Звездни компромати-122

• 51 359
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Пазарджик/Лондон
Още няколко снимки на Джесика Алба по бански Не е като преди да роди, но определено изглежда добре  Peace

Много ми е сладка Heart Eyes.Радвам се, че бързо е върнала формата си Flutter.

# 76
Не бях гледала клипчето. Сега си мисля, че не е бременна. Била съм бременна 2 пъти, но така не ми се е огъвал корема. Голям цирк Joy

Наистина голям цирк!
Преди не исках да повярвам, бях сякаш гледала друго клипче и не ми се стори подозрително, но сега почнаха да ме налягат много сериозни съмнения...... newsm78

# 77
  • София
И на мен ми е любопитно какво ще се разкрие в шоуто довечера.

# 78
  • Viena
Ч.Н.Г santa2  madnoel People Santa Close-mas:

# 79
Честита нова година на всички! Много здраве и успехи през 2012.

# 80
# 81
Stef, на Кардашиан и половинка се отваря пак снимка на Памела.
Иначе снощи гледах филма за този популярен клуб "Студио 54" и разбрах, че е затворил варти през 1986 г. Освен този да е някакъв друг  Thinking.
Оправих снимката, простете Embarassed
Относно клуба - в статийката към снимките просто се споменава името (известният Клуб 54), в Лос Анджелес. Но не знам дали е същия Thinking

# 82
Запис и честита нова година, всичко най хубаво желая на всички ви!  Heart Eyes

# 83
# 84
Докато чакаме да се изясни положението на Би, ето малко снимки, на които попаднах преди малко:
от 15.11
от 25.09

В статията, пусната вчера, се казва, че се е очаквало Б. да се появи в новогодишното шоу (Ryan Seacrest ‘New Year’s Rockin’ Eve’), но не се е появила, а вместо това е пуснат неин клип.
Ryan Seacrest told Extra Thursday night that Beyonce will indeed make an appearance.

Снимки от концерта на VH1 Divas:
Доли Партън
Дженифър Хъдзън
Мери Дж. Блайдж

Последна редакция: нд, 01 яну 2012, 21:15 от .:.Stef.:.

# 85
Честита Нова Година Hug
На мен Бионсе не ми е любимка и не ме вълнува, но от показаното в темата може съмненията ви да се окажат вярни.

# 86
  • На земята, която е всъщност звезда.
Бившата съпруга на 100- те манекенки, Мария /една от най- известните бг манекенки преди 10- ти/ с уникален апартамент във Флоренция:

http://eva.bg/categories/звезди-и-лайфстайл/28-портрети/9677-в-дома-на-мария-сиракова-и-алберто-данти.html

/може да се види като горният адрес се копира в нов прозорец/

# 87
Преди няколко месеца ми попадна брой на Ева, явно същия, където беше публикуван доста обширен материал за Мария Сиракова (така я споменаваха, макар че вече има друг съпруг, въпросният Алберто). Та, прекрасни снимки на "имението", то приличаше на луксозен музей всъщност, но Мария беше прекрасна на снимките, а дъщеря й (която е дете и на Христо Сираков) е много приятно момиче, поне доколкото може да се съди от излъчването й Simple Smile Та, статията беше доста интересна, разказваше за живота на Мария като млада, за характера й, за щастието й сега, такива работи. Интересно как ли гледа на медийните, пък и личните изяви на бившия си, предполагам е доста жалък в нейните очи Laughing

# 88
Скоро един чуждестранен бизнесмен ни беше на гости и ме попита като видя билборда с Христо Сираков, кой е той и с какво се занимава. Не можех да осмисля как да го представя, понеже уж бизнесмен,а се занимава с шоу и риалитита разни ... все е по коктейлите и с медийни изяви.

# 89
Много красив апартамент, а и щом е в Тоскана Simple Smile Добре си живее дамата (поне от описаното в статията), дай Боже всекиму .

Общи условия

Активация на акаунт