ВЪЛШЕБНОТО СПИСЪЧЕ НА УСПЕХА! - 4

• 27 913
  • 485
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте!Честито на успелите!И Честити бебенца в темата!
Аз искам да ме запишете в "нечакащи" за дата 01.02.2013  Peace

# 391
Ако може да ме преместите в списъка на очакващите мамчета  Grinning Термина ми е 26.03.2013, чакаме момиченце  Heart Eyes
За късмет  babydust7 Това ми е първи прашец, дано е много заразен  Hug

# 392
Честито Смърфиела Simple Smile Леко раждане и здраве ви желая!

# 393
  • В сърцето на любимия човек
Смърфиела - много се радвам за теб  Hug
Пожелавам ти леки оставащи седмици до термин и леко раждане с най-прекрасния финал  Hug

# 394
За късмет  babydust7 Това ми е първи прашец, дано е много заразен  Hug
Благодаря!Надявам се да е. Hug
Леко и безпроблемно раждане!

# 395
Благодаря ви  Hug На всички ще кажа, че когато най-малко очаквате се случва чудото! Мерила съм БТ, ходих на фоликуметрия и точно в месеца, когато прекратих всичко и си направих план за бъдещето без бебе забременях. Рискова съм и лежа, но не спирам да вярвам, че ще гушна здраво бебче!  Heart Eyes
От сърце желая на всички в най-скоро време да видите двете чертички и да се радвате на ритничетата в корема! Това е най-невероятното движение, което човек може да изпита!  Hug

# 396
Мила Смърфиела, разбира се, че ще гушнеш здраво и пухкаво розовко бебченце! Simple Smile
Ние като се чувстваме добре...малките са още по-добре в нас Simple Smile

# 397
  • София
Здравейте, моля да ме запишете и мен за късмет, но без дата, че още кърмя номер 1 и е относителна работата Wink

Късмет на всички, очакващи да видят чертички, леко бременеене и успешен финал на виделите ги и прегръдки за всички  Hug

# 398
Смърфиела, честито! Пожелавам ти да родиш едно живо и здраво момиченце!

# 399
Здравейте,

Дълго време нямам менстуация. Не съм бременна. Ходих на няколко лекара,правиха ми хормонални изследвания, които показа ,че всичко е в норма. Стимулираха ми цикъл с оргаметрил и после с Дуфастон. След като ми дойде изследвахме Прогестерон и се оказа, че е в много ниски граници, което означавало, че нямам овулация.
И така отново не ми е идвало от 3 месеца. Надебелях и то много.
Искам да попитам след като нямам овулация, означава ли това, че няма да имам месечен цикъл. Едва на 28 години съм?
Благодаря ви!

# 400
Пролактина, тсх и изследване за инсулинова резистентност правихте ли, при липса на овулация, ще липсва и цикъл и освен пригестерона най вероятно и др хормон не е в норма и я потиска, докато не вкараш хормоните в морма няма да се оправи и цикъла.

Дай резултатите от хормоните?

# 401
  • Burgas
Здравейте момичета Simple Smile Преди около година и моето име го имаше в списъка на очакващите чудото (сега не го виждам, но това няма значение) за това ми се иска да ви се похваля и да ви дам надежда че чудеса все пак се случват. След година и 2 месеца опити аз все пак в понеделник видях тест за бременност  с две чертичкиии   newsm44

# 402
... и да ви дам надежда че чудеса все пак се случват. След година и 2 месеца опити аз все пак в понеделник видях тест за бременност  с две чертичкиии   newsm44
Чудесна новина! Simple Smile
Честито, fibouquet Ти си поредното доказателство, че чудесата все пак се случват.
Лека и безпроблемна бременност ти желая! Hug

# 403
  • Сливен
Здравейте момичета Simple Smile Преди около година и моето име го имаше в списъка на очакващите чудото (сега не го виждам, но това няма значение) за това ми се иска да ви се похваля и да ви дам надежда че чудеса все пак се случват. След година и 2 месеца опити аз все пак в понеделник видях тест за бременност  с две чертичкиии   newsm44
Честито, много ме зарадва твоя пост, лека бременност ти пожелавам  Hug

# 404
Честито на успелите!  bouquet
Момичета,аз не чакам на 01.02.,но не издържах и си направих тест на 25.01. Мислех,че ,ако съм бременна ще ми покаже поне бледа черта,но беше отрицателен Sad.Теста беше клиър тест.Сега на 1-ви да си взимам ли пак тест?Трябва да си изчакам ,ако ми закъснее да го направя нали?

Общи условия

Активация на акаунт