Отговори
# 165
Ясмин, това дето го беше написала в другата тема в клюкарника с бабето много ме изкефи. Не съм се смяла така от сума си време.

# 166
Добре, че я няма вече онази личност, която идвала тук да се забавлява между приспиванията на малкия... ooooh!
Друго идвам да коментирам -
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4441551
- поредната демонстрация на неграмотност, неподготвеност, малоумие и чиста глупост! Сега не били против ин витро, но поставят условия, при това безумни!!!!!!!!! Видите ли, разрешаваме ин витро, но само ако ВСИЧКИ оплодени яйцеклитки бъдат имплантирани в съпругата, защото оплодените яйцеклетки били живи и в противен случай се погубвал живот. Сили нямам да коментирам таз свещена простота, както и казусите и условията при ин витро оплождане при развитието на една оплодена яйцеклетка, но знам, че всички вие, мили момичета, които "се забавлявате" в този форум и тема ги знаете.

# 167
Че то какво има да се коментира... Само се излагат и стават още по-смешни. И после пловдивският митрополит ще ни обяснява как срещу църквата имало външна "атака".

# 168
Това съм го пропуснала Tired. Значи не трябва да са против замразяването. Защо не си наемат консултанти, отдавна минаха границата на смешното Crazy

# 169
  • сред маслини и портокалов цвят
Натирихме e_lucky и тя отиде да пръска ум и разум в Клюкарника. Информирам ви в случай, че липсва на някого. Mr. Green

sigma, сакън, тя е "маминка".

Аз искам да поканят пак богословката Десислава(забравих и другото име) да се изкаже върху поправките в становището. Интересно ми е как ще извърти нещата.

# 170
Мда, както казваше баба ми простотията ходи по хората, не по дърветата. Simple Smile

Светият синод се е оплел като пиле в кълчища, по-добре да спрат да говорят и не само по тоя въпрос Mr. Green

По мое време най-големият плейбой в студентски град учеше в семинарията.  Laughing

# 171
Натирихме e_lucky и тя отиде да пръска ум и разум в Клюкарника. Информирам ви в случай, че липсва на някого. Mr. Green

Прочетох няколко мнения и в другата тема.  ooooh! Не мисля да повтарям...

Цитат
Аз искам да поканят пак богословката Десислава(забравих и другото име) да се изкаже върху поправките в становището. Интересно ми е как ще извърти нещата.

А, и аз това предложих по-рано в темата. Нека я поканят пак някъде. Да се посмеем дружно. Сигурен съм, че промяната в позицията ще е всъщност адски логична и богосъобразна.

# 172
  • София
Момичета вижте и на каква друга върховна глупост попаднах:
http://novatv.bg/news/view/2012/01/03/25201/%D0%A2%D0%B5%D0%BE%D … 0%BE%D0%BB%D1%8F/

Последното мнение №14, по темата е отврат.

# 173
  • Sofia
Поредния малоумник просто. Много му здраве.  #2gunfire
Аз освен бивша пациентка на Стаменов (за което ще съм му благодарна до края на живота си   bouquet) съм и лекар. Познавам много колеги, но не познавам толкова обичан и търсен от пациентите си лекар като Стаменов. Освен блестящ лекар е и страхотен човек. Неговото не е професия, то си е дарба от Бога. Това е по-важното. На фона на хилядите бебета, които е създал и хилядите семейства, които е направил щастливи, шепа малоумници нямат никакво значение. Във всяка каца с мед има няколко капки катран.

# 174
тези, които бъркат тук в раните на хората се наричат енергийни вампири, взимат си енергията от мъката и така, и да, някои може и да имат дете, деца, но от къде са сигурни, че пък техните деца нямат да имат такива проблеми, примерно дъщеря им или да останат без внуче, защото са родили син с бавни сперматозоиди- тогава да видим как ще  кажат ходи, моли си и чети книги.

# 175
  • СОФИЯ
savina_33 радвам се, че д-р Стаменов Ви е помогнал, но не е само той. Има доста лекари/ки които са помогнали на много от момичетата с репродуктивни проблеми. ЖИВИ И ЗДРАВИ ДА СА ТЕЗИ ЛЕКАРИ И НЕКА БОГ БЪДЕ С ТЯХ, за да могат да помагат на двойки с проблеми  Hug  Hug

# 176
Момичета и момчета, не позволявайте да ви бъркат в раните, хора, които треперят за собствените си д..... Поводът за въпросните простотии, които съвториха е било запитаването от депутата. Причините  (освен абсолютното им невежество по темата) са по-дълбоки - говори се за отваряне на досиета. Ами сега? Като лъснат пагоните под расата ще стане тя еднаааа? Освен това нещо много се дърпали за проверки на финасовите им харчения и по-конкретно - на това как харчат държавните субсидии (ако и някои тука да грачеха, че трябва да се "мери" мъката на хората и да се подмагат едни страдащи, пък други да си гледат работата). Ами аз пък викам да им спрат субсидиите на църквата. Като им трябват пари да си плащат сметките да разпродадат подаръците (да почнат с Линкълн модел 2012 година). Успяха да се закопаят окончателно тези дни, то и без това никой не ги уважава и грам като институция. Само ме е яд за малцината истински духовници между тях, които силно се съмнявам, че карат мерцедеси и сигурно даже едва свързват двата края с мизерните си заплати.
Не си го слагайте на сърце, хората от висшата клика на БПЦ подписали се под простотиите са всичко друго, но не и духовници.

# 177
Как реши, че никой не ги уважава грам като институция? Винаги ще има верни на вярата и църквата, каквото и да се случи.
И не е наша работа да съдим ние свещениците. Много от тях може да са окаляни в грях, но когато ги съдим, самите ние изпадаме в грях и оставаме слепи за собствените си грехове.
Както каза една потребителка тук вече: "Аз съм по-праведна от някои дребни душици.." Самото казване "аз съм по-праведен", дори да е вярно, вече на момента унищожава цялата праведност.

Освен това тайнствата, които окаляният свещеник извършва, не намаляват от божествената си благодат, само защото той е окалян. Нима слънчевият лъч се окалва, когато грее върху кал? Свещеникът само предава от Божията благодат чрез тайнствата,  и тук не е наша работа да го следим колко е грешен, защото не е наша работа.

# 178
@Darlena:

Hands Thumbsup Hands Thumbsup Hands Thumbsup

Абсолютно.

Аз бих добавил и друго - освен абсолютната липса на всякаква отчетност от страна на църквата както по отношение на предоставените и средства, така и по отношение на приходите, които получава, тя на всичкото отгоре не плаща и данъци! Че както се видя - и осигуровки. Еми и аз искам така - да си получавам едни пари (при това немалко) без никъде да ги отчитам и без никой да ми търси сметка за тях.
Иначе да - жалко за наистина свестните духовници, които неминуемо също обират негативите от цялата помия на тези над тях.

# 179
  • София
Освен това тайнствата, които окаляният свещеник извършва, не намаляват от божествената си благодат, само защото той е окалян.

сигурна съм, че Светият Синод не би се подписал под това тълкувание. особено напоследък, както вече внимават какво подписват.

за окалян свещеник си има процедура - нарича се разпопване на български.

Общи условия

Активация на акаунт