Philips - Lumea - фотоепилация

• 687 385
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 1 470
Допрете накрайника до кожата си, не е предвидено да произвежда импулси "във въздуха" и затова и не зарежда такъв. Иначе - не повече от 2-3 секунди, чакане е силно казано.

# 1 471
  • София
Да, трябва да се допре до кожата под прав ъгъл. И аз не го знаех това и се чудех защо не светва зелено.

# 1 472
Да,  прочетох за правият ъгъл и уж така го направих. Чува се вентилатор и...нищо

# 1 473
Променете ъгъла малко, трябва целият контур на "прозорчето" да е в контакт с кожата.

# 1 474
Станаааа.Благдаря

# 1 475
  • Ланкър, планините Овнерог
Да, има места, където доста трудно светва. На китките и на глезените се измъчихме с дъщеря ми. По този повод - фатално ли е, ако неволно светнеш на едно и също място два пъти?

# 1 476
Не, в упътването си го пише. Просто рискът от изгаряне на мястото нараства при повторно светване.

# 1 477
Записвам се и аз, за следене!
Преди 4-5 дена си направих първата процедури с фотоепилатора, модел 1997,  навсякъде почти, без на лицето. Скоро и там ще пробвам. Косъмчетата ми започват да растат, но леко като ги дръпна с нокът, те си падат. Изключително съм доволна като за първа процедура!!! Надявам се все така да върви, само на триъгълника, нямам особено резултат, но там се светнах на ниска степен, защото доста пареше. Дори мъхчетата, на корема ми, също си падат!

# 1 478
Здравейте и от мен Simple Smile

След голямо чудене и изчитане на почти цялата тема се надъхах страшно много и днес ще си закупя BRI956/00. Аз съм с хормонални проблеми и имам няколко косъмчета по брадичката, които обикновено ги скубя с пинсетата, също така и по шията. Там са дълги, но са много светли и аз съм с много светла кожа. Смятам да процедирам с малка ножичка преди да се насвяткам.
Много съм ентусиазирана за лицето и триъгълника Simple Smile Надявам се да има ефект при мен.
Ще пиша пак за повече инфо!
Хубав петък и приятно святкане Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 апр 2018, 15:21 от mpoto

# 1 479
Така, да ви чажа, че в емаг днес има код за отстъпка и най-новият модел ми излезе на 956 лв с безплатна доставка. Реших да не го вземам от физически магазин, тъй като разликата е близо 150 лв. А 150 лв са си 150 лв. Simple Smile
Очаквам го да пристигне в понеделник или вторник. Нямам търпение вече!

# 1 480
Здравейте,
Извинявам се, ако някъде е писано по въпроса, който задавам! Дъщеря ми е почти на 9г., мн окосмена и косъмчетата са черни. Чистим всичко от около 3год. Бях решила да чистим косъмчетата в студио с лазерна епилация, но ми подсетиха за Филипс Lumea. Казаха ми, че няма възрастова граница, но се притеснявам. Моля, за мнения. Simple Smile  Мнението на професионалистите е различно- едни казват, че е безопасно, други- обратното.  И има ли ефект, извършвайки процедурата, в домашни условия.
Благодаря Ви!

# 1 481
Напротив, има възрастови ограничения. В упътването пише, че уредът не е предназначен за деца под 15-годишна възраст. Предполагам, това е, защото още не са минали пубертета и тялото им все още се развива. Има още много косми да им растат (за жалост). 😱

# 1 482
desi-slava, във Вашия случай консултацията със специалист ендокринолог е задължителнс преди употребата на такива методи за обезкосмяване.
На каква основа е окосмяването?Пускани ли са изследвания?
Явно не сте прочели темата, за да питате, но ДА, уредът работи с чного добри резултати!

# 1 483
desi-slava, дори и да не е противопоказен от здравна гледна точка, то от физиологична на този етап няма да ви свърши никаква работа. В пубертета има бум на хормони и растежа на космите е в апогея си така да се каже Grinning, и фотоепилацията няма да е ефективна. Дъщеря ми е на почти 14 г. и от няколко месеца ме врънка да пробваме. Кандисах преди 2 месеца и святкаме само под мишниците за проба. За 5 процедури през 2 седмици НЯМА никакъв ефект при нея. Космите си растат здрави и щастливи и няма и помен от разреждане, може би само растежът се забави с ден-два. Тя самата видя, че няма смисъл и спряхме, ще подновим опитите след година, когато хормоните вече може да са се "успокоили". До тогава ще ги махаме с традиционнните средства.
Иначе относно ефективността, при мен е невероятна - под мишниците нямам нищо вече, горната част на бедрата също, под коляното ги няма на 90 %, интима малко се опъва, но и там 70% да речем изчезнаха. Ползвам го от октомври през 2 седмици, както е по упътване. Не съм с Филипс, а със Silk'n Glide, но това са подробности Simple Smile.

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 10:09 от 3ори

# 1 484
Здравейте, регистрирах се само за да коментирам в тази тема, прочела съм я цялата преди да си взема моя епилатор модела 1995.
Използвам го навсякъде, минах 3 процедури вече. На бикини и мишници преди това съм ходила на лазерна епилация, която даде еефективност на мишниците, но бикините са разочарование. Сега и там минавам с фотоепилатора, на мишниците са почти напълно изчезнали, над горната устна с 3 процедури също бих казала че почти няма косми, краката виждам че оредяват, но има още работа там. Ръцете също оредяват, но трябва още. Като цяло има резултати, но трябва и още. Правя си ги по план процедурите.

Общи условия

Активация на акаунт