Цели четири свещички ще духнат ФЕВРУАРЧЕТАТА всички!

• 62 530
  • 330
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Благодаря ви  Hug

И аз да кажа като Жани, ако искаш да се видим някой ден  Peace

Ще се радвам, само да не толкова горещо, че тия жеги ще ме уморят  sweating

# 196
Слави, разчуства ме и мен! Hug
 Hug

# 197
Слави,  честито! Най - искрени пожелания за здраве и късмет!

# 198
Mила Роси  Hug
честит рожден ден , желая ти много щастие и здраве ,бъди все така усмихната и истински красива.
весело посрещане на празника ... Hug

# 199
Слави, прегръщам те сииииилнооооо!  Heart Eyes (толкова да имах нужда да чуя нещо хубаво!!!)

# 200
  • София
Слави, страхотна новина! Много се радвам за теб.  Hug Тъкмо преди да прегледам темата си мислех за теб Simple Smile

Аз да се похваля вчера с какво ме изненада Криско. С две долни зъбчета! Да са му бели и здравички Simple Smile Изненадах се, понеже не очаквах толкова рано да избият, пък и проверявах само отгоре. На Вики първото беше на 9м. Но все пак двамата са много различни, май само бременностите бяха еднакви.

# 201
Кат и при мен е по същият начин- еднакви бремености- коренно различни деца.
Стела извади долните 2 резци на 8м. а вико на 3 мес. без няколко дни.Стела проходи рано, а Вико още по-рано на 9м. Shocked стела проговори рано, Вико още е на 'Ъ" и "кола" hahaha Стела бе кротка навън и се водише, Вико е шантав,бие се,удря главички ,тръшка се по земята....

# 202
  • София
Слави, това е толкова прекрасно! Ще се моля всичко да мине по вода и да сте живи и здрави и двечките Hug

# 203
# 204
Мила Слави,новината ме разчуства и мен  Heart Eyes Много,много се радвам и ти пожелавам всичко най-хубаво! Огромна прегръдка от мен  Hug

# 205
Привет,момичета! Simple Smile Вмьквам се изневиделица и вероятно само някои мами ще се сетят за мен  Simple Smile
Но аз ви следя от време на време и сега не бях влизала, може би от полувин година.Изключително се зарадвах на страхотната новина на Slavi_Yo!Мила,стискам палци и се моля за вас! HugСтрахотна новина!Убедена сьм,че всичко ще е наред!100 %!!!
Скьпи,майчета прегращам ви и много се радвам,че сте все така задружни  smile3501 newsm10 Hug Peace

# 206
  • гр.София, далече, далече на Запад
Прекрасни новини Слави  Hug Прегръщаме те  Hug

# 207
  • Варна
Щъркелова новина:
На 06.10.2012 в 23.05 часа, на бял свят дойде нашата прекрасна дъщеря Вяра
  Grinning.

# 208
Щъркелова новина:
На 06.10.2012 в 23.05 часа, на бял свят дойде нашата прекрасна дъщеря Вяра
  Grinning.
ЕХААА! СЛАВИ!
Прекрасна новина!Да ви е жива и здрава малката Вяра! Да расте здравичка и послушна!
Чакаме разказ- как мина, всичко наред ли е? Hug

# 209
  • Варна
Слави и тук честито.  bouquet
И аз с нетърпение чакам разказа ти. Peace

Общи условия

Активация на акаунт