Philips - Lumea - фотоепилация

• 696 508
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 445
Малко повече упоритост и търпение! В инструкцията пише 8 месеца,а не 2 процедури. Simple Smile

# 2 446
  • Стара Загора
Аз не съм се отказала, но някои момичета още след 1-вата процедура споделят, че виждат разлика, аз сякаш също видях, но съм си въобразявала Simple Smile

# 2 447
Може ли някой да ми каже, как да използвам функцията с приплъзване и постоянно светкане?
Слагаш върху кожата, слагаш си пръста върху бутона и държиш. Като светне, вместо да пускаш бутона, продължаваш да го натискаш и местиш за следващия импулс. Чакаш, светва, местиш, пак чакаш... Единствената разлика е че не натискаш бутона поотделно за всяко светване. Няма такъв филм като постоянно светкане, има зареждане за всеки импулс.

# 2 448
Може ли някой да ми каже, как да използвам функцията с приплъзване и постоянно светкане?
Слагаш върху кожата, слагаш си пръста върху бутона и държиш. Като светне, вместо да пускаш бутона, продължаваш да го натискаш и местиш за следващия импулс. Чакаш, светва, местиш, пак чакаш... Единствената разлика е че не натискаш бутона поотделно за всяко светване. Няма такъв филм като постоянно светкане, има зареждане за всеки импулс.
Благодаря много! Blush

# 2 449
Бях много надъхана от положителните мнения тук, взех си от промоцията в Кауфлант фотоепилатор, вече имам две процедури, но сякаш разлика няма... Преди си мислех, че поне на ръцете и краката се случва нещо, но на ръцете забелязвам пак бързо израстване. Взех да се отчайвам вече Frowning1

Какъв точно е модела на кауфландския? Аз също исках от там, но...

# 2 450
  • Стара Загора
Моделът от Кауфлнад е 1997/00.

# 2 451
  • Пловдив
Аз не съм се отказала, но някои момичета още след 1-вата процедура споделят, че виждат разлика, аз сякаш също видях, но съм си въобразявала Simple Smile
Всичко е индивидуално. Дори и в отделните зони на тялото. Това че при една от нас има успех от 2 процедури, не значи че и при теб ще е така. Аз имам уникално въздействие на краката, но интим святкам през 2 седм вече година и успех имам на 60 %. Така че имай търпение....и моделът не е от значение, според мен.

# 2 452
Момичета, утре ми е втората процедура, но започнах да си мажа глезена с лиотон гел. Той забранява по време на използването му да се излагаш на слънце или UV лъчи. Епилаторът произвежда ли такива лъчи и трябва ли да избегна зоната около глезена?

# 2 453
По-добре я избегни. Не е препоръчително да се третират зони, върху които преди това е нанеса някакъв крем/гел. Може да се получи нежелана реакция.
Ако имаш възможност го направи обратно - първо фотоепилация, после лиотон гел.

# 2 454
Здравейте и от мен! Трябва много бързо да реша дали ми харесва модела BRI921 - този, който има и тример към него. Аз си бях харесала 956 естествено, но това са подробности. Та въпросът ми е всички тези приставки на скъпия модел толкова ли са важни? Все пак цената е почти двойна... За мен най-важно е да има приставка за лице, имат я и двата

# 2 455
Здравейте! Събрах точките за фотоепилатора от ДМ и тези дни ще го взема. Надявам се и аз да мога да се похваля с добри и бързи резултати Confused

# 2 456
Здравейте и от мен! Трябва много бързо да реша дали ми харесва модела BRI921 - този, който има и тример към него. Аз си бях харесала 956 естествено, но това са подробности. Та въпросът ми е всички тези приставки на скъпия модел толкова ли са важни? Все пак цената е почти двойна... За мен най-важно е да има приставка за лице, имат я и двата

921 има приставка за лице, а с другата се минава всичко останало. Аз се спрях на този модел. Тримера не е нещо кой знае какво за мен, но аз и не ползвам такива неща, а и не виждам връзка с фотоепилацията - все пак трябва да се обръснеш или оскубеш преди фотоепилатора.

# 2 457
  • БГ
А според вас дали начина на обезкосмяване оказва роля върху ефекта? Аз се чудя за триъгълника дали да е кола маска или бръснене..

# 2 458
А според вас дали начина на обезкосмяване оказва роля върху ефекта? Аз се чудя за триъгълника дали да е кола маска или бръснене..

Оказва.Писала съм по-нагоре. Мини се с кола маска ефекта е в пъти по-добър от бръснене. Поне при мен.

# 2 459

Оказва.Писала съм по-нагоре. Мини се с кола маска ефекта е в пъти по-добър от бръснене. Поне при мен.
Колко време преди процедура се минаваш с кола маска? Simple Smile
Понеже и аз мисля за 3та процедура да се епилирам. В книжката пише 24ч преди светкане

Общи условия

Активация на акаунт