Звездни компромати-122

• 51 361
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • София
  bouquet Честита Нова Година! Hug

# 61
Ким с майка си Крис - снимката е от новогодишното парти на TAO Club, NY
Ким отново Тази блузка сигурно е от китайското производство на Кардашиян:whistle:
ГаГа - от шоуто на Таймс Скуеър, снощи
Сладурска статия със снимки, за бебешките попълнения на Холивуд  … з изминалата 2011

# 62
# 63
  • София
Честита Нова Година!

Да я започнем интересно с последните клюки около Бионсе:
Сайтът, който пръв съобщи за раждането и сега излиза с нова информация, цитирам: "Tiana May WAS born last night in New York City, but NOT by Beyonce.' Има и още - тази вечер Бионсе ще участва в шоуто на Ryan Seacrest по телевизията тази вечер. Очаква се голяма изненада предвид, че до момента нито Бионсе, нито Джей Зи са коментирали раждането, болницата също отказва да потвърди дали певицата е запазила половината етаж за раждането.

Айде развихрете се  Laughing

Честита Нова година, момичета!  Hug

Бях гледала клипчето със спихващия се корем и въпреки всичко вярвах, че Бионсе е бременна. Ако се окаже шоу цялата работа, аз като голяма нейна фенка, ще бъде искрено разочарована!  Crossing Arms Stop

# 64
# 65
Аз пък предполагам, че Бионсе си е все още бременна, а посещението в болницата е било при нейна близка, родила бебе със същото име. Медиите просто са търсели клюката по празниците. Peace
Нямам търпение да видя развръзката, аз също я харесвам, но ако всичко това  е цирк, Бионсе ще загуби много фенове.

# 66
 Drunk  ЧНГ!

Нареждам се просто да следя и да не пропусна някоя и друга клюка.

newsm78 За Бионсе се надявам просто да са живи и здрави хората и да си имат детенце, па без значение кой кога го е родил ... ама пък и да не можеш да имаш свое не виждам какво толкова страшно има след като може да си осиновят или пък със сурогатното майчинство и т н
.. това с корема нещо не го схващам как и що се свивал, уж гледах видеото.

Цитат
Дъщерята на Джони и Ванеса с приятелка в Л.А.
Grinning Сладурана е малката.

# 67
Не схващам цялата идея с тази бременност на Бионсе - дали крие и защо крие, обаче не е и толкова важно. Признавам, че съм любопитна, защото не се сещам за смислена причина за подобен фарс. Аз съм неин фен, защото е страхотна певица, харесвам как изглежда, харесва ми излъчването и. Какво прави в личния си живот засяга само нея и в крайна сметка не ми променя отношението. Не виждам защо да загуби фенове чак.

# 68
  • София
Не схващам цялата идея с тази бременност на Бионсе - дали крие и защо крие, обаче не е и толкова важно. Признавам, че съм любопитна, защото не се сещам за смислена причина за подобен фарс. Аз съм неин фен, защото е страхотна певица, харесвам как изглежда, харесва ми излъчването и. Какво прави в личния си живот засяга само нея и в крайна сметка не ми променя отношението. Не виждам защо да загуби фенове чак.

Е как, такова медеийно внимание не е за изпускане, такава клюка и конспирация...

# 69
# 70
  • Русе/София
Честита Нова Година.

# 71
Още снощни снимки:

Памела Андерсън в Клуб 54
пак тя, пак там
Къртни Кардашиан и половинка - обувките, обувките Laughing
пак

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 18:32 от .:.Stef.:.

# 72
  • In The Middle Of Nowhere
Stef, на Кардашиан и половинка се отваря пак снимка на Памела.
Иначе снощи гледах филма за този популярен клуб "Студио 54" и разбрах, че е затворил варти през 1986 г. Освен този да е някакъв друг  Thinking.

# 73
Записвам се да следя темата  Party

Извинявам се, ако са пускани вече

http://www.jolie.de/bildergalerien/stars-ungeschminkt-15754.html

Честита нова година на всички!

# 74
Не бях гледала клипчето. Сега си мисля, че не е бременна. Била съм бременна 2 пъти, но така не ми се е огъвал корема. Голям цирк Joy

Общи условия

Активация на акаунт