Франция извън Париж

• 85 308
  • 637
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря ви. ❤

Естествено, че са същите. Това и Гугъл може да го потвърди за две секунди

На мен ми излизат други неща аз не ги разбирам, но както й да е. Питам защото в някой държави не са.

От европейските държави само Великобритания е бамбашка. Пътувайте спокойно.

# 631
  • Галифрей
В Гърция ползват другият вид. Виждала съм.

Искам да разуча всичко да организирам по рано за евтини полети.

Аз мислех да отида в Париж през декември до година, знам,че е по скъпо. И като все повече разучавам и тн ми се вижда малко по сложно и скъпо. Причината по която е искам да гледам един мюзикъл, обаче ги турили декември месец. Аз много искам да ги гледам на живо.
Поне имат още много дати за 2028 за това мисля, да се откажа от Париж и да отида в Ница. Види ми се най-хубавият варят и хем ще отида там извън  сезона. Ако зависеше от мен бих отишла на всичките 😁
Ако някой е ходил да сподели някой красиви места за посещение.

# 632
Почти всяка година лятото съм в Южна Франция на море, който има въпрос да пита.

# 633
Аз се интересувам от населените места, на които ходите, както и от плажовете. Търся плажове, които не са претъпкани и са лесно достъпни. Не знам дали съществува "такова животно".

# 634
  • София
Някой ако има нужда от влакове през ноември сега е моментът - намаление 45% по случай 45 годишнина на TGV INOUI

# 635
Аз се интересувам от населените места, на които ходите, както и от плажовете. Търся плажове, които не са претъпкани и са лесно достъпни. Не знам дали съществува "такова животно".
Всички са такива. Аржелес Сю Мер, Сен Сюприен, Кане. Широка плажна ивица без тъпли.

# 636
  • София
ЗЛОДЕИДА, може ли да препоръчате  градче, от изброените по-горе, което освен плаж, да има и какво да се прави вечер и да е лесно транспортно достъпно, ако се ползва обществен транспорт, като влакове и автобуси, да се стигне дотам.  Т.е ако нямаме кола под наем да има как да стигнем дотам.

# 637
Съжалявам, но не съм ползвала такъв вид транспорт. Най-близкият голям град е Перпенян. От там знам, че има много автобуси до плажовете.

Много красиво е в Колиур

За съжаление всички мои снимки са в старо устройство, което не тръгва. Аз в Южна Франция съм отсядала все в села (и то какви!) - Вилелонг дел Монте, Палау дел Видре, Елн. Всички те са на близки разстояния от морето и едно от друго.
Вечер има навсякъде ресторанти, някКви улични забавления, лунапарци, зависи какво търсите. Най-хубавото е че Испания е близо о в испанската част на Каталуня също има къде да се ходи.

Последна редакция: ср, 07 окт 2026, 19:56 от ЗЛОДЕИДА

Общи условия

Активация на акаунт