Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 129
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 190
По принцип охлаждащ гел слагат след професионален уред ,но може би всичко е до кожа ,а някои е напълно възможно да по изгори ,та за това е този охлаждащ гел . Аз лично не бих го ползвала ,тъй като даже и не ми остават следи ,след като се святкам

# 2 191
Здравейте,
Имам въпрос. Някой може ли да ми каже колко време след епилация ( т.е. след като сме скубали космите) правите процедурата с фотоепилатор? В книжката пише, че не трябва да има косми и че могат или да се епелират, или кола маска, или да се бръснат...Но доколкото знам, за да има ефект от фотоепилатор, то в момента на святкането, трябва да сме хванали космите в процес на растеж. Та въпросът ми е дали някой знае колко време след епилация космите започват да растат- 2-3 дни, седмица или.... ?

# 2 192
  • София
По време на фотоепилация с този уред зоните трябва да са гладко избръснати. Ако ползвате епилатор за обескосмяване може да се светнете на следващия ден, ако ви е раздразнена зоната от скубането. Сама сте написала какво пише в книжката - "В книжката пише, че не трябва да има косми...."

# 2 193
    И аз да дам отчет. Направих 4 процедури. Крака на 5-а степен. Лице, мишнии на 4-а. Интим на 3-4. Най-голям ефект има на краката до тук. Най-малък на интим. Много ми е трудно на деликатните места да минавам хубаво, съответно не насякде явно светкам. Много ме мъчи линията от секциото. Под нея и над нея има косъмчета. Чудя се как да я прикрия, за да мога да минавам и там.
    Отделно имам мнгого ситни бемки и червени точки и пада яко шарене с белият молив.

Не мога да разбера защо на приложнието ми дава 5-тата процедура да я направ след шест седмици. Странно. Имам намерение да направя 10 роцедури през 14-и дена.

От кога ви е белега от секцио?Моят е от година и половина и се чудех ,трябва ли да го прикривам?

# 2 194
    От 7-м месеца. Той е червен, страх ме е да святкам в близост до него, за да не се изгоря. И съответно около него си имам косми, което е много неприятно. Надолу не, до него -да. Мисля др път да пробвам с хартиено тиксо или лекопласт.

# 2 195
    Моя белег си е от 1 годиниа.Святкам си го спокойно...на 3та степен.С тъмна кожа съм и нямам изгаряне,но от белег до берег сигурно има разлика

# 2 196
    • София
    В събота святках аз, благодаря за подсказката да събера няколко пръсти на краката и да светна, не се бях сещала до сега Flushed Ииии като си оглеждах епилатора забелязах, че има нещо черно отвътре, на това дето е като тръбичка (ама и обяснение).. Сега въпроса ми е в София къде да го замъкна, за да ми го видят, страх ме е така да го ползвам,  знам ли..

# 2 197
    Здравейте, и аз ползвам Филипс лумеа, вече може би съм на 10,12 процедура. Ефект имам може би 90% на краката, подмишниците и триъгълника. Единствено на интим(ср. устни) ефекта е нулев и се чудя защо. А при вас как е.?Дали там трябва по често да третирам?

# 2 198
    Не знам ,но аз като наклоня моя фотоепилатор и изключва . Не всеки път ,но е много дразнещо ,защото после трябва да изчакам 30секунди, за да се включи отново . Не знам изобщо дали е нормално ,но май не е . Мисля ,че не прави контакт ,когато го наклоня много. Само,че проблема е че не всеки път се получава така и май и да отида в магазина няма да ми обърнат внимание ...

# 2 199
    • Пловдив
    Здравейте, и аз ползвам Филипс лумеа, вече може би съм на 10,12 процедура. Ефект имам може би 90% на краката, подмишниците и триъгълника. Единствено на интим(ср. устни) ефекта е нулев и се чудя защо. А при вас как е.?Дали там трябва по често да третирам?
    И при мен е така. От целия интим там най зле се повлиява. Хрумна ми обаче да опъвам кожата и май ефекта е по добър, защото и без това кожата там е по-тъмна. Опитай да видиш при теб как ще е. Аз съм горе долу на 15-та процедура на интим...

# 2 200
    • Варна
    Здравейте, искам да си купя philips lumea, но немога да избера модел. Също немога да се ориентирам кой модел е по-нов и кой по-стар.

# 2 201
    https://www.philips.bg/c-m-pe/hair-removal/ipl/all#filters=LUMEA … ewest.p-grid-icon
    Предполагам, че тази кратка справка в Гугъл би могла да те ориентира.

# 2 202
    Здравейте, искам да си купя philips lumea, но немога да избера модел. Също немога да се ориентирам кой модел е по-нов и кой по-стар.
    Аз лично бих те посъветвала да не се водиш от това кой е най - новия модел, най - скъпия и прочие... Аз избрах моя модел от коментарите на една дама тук.. Нейния споделен опит и на тази база намерих нейния модел и си го взех... Не съжалявам!!!  От 2ра процедура вече 6ти ден подмишниците нямам един косъм! 

# 2 203
    Аз взех модел с 3 приставки и го отчитам за грешка.Навсякъде минавам само с голямата-и мустак и интим и мишници.Ако сега купувам бих взела най-евтината Лумеа

# 2 204
    • гр. София
    Аз взех модел с 3 приставки и го отчитам за грешка.Навсякъде минавам само с голямата-и мустак и интим и мишници.Ако сега купувам бих взела най-евтината Лумеа

Повечето дами, които са си взели модели с различни приставки в последствие, с оглед спестяване на време и удобство, казват че ползват само основната приставка за навсякъде, но пък няколко жени казаха, че точно на местата, за които са приставките, ако ги ползват, ги боли по - малко и могат да ползват по - висока степен, т.е. да е по - ползотворно светкането. Вие имате ли впечатления в тази насока?

Общи условия

Активация на акаунт