Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 740
  • 3 051
  •   0
Отговори
# 1 695
  • ВАРНА
Много си направила даже. Писала съм и назад, че с едно зареждане правя цели ръце или долната част на краката, за бедрата не ми стига, правя ги на два пъти. Стига ми, ако се светкам само отпред на бедрата, отзад така или иначе нямам косми и не винаги се светкам.
Ясно. Значи самата батерия не е много издръжлива. Мерси. 

# 1 696
  • Пловдив
Още една причина да избера с кабел...и това става дума за нова батерия...смятай какво ще става нататък...че и цената им с батерията доста висока...въобще аз не виждам плюсове освен че е мобилен...ама пък за тая издръжливост не си струва...

# 1 697
  • София
Не знам доколко е мобилен - доколкото съм чела, тези с батерия тежат доста повече.

# 1 698
Принципно така или иначе не работя много дълго с него, понеже загрява самият уред, както и стъклото отпред и почва да пари повече. Като направя примерно една ръка, почивам поне 15-ина мин, в които мога за заредя и после пак.
Всеки си решава какво да избере, разбира се. На кой, каквото му е удобно и му харесва.  Peace

# 1 699
Включвам се с докладна записка след 3та процедура. Растежът е значително забавен. Има много плешиви места, но отдолу прозират черни корени. Което е проблем, защото като не растат нито мога да ги оскубя, нито да обръсна.

# 1 700
Включвам се с докладна записка след 3та процедура. Растежът е значително забавен. Има много плешиви места, но отдолу прозират черни корени. Което е проблем, защото като не растат нито мога да ги оскубя, нито да обръсна.
Това са умрелите луковици на косъма и кожата сама ще ги избута.Това е полижението:(

# 1 701
  • Пловдив
И аз подкрепям ДХЗ след време изчезват...и остава само гладка кожа Simple Smile

# 1 702
Най на края доживях и моя уред да пристигне. И при мен при първото включване нещо не се получи. Не спираше да мига и не даваше нито степента да се нагласи, нито да произведе импулс, както и да го слагах. Наложи се да го изключа и включа 2-3 пъти преди да тръгне, както трябва. После се случи същото мигане няколко пъти при процедурата, но го отчетох като прегряване. Изключвах го за малко и после пак продължавах. Дали е нормално или е дефект? Утре ще си нащракам и ръцете, че днес не успях и ще видя как ще се справи.

Имам същия проблем с моята Лумия, из интернета пише, че трябва да се рестартира като го изключиш от контакта и пак го включиш, което при мен не разреши въобще проблема...

# 1 703
  • Sofia, Младост 3
Включвам се, за да кажа, че моята безкабелна Лумия, която беше уж с умряла батерия ( ползвана беше два пъти ) заради продължително НЕизползване 😂 оживя ! Дадох я на баща ми да погледне и той й направил един вид електрошок, заредил я е и сега работи. Ако някой някога има подобен проблем и е изтекла гаранцията - ел.техник ще свърши работа за 5 мин Simple Smile

# 1 704
Браво, ще тормозим баща ти, ако ни се прецакат батериите... Mr. Green /шегичка/

# 1 705
  • Sofia, Младост 3
Нямате проблеми 😂 Но наистина - епилирайте се, че да не стигате до моето положение 😂 Сега ще изчакам септември, за да се насвяткам хубаво, но ще зареждам отвреме-навреме, взех си урок

# 1 706
  • София
Philips Lumea наистина е скъп уред, но наистина действа за тъмни косми. Аз си го купих преди 5 години и го ползвах интензивно първата година, последните години само от време на време. За подмишници и интимна зона е гениално, там вече нямам почти никакви косми. По краката и ръцете все още има от по-светлите косми, които не ги е хванало. Но нямам никакви подкожни косми или червени точки Simple Smile определено си струва.

Последна редакция: пт, 13 юли 2018, 11:17 от gossip.girl

# 1 707
При всеки е  различно, при мен ефектът е точно обратният за различните зони - на краката още след първите няколко процедури останаха по няколко косъма, но на подмишници и интим... продължавам от инат само, там изобщо не се случиха такива чудеса. Има разлика, разбира се, но ефектът е много по-малък, много.
Яд ме е много, макар че нищо не мога да направя. Като гледам как с краката нямам никакви грижи вече и забравям кога съм ги светкала последно ако не си запиша, щеше да е прекрасно ако беше така и за другите зони.

# 1 708
При мен при мишници няма нищо, интим тепърва започвам да третирам, насвяткала съм се два пъти и то отгоре отгоре.. Ръце и крака минах 5 процедури, резултат има , но имам няколко участъка, които са доста упорити. Дори се чудя дали мога да продължа с още няколко процедури през две седмици или да не давам зор сега, още повече, че съм и с малко тен вече 😒

# 1 709
Тенът е проблем... Иначе аз по едно време се светках всяка седмица... не мисля, че е драма. Интим и подмишници при мен най-много се повлияват. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт