Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 118
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 205
Аз имам модела с три приставки, ползвам всяка приставка по предназначение. Имам го от октомври 2018. Навсякъде има осезаем ефект.
Купих този модел само поради единствената причина,че модела с три приставки има най-много  импулси, т.е ще се ползва много по- дълго време с оглед по- скъпата му цена.

# 2 206
Купих този модел само поради единствената причина,че модела с три приставки има най-много  импулси, т.е ще се ползва много по- дълго време с оглед по- скъпата му цена.

Това не е вярно. И другите са с по 250000 импулса Simple Smile

# 2 207
Здравейте, и аз ползвам Филипс лумеа, вече може би съм на 10,12 процедура. Ефект имам може би 90% на краката, подмишниците и триъгълника. Единствено на интим(ср. устни) ефекта е нулев и се чудя защо. А при вас как е.?Дали там трябва по често да третирам?
И при мен е така. От целия интим там най зле се повлиява. Хрумна ми обаче да опъвам кожата и май ефекта е по добър, защото и без това кожата там е по-тъмна. Опитай да видиш при теб как ще е. Аз съм горе долу на 15-та процедура на интим...
Благодаря за идеята. Ще пробвам и така. Дано се получи.

# 2 208
Аз взех модел с 3 приставки и го отчитам за грешка.Навсякъде минавам само с голямата-и мустак и интим и мишници.Ако сега купувам бих взела най-евтината Лумеа

Повечето дами, които са си взели модели с различни приставки в последствие, с оглед спестяване на време и удобство, казват че ползват само основната приставка за навсякъде, но пък няколко жени казаха, че точно на местата, за които са приставките, ако ги ползват, ги боли по - малко и могат да ползват по - висока степен, т.е. да е по - ползотворно светкането. Вие имате ли впечатления в тази насока?

Еднакво е усещането с и без съответната приставка.Поне при мен е така....имам тен от лято до лято и явно с по-тъмна кожа парването е по-силно и минавам на по-ниска степен.

# 2 209
Има ли някаква информация, основни правила от типа - какво трябва да знаем, преди да започнем?
Например бенките какво се правят?
Предварително благодаря!

# 2 210
Има ли някаква информация, основни правила от типа - какво трябва да знаем, преди да започнем?
Например бенките какво се правят?
Предварително благодаря!
Аз имам мънички бенки и не ги пазя, защото са доста по тялото.
Когато ходех на професионални процедури ми заобикаляха само една по тялото, мъничките не.

# 2 211
Аз ползвам съвсем обикновен бял молив за очи... Същото и за татусите, които имам

# 2 212
  • Варна
Здравейте, искам да си купя philips lumea, но немога да избера модел. Също немога да се ориентирам кой модел е по-нов и кой по-стар.
Аз лично бих те посъветвала да не се водиш от това кой е най - новия модел, най - скъпия и прочие... Аз избрах моя модел от коментарите на една дама тук.. Нейния споделен опит и на тази база намерих нейния модел и си го взех... Не съжалявам!!!  От 2ра процедура вече 6ти ден подмишниците нямам един косъм! 

А твоя кой модел е ?

# 2 213
Здравейте, искам да си купя philips lumea, но немога да избера модел. Също немога да се ориентирам кой модел е по-нов и кой по-стар.
Аз лично бих те посъветвала да не се водиш от това кой е най - новия модел, най - скъпия и прочие... Аз избрах моя модел от коментарите на една дама тук.. Нейния споделен опит и на тази база намерих нейния модел и си го взех... Не съжалявам!!!  От 2ра процедура вече 6ти ден подмишниците нямам един косъм! 

А твоя кой модел е ?
1997 с две приставки, като тази за лице дори не съм я пробвала

# 2 214
След 2 процедури имам плешиви места по краката, на мишиците са доста разредени (правила съм професионална фотоепилация преди години), на триъгълник и интим още не забелязвам никакъв резултат, но все пак съм святкала само 2 пъти и то на 3 степен най-много. Мисля, че нещата ще се случат, просто по-бавно. А някой беше писал назад, че на срамните устни няма резултат - моите косми са тъмни, кожата ми е светлна, НО в основата си, включително и самото коренче на косъма, са бели, чак ми изглеждат прозрачни. Това го забелязах при една кола маска и не мога да си обясня защо само в основата косъма остава бял??  Мисля, че и при мен много трудно ще се повлияе това място, на практика светиш, но поема ли косъма светлина при такъв цвят?!

# 2 215
Благодаря за отговорите.
Преди процедура предния ден ли трябва да се обръсне зоната или на същия?

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 10:27 от Fifiana

# 2 216
И аз да кажа.

На срамните устни и при мен ефектът е малък.
Аз имам модел с три приставки, ползвам си ги по предназначение. Мисля, че и една да е- човек ще се справи идеално.
Усещането ми с различните приставки е еднакво.

Имам много бенки и червени точки по тялото. Повече време ми отнема да ги прикрия с бял молив, отколкото самата епилация после. Sad За съцаление обаче и през молива усещам яко парене заради тях.

Едно нещо не мога да разбера. Когато ходих в студио за мишници/интим, пак минаваха една зона по 100 път. Защо тук в инструкциите пише да гледаме да не минаваме някъде по два пъти?

# 2 217
И аз да кажа.

На срамните устни и при мен ефектът е малък.
Аз имам модел с три приставки, ползвам си ги по предназначение. Мисля, че и една да е- човек ще се справи идеално.
Усещането ми с различните приставки е еднакво.

Имам много бенки и червени точки по тялото. Повече време ми отнема да ги прикрия с бял молив, отколкото самата епилация после. Sad За съцаление обаче и през молива усещам яко парене заради тях.

Едно нещо не мога да разбера. Когато ходих в студио за мишници/интим, пак минаваха една зона по 100 път. Защо тук в инструкциите пише да гледаме да не минаваме някъде по два пъти?
Аз повтарям - къде умишлено, къде без да искам... Но това си е риск, който си поемам отговорно

# 2 218
Според мен въпреки ,че сте сложили бял молив върху бемките,пак трябва да си ги заобикаляте . И аз се рисувам цялата преди самата процедура ,тъй като имам червени точки и бемки на много места ,но не мисля ,че белия молив успява да ги предпази на 100%,та за това просто ги избягвайте ,доколкото можете . Трябва да се замислите ,че наистина може да стане непоправима вреда ,от една суета. Избягвайте ги задължително ,това е моят съвет . След 10дни ми престои да се святкам за 4 път и вече се надявам да видя ефект върху себе си ,тъй като все още нямам разлика

# 2 219
На 10 февруари се сдобих с sc1998. Направих 2 процедури през 2 седмици на 5 степен - крака, ръце, корем, степен 4 за мишници и лице и интим на 3-та степен. Не мога да определя %-но съотношение, но има доста плешиви места, както и космите са по-тънки и меки. Растат по-бавно. Съпругът ми се престраши да пробва на мишници - за момента освен, че са меки, също израстват бавно.
След няколко дни ми ни е третата процедура, надявам се до лятото ефектът да е още по-голям.

Общи условия

Активация на акаунт