ВЪЛШЕБНОТО СПИСЪЧЕ НА УСПЕХА! - 4

• 27 893
  • 485
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте и от мен  Hug Да се запиша и аз, не чакам на 01.03! Дано и да не дочакам, както и всички момичета които бебеправят   bouquet

# 436
Благодаря много че ме има в списъкът на чакащите!Нямам резултат този месец cry cry cry cry cry cry cry cry no no no no newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Weary smile3518 Много съм отчаяна Cry Cry Cry Cry Cry Sad Sad Sad Sad при това гадене което имах и накрая  Sad EFN а толкова се надявах че ще е станало  Praynig Cry

# 437
Докато няма цикъл, има надежда теста да е бил фалшиво отрицателен. Стискам палци да е било рано да засече! Praynig Praynig Praynig

# 438
За жалост има вече и цикъл Sad Sad Sad Sad Cry Cry Cry Cry  Sob  Sob  Sob  Sob  Sob newsm45 newsm45 newsm45 Дай боже другия месец да има EFP stork-girl preggo Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 439
Ех, жалко! Confused Нищо, не унивай! Горе главата и с нови сили напред! Hug Успех!

# 440
Здравейте настоящи и бъдещи мами Simple Smile Хайде и аз да се запиша тук.
Настъпи момента в който решихме че искаме бебче.. Знам  че понякога е трудно
и не става веднага но аз се надявам лелката да не дойде на 12 .03 Simple Smile
Приятеля ми е убеден че щяло да стане от раз  Grinning ха .. дано !! Само където аз съм подготвена
че при нужда ,, че се чака за бебче.. Вярвам в вълшебства , знам че нищо не е случайно Simple Smile
Пожелавам на всички успех и повече постове с похвали за две чертички. Целувам ви  Peace

# 441
Здравейте и от мен! И ние се надяваме, че към 22-ри няма да имам гости. Ще се радвам да видя името си в списъчето...може и късмет да ми донесе Heart Eyes preggo luvbed Успех на всички!  stork-girl

# 442
Записвам се като не-чакаща на 21 март!!!   Grinning Grinning Grinning

# 443
  • по света... (иначе от Пловдив)
Здравейте мамита, бъдещи и настоящи...
Позволете да се включа в темата.
Вярвам във вълшебства, няма как да не стане. Записвам се и аз. Правим опити за бебе от около година и половина.  Имах една куха бременност и след това..... без успех  Cry За съжаление и този месец ме изненада неприятно (вчера) дано в скоро време, някой месец да ме изненада приятно (и вас също)..... Следваща дата, не чакаща, около 07.04 ....   bouquet

# 444
  • Варна
Здравейте,момичета Simple Smile

Ние най-накрая се вписахме в редичките на  preggo .Чакаме момченце през септември  Heart Eyes Много сме щастливи и също толкова изплашени дали ще докараме   до края тази бременност.Дай Боже  Praynig

Желая от сърце много успех и то скорошен на всички ви! Hug .Излизам от темичката с пожелание да бъдете силни духом и да не се предавате!

# 445
  • Сливен
Здравейте,момичета Simple Smile

Ние най-накрая се вписахме в редичките на  preggo .Чакаме момченце през септември  Heart Eyes Много сме щастливи и също толкова изплашени дали ще докараме   до края тази бременност.Дай Боже  Praynig

Желая от сърце много успех и то скорошен на всички ви! Hug .Излизам от темичката с пожелание да бъдете силни духом и да не се предавате!
Честито   bouquet лека бременност до края  Hug
Успех на всички останали  Hug

# 446
Здравейте, моля да ме махнете от списъка на успелите момичета, понеже направих спонтанен аборт!

# 447
Здравейте момичета, ако може да ме преместите при успелите мами.  Grinning На 22.03. се роди нашето съкровище Виктория!  baby_neutral Безкрайно съм щастлива!  Heart Eyes Искам да пожелая късмет на всички в темата, на чакащите да не се отказват нито за миг. Всяка трудност си струва щом видим мъничето, като те погледне и усетиш топлинката му разбираш защо си се борил! Вярвайте в успеха си!  Hug
Бебитка, честито! Всичко ще е наред до края!  Peace

# 448
Смърфиела, честита ти рожбичка! Да расте здраво и щастливо дете!   bouquet

# 449
 Смърфиела - да ти е жива и здрава малката Виктория   bouquet.
 Бебитка - лека и безпроблемна бременност ти желая  Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт