Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 723
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 1 680
И аз съм заинтригувана от този тип епилация и покупка на уред, особено след коментар на ДХ3 в една друга тема. Simple Smile

# 1 681
Здравейте,  момичета вярвам, че не е от значение , но исках да попитам ,ако е дошло време за процедура , а си в МЦ ще окаже ли някакво влияние? Simple Smile

# 1 682
Здравейте,  момичета вярвам, че не е от значение , но исках да попитам ,ако е дошло време за процедура , а си в МЦ ще окаже ли някакво влияние? Simple Smile
При мен не.

# 1 683
Благодаря за бързия отговор.Simple Smile

# 1 684
А проблем ли е ,ако върху определена зона светна два пъти на еднo и също място сякаш за по-сигурно.

Последна редакция: ср, 27 юни 2018, 16:58 от marinadoneva8

# 1 685
Не мисля че има значение, освен на интим естествено. На мен тогава ми е по-нисък прагът на болка и ми пари на степен, на която иначе нямам проблем, та се е налагало да намалям и се дразня, затова предимно отлагам с някой и друг ден, не е фатално.

Повтарянето май не е много препоръчително, може и да няма проблем, но може и да ви дойде в повече на кожата. Не че нещо толкова ще стане ако някъде случайно застъпя повече или повторя, но не бих минавала умишлено по два пъти наред, ако това имате предвид.

# 1 686
Не просто в стремежа си да не гледам право в светлината, за момент не виждам къде точно съм се цъкнала и ми се иска за по-сигурно да повторя .Simple Smile

# 1 687
  • Пловдив
Не просто в стремежа си да не гледам право в светлината, за момент не виждам къде точно съм се цъкнала и ми се иска за по-сигурно да повторя .Simple Smile

Аз за да съм сигурна къде съм светнала преди да натисне да светне понатисна малко по-силно и то там остане следа от стъклото на епилатора и готово Simple Smile

# 1 688
Стаята трябва да е много добре осветена, не просто дневна светлина да влиза. Ако е много светло в стаята, не изглежда толкова ярко светването, дори и човек да не отклонява поглед.

# 1 689
  • Пловдив
Laughing

Абе хора вие как процедирате, учудвате ме, честно Rolling Eyes Със скоростта на светлината ли действате, та нямате време да видите Laughing Нали започвайки полагате уреда в началото на определената зона. Сензора светва, че уредът е готов, отмествате поглед щом искате и натискате бутона, импулсът светва и след това си поглеждате преди да махнете епилатора от кожата и виждате къде е следващата позиция за да не се прескача място. Дори и да застъпиш леко с предишното място, не е проблем, ама да се святкаш по 2 пъти, че не си видяла къде е бил уреда...хайде по-сериозно Wink

# 1 690
  • ВАРНА
Искам да попитам, колко време ви издържа батерията от едно зареждане? Купих си скоро модела BRI956, зареждала съм го само веднъж, но батерията падна много бързо.

# 1 691
Обикновено на новите уреди батериите са хабят до край и се зареждат и така три пъти.
Опитай да го направиш и виж дали няма да се подобри издържливостта.

# 1 692
Не знам какво е за теб "бързо", но аз с една пълна батерия правя само долната част на двата крака.

# 1 693
  • ВАРНА
Обикновено на новите уреди батериите са хабят до край и се зареждат и така три пъти.
Опитай да го направиш и виж дали няма да се подобри издържливостта.
Така ще направя, благодаря за съвета.

Не знам какво е за теб "бързо", но аз с една пълна батерия правя само долната част на двата крака.
Заредих го веднъж, след изхабяване на фабричния заряд и успях да направя ръцете, подмишници и краката от коляното до долу.
Не съм сигурна колко трябва да издържа, затова попитах.

# 1 694
Много си направила даже. Писала съм и назад, че с едно зареждане правя цели ръце или долната част на краката, за бедрата не ми стига, правя ги на два пъти. Стига ми, ако се светкам само отпред на бедрата, отзад така или иначе нямам косми и не винаги се светкам.

Общи условия

Активация на акаунт