Нашите малки мечти съкровени, рожденици стават - усмихнати и засмени! - 29 -

• 25 900
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
Честит рожден ден на днешните рожденници : Божидар, Самуил, Ема, Лъчезара,Даниел, Борис и Кристиана!

# 436
Здравейте Simple Smile
Ммм сега погледнах за първи път тортичките, че нашия РД е далеч още  Whistling .
Мацки, някой да знае колко горе-долу струва една торта ориентировъчно в Неделя, страхотни красоти имат http://www.nedelya.com/%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%B8?category=15#active-cake  
Браво на оправните мами, които ще творят сами красоти! Simple Smile

И да си честитя рожденните дни на Божидар, Самуил, Ема, Лъчезара, Даниел, Борис и Кристиана! И на всички, които съм изтървала предните дни!
Малки растящи мишоци, здрави и палави за радост на всички близки!  Simple Smile

# 437
Бенджи, кой е този сайт? Забърсвам веднага!

---
Намерих го!
Сигурно за това става дума?
http://www.cookibooki.bg/vmchk/15-%D0%A4%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0 … %D0%BA%D0%B3.html
Да точно, само съм объркала със 70 ст. цената- извини ме!

Христиана, зависи в Неделя от техните торти ми обявиха цена на една обикновена и не много сложна цена от 50лв.(16 парчета) , а ако искаш по снимка от нета да ти направят- обявиха 72 лв.

# 438
Бенджи, от мен да мине, този път си извинена, но за следващия  Crossing Arms Naughty

# 439
Да, и аз толкова си мислех, че ще бъде горе-долу (много бее). Трябва да скокна да ги проуча сладкарниците вече (те не са и много тук). Иначе в Неделя си имат достатъчно сладурски модели, та не мисля за мой модел. Ще ги видим Simple Smile

# 440
Хей, мерси за честитките!  Hug Много сте мили!
И.... ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА САМИ, БОЖИДАР, ЕМА И ДАНИ!МНОГО ЗДРАВЕ И ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ ИМ ПОЖЕЛАВАМ! А НА РОДИТЕЛИТЕ МНОГО ПОВОДИ ЗА ГОРДОСТ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!  baloni baloni baloni  Зори им изпраща специални целувки (с лигичка, ама няма как  Mr. Green)

ЧРД и на Лъчезара, Борис и Кристиана! Бъдете здрави, дечица!  Gift Gift

Днес чак сега сколасах да седна да пиша, че се бях разшетала, чудо!  newsm75
МарияП, да се похвалиш, като мине прощъпулника какво си е избрало твоето юначе.
Чопи, сложих 7 предмета, на бяла покривчица долу на земята. Повече не исках да слагам да не се обърка съвсем...
Бебеш днес не е писала, дано мънинката е по-добре днес, да минава тая тъпа пневмония!  Praynig
Браво на мамчетата, които ще правят сами торта. На мен не ми достига кураж. Поръчах на една мацка, която има блог и прави много симпатични торти тук в Плд. Разбрахме се и в петък ще я взема, ще кача снимка. Ама 70 лв и на мен ми се струват много...
Искам да ви пожелая на всички една много спокойна и красива неделя, да си починете, доколкото е възможно.  Hug

ПС: Какарала, пиши как е пишлето, че и аз се сещах за вас снощи? По-добре ли сте вече?

# 441
  • В две тъмни очички
Момичета я дайте някой сайт с обяснения (на бг ако може) как да си направим торта във някаква форма

# 442
Бебеш е писала, че сте качва новини за Тея във фейса.
Бебеш,  давай тук, тук ни е темата, не разваляш нищо  Hug! Събрали сме се да се подкрепяме във всякакви моменти, а не само да си честитим  месечинки и РД!

# 443
Момичета я дайте някой сайт с обяснения (на бг ако може) как да си направим торта във някаква форма
Влез разгледай в тортената, на първа страница им е всичката информация (блатове, кремове и т.н.)

# 444
  • София
Честит рожден ден на Божидар, Самуил, Ема, Лъчезара, Даниел, Борис и Кристиана! Да са здрави и лъчезарни, а мама и татко много да ги слушат!  bouquet

Момичета, много сте смели с домашните торти. Аз не бих могла да спретна нещо прилично, признавам си. Непременно пуснете после снимки на творенията си. Мен малко ме е яд, защото клубчето, в което ще празнуваме, работи само с една сладкарница, а техните торти не са кой знае колко красиви. А се бях настроила за някоя прелест от Бейби флай...

Дайте идея за подарък за момченце на 2 годинки

# 445
тея е с растройство и цял ден я боли стомаха, вдигнах скандал защото от 8 до 13 никой не дойде да я види. ака водно зелено, ако не спи се дере зверски, сега сме на система, повръща си лекрствата. даже се опитаха да ми забранят да кърмя,но тя само така се успокоява...

# 446
Ох, Бебеш, бързо да минава този кошмар. Praynig

Бубе, ти специално за формата или за самите блатове. Аз се сещам за мече и зайче с папионка как как се правят. Много е лесно и забавно.Ще потърся сайт, ако не намеря и те интересува точно това мога да снимам.

---
За нещо подобно ти говоря:
http://images24.snimka.bg/005454311.jpg

# 447
Бебеш, откъде това разстройство пък сега?!  Shocked  Да не би да е реакция от лекарствата?  newsm78  
Ох, така се надявах днес да сте по-добре.. Не ги слушай, кърми си я! И на мен в Пирогов една педиатърка се опита да ми каже как да спра да кърмя детето на няма месец и да мина на АМ, за да й минела по-бързо жълтеницата...  ooooh!
Дано мине бързо и това, и скоро да имате подобрение!  Praynig Дръж се!  Hug

# 448
  • ул. "Мечтание"
...даже се опитаха да ми забранят да кърмя....

Тия са направо "гениални", няма що!  ooooh!
Ох, да минава по-бързо този кошмар!  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 449
Здравейте Hug
Честит Първи Рожден ден на Сами,Божидар,Ема,Лъчезара,Даниел,Борис и Кристиана Hug Пожелавам им да са здрави и да имат най-прекрасното детство!

За мамите им -

Бебеш
fingerscrossed Praynig

Общи условия

Активация на акаунт