ВЪЛШЕБНОТО СПИСЪЧЕ НА УСПЕХА! - 4

• 27 914
  • 485
  •   1
Отговори
# 360
И аз да се похваля,че вече съм от обебените мами Flutter-имам си един малък Ивелинчо,който се роди на 7-ми ноември Heart Eyes.Пожелавам на всяка кандидат-мама поне по едно такова щастие! Praynig

# 361
  • Сливен
И аз да се похваля,че вече съм от обебените мами Flutter-имам си един малък Ивелинчо,който се роди на 7-ми ноември Heart Eyes.Пожелавам на всяка кандидат-мама поне по едно такова щастие! Praynig
Честито   bouquet, да сте живи и здрави

# 362
  • ул. "Мечтание"
Луничка, честито!  Hug

Моля да бъда махната от списъка за момента. Благодаря!   bouquet

# 363
Здравейте!
Честито на бременните и родилите. Много здраве и щастие им желая.  bouquet
А аз съм тук, за да ви чета ако може? Peace
Успешен месец на всички.

# 364
Здравейте отново, в ммента съм в ин витро процедура, моля ви да ме сложите като датичка 24.12   bouquetБлагодаря

# 365
Аз да ръсна така малко, за едни коледни чудеса  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 366
  • София

Хммм Нощни очи ти си станала ЛЛЛ, браво на теб, мила   bouquet  bouquet  bouquet

# 367
  • ул. "Мечтание"

Хммм Нощни очи ти си станала ЛЛЛ, браво на теб, мила   bouquet  bouquet  bouquet

Благодаря, rainy!  Hug

# 368
  • софия
Привет,

Записвам се в темата и към списъка на чакащите положителен резултат. Този ни е първия месец на опити и резултата ще е ясен около 4.12

Честито на всички, които са успели и успех на всички които чакат чудото!

# 369
Аз да ръсна така малко, за едни коледни чудеса  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7
Ами аз да си подновя записа в списъка под един хубав заразен прашец Heart Eyes

# 370
И аз се нареждам при патето под прашеца Simple Smile Този месец правим нов опит - ще ме добавите ли и мен във вълшебното списъче   bouquet  Heart Eyes

# 371
Здравейте, бихте ли ме добавили и мен във вълшебното списъче без дата.... правим опити от 3 месеца и се надявам на коледно вълшебство  Praynig

# 372
  • Варна
Здравейте,момичета   bouquet

Отдавна не съм влизала тук и ми стана много мило като си видях името  на първата страничка  Heart Eyes Виждам доста познати имена от другите темички  Simple Smile .Като начало едно голямо ЧЕСТИТО на забременелите ,а също и на обебилите се  Heart Eyes

И сега един бърз отчет от мен -вече 5 безуспешни месеца изминаха.Миналият месец пусках хормони  и няма нищо притеснително...Други по-задълбочени изследвания не съм правила засега.

Желая успех на всички ви!  bouquet

# 373
Минавам да ви благодаря за честитките и да ви кажа, че си дебелея полекичко Simple Smile
Ръся и аз малко вълшебства и вярвайте в коледните чудеса!
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 374
  • София
Аз си събирам прашец и си чакам чудото!
 newsm79 newsm75 newsm28 newsm28 newsm79

Общи условия

Активация на акаунт