  Hug благодаря за клипчето, в началото ми беше непознато, но после се сетих, че съм го гледала  Peace
Анджелс, добре казваш за 2 сек, ама и толкова нямаше.  Whistling

Диана Любенова кога ще ражда?

# 602
  • София
Вселена  Hug благодаря за клипчето, в началото ми беше непознато, но после се сетих, че съм го гледала  Peace
Анджелс, добре казваш за 2 сек, ама и толкова нямаше.  Whistling

тя роди момиче май...август ли беше...

# 603

Тя роди  Laughing в средата на август, момиченце София  baby_neutral

# 604
 Hug Благодаря!
 Embarassed Видя ми се едричка на снимките, а пък преди доста време гледах, че говореше за бременността си в ТВто и реших, че не е.  ooooh!
 Heart Eyes Мен ми е симпатична и се радвам за нея.

# 605

мога да се обзаложа, ако можеше да се докаже, че е имало цуни-гуни малко преди снимката или натам са се запътвали. гледайте им погледите, не ръцете.......  Laughing

# 606
  • Bayern
Бившата снаха на Силви Вартан и един от най -успешните модели на ФР -Естел отворила свой моден бутик в Saint-Barth -залепен за ресторанта на вторият й мъж.Мацката е на 45 и има трето дете на година и нещо .

Лелееееееее   Естел   ми  беше  любимка  навремето  . Не  знаех    ,че   има  трето   дете  Embarassed
Още  не  мога  да преглътна факта ,че с Дейвид  се разделиха, бяха ми  перфектан  двойка Sad

# 607
# 608
# 609
# 610
  • Tам през Атлантическия океан
А имаме ли информация коя е девойката  newsm78

Пише че е сприятели , вероятно мацката е от компанията  Wink

Преди това е забелязан в Брелин в компанията на 3 жени  Mr. Green  т.е. нищо конкретно за определена мацка  Wink

# 611
 Май не са само приятели, защото ги има на доста снимки 

заедно и в добро настроение. Прекарал е Коледа с нея в Рим това е от Рим, а сега си пийват и Узо двамцата в Гърция. За тях двамата се носят слухове от мин.месец.
Лорейн Скафария се казва на 33 год. автокарка била, но на какво не знам. На мен ми прилича на Деми Мур, но жива, а не мумифицирана.

# 612

Това всъщност са трите девойки от Берлин, за които говори Desss Peace
Иначе на снимките, които си показала, Лорейн доста напомня на Деми Whistling

# 613

Аз в първия момент помислих, че е Деми и щях да напиша, че си дала грешен линк!  Shocked

# 614
  • Tам през Атлантическия океан
За мен на сн. ми изглеждат като приятели  Grinning е ако ги ловнат в интимен момент да се цункат , прегръщат , натискат тогава  Whistling Времето ще покаже каква му е мацката  Wink

А момичето от Гръцките сн. не ми прилича на Лорейн  Simple Smile тя е с бретон и др. форма на лицето

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/01/05/article-0-0F5922750000 … 8-656_634x444.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/01/05/article-0-0F59231C0000 … 8-181_634x438.jpg

Общи условия

Активация на акаунт