Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! - 29 -

• 25 898
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
...даже се опитаха да ми забранят да кърмя....

Тия са направо "гениални", няма що!  ooooh!
Ох, да минава по-бързо този кошмар!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Най-тъпото е че си правят изводи без да ме питат. носят ми панадол и тера флу на сироп. тея повърна от терафлуто , пак донесоха панадол да пробвам след 30 мин пак. Повърна втори път и лекарката решила че е повърнала спонтанно - от кърмата, а тя повърна след панадола. и така...ако не бяхме за операция до сега да съм си тръгнала.. влязохме със сополи, а сега сме с растройство повръщане и болки в стомаха и никой никакви изследвания не е пуснал ...

# 451
  • София
Бебешондел, да не е някой стомашно-чревен вирус? Йоана изкара такъв преди месец с разстройство и повръщане.
 Или някоя вътреболнична инфекция..

# 452
Бебеш, нямат ли свещичка против температура да дадат.

# 453
Бебешондел, да не е някой стомашно-чревен вирус? Йоана изкара такъв преди месец с разстройство и повръщане.
Или някоя вътреболнична инфекция..
Мисля че е това. Уж сме за операция но постоянно ми водят нови секвартиранти, сега имам с ларингит, преди това беше едно с нашата диагноза с алергична кашлица, преди това пак с нашата диагноза. Най-вероятно от силните антибиотици е диарията, дано системата помогне.

# 454
Уф, Бебеш, нямам думи просто. Дано по-бързо премине всичко лошо.  Praynig

Аз поръчах от Неделя нашата торта. 24 парчета - 74лв. Много е, ама какво да се прави. Първи рожден ден...

# 455
  • ул. "Мечтание"
Бебеш, много тъпо така, че не ви обръщат внимание... на тия доктори все кърмата им е виновна за всичко... аман.  Outta Joint ooooh!

Дано да се пребори Тея бързо! Тя е силно дете!  Praynig Praynig Praynig Praynig

# 456
Честит рожден ден мили деца!

Пате,бенджи,хич не ме зарибихте със сайта-хич. Crazy
Бубе,марш в тортената тема. Peace....отначало малко космическа ти идва,но после се свиква.  Grinning
Бебешондел,според мен акото е реакция от АБ-то.Това е най-често срещаната странична реакция при деца и не само.Тъй-като АБ-убива всички бактерии ,включително и полезните такива в стомаха и затова се получава диария.В такива случаи,кърмата може допълнително да утежни ситуацията(въпреки,че е лек номер 1 за бебето)в някои случаи като стомашно остро растройство ,каквото е диарията,се явява дразнител.(Спомняш ли си лятото като спорихме Laughing Вико бе в същата ситуация)Тогава педка препоръча безлактозно мляко "ALL110" За 3 дни влязохме в релси!
На Тея не и ли правиха тест за резистентност към АБ?..... Rolling Eyes

74лв???Евала!Аз не бих си го позволила,дори и да имам възможност.Домашна огромна торта ще правя със всякакви глезотии вътре за не повече от 25лв. Whistling

# 457
Преди малко бях в една  нова сладкарница с детски кът. МИслех там да е тържеството за годинката,но няма. Гледах каталога с тортите на Неделя. Хриси, под 40лв не видях. Аз харесах 2-3, и струваха около 50лв. Ама няма да взема тяхна.
Браво на всички,които сами ще я правят. Успех!

Бебеш, нямам думи за това,което ни разказваш. Пожелавам на Тея по-скоро да се пребори с това стомашно неразположение,и да се оправя. Че и операция я чака милата. Пиши тук,ако на някой не му се чете, да прескача постовете ти.

# 458
....и никой никакви изследвания не е пуснал ...
 Shocked Crazy ooooh!
Е,това вече е странно?!...

# 459
Ам никой не е предлагал.

# 460
  • ул. "Мечтание"
Аз останах с впечатлението, че ей така по дефолт са казали да не кърмиш, което е просто смешно. Ако кърмата дразни, да бяха дали от това АМ дето споменава Еления, а не да размахват само пръст.  Crossing Arms

Честно да си кажа, като чуя за детското отделение на трета градска и настръхвам....  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 461
мислеха че повръща следкърмене и казаха да е гладна 4 часа,което значи 4 часа да реве. Няма значение,2 часа спа, гушкаме се и е спокойна.

# 462
  • ул. "Мечтание"
Бебеш  Hug

# 463
  • София
Бебеш,дано нещата вече почнат да отиват към по-добро Hug Praynig
Аз съм гола вода в кухнята та въобще не ми минава през ума да правя торта,100% ще е пълен провал Embarassed
Вече поръчах ето тази торта,но в розово
http://www.tortivega.com/bg/gallery_children_figure/#cake9
диаметър 26см,14-16 парчета,50 лв.,вътре от мини еклерчета с бял млечен крем.
Ще празнуваме вкъщи в тесен кръг,подарък-количка за кукли.
Еления,какво се е случило с Вики,как пукна главата,добре ли е?

# 464
Бебеш, нямат ли свещичка против температура да дадат.
Тея няма температура. За щастие, давам сега имфакол за стомахчето.

Общи условия

Активация на акаунт