Philips - Lumea - фотоепилация

• 696 502
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 460
А според вас дали начина на обезкосмяване оказва роля върху ефекта? Аз се чудя за триъгълника дали да е кола маска или бръснене..

Оказва.Писала съм по-нагоре. Мини се с кола маска ефекта е в пъти по-добър от бръснене. Поне при мен.
Колко време преди процедура се минаваш с кола маска? Simple Smile
Понеже и аз мисля за 3та процедура да се епилирам. В книжката пише 24ч преди светкане

Ами аз се минавам с кола маска и след нея чакам да набодат, това не става на другия ден обаче. Чакаш ги святкаш ги после пак кола маска. Ще започнат да растат редки и на петна.

# 2 461
Здравейте и от мен! Трябва много бързо да реша дали ми харесва модела BRI921 - този, който има и тример към него. Аз си бях харесала 956 естествено, но това са подробности. Та въпросът ми е всички тези приставки на скъпия модел толкова ли са важни? Все пак цената е почти двойна... За мен най-важно е да има приставка за лице, имат я и двата

921 има приставка за лице, а с другата се минава всичко останало. Аз се спрях на този модел. Тримера не е нещо кой знае какво за мен, но аз и не ползвам такива неща, а и не виждам връзка с фотоепилацията - все пак трябва да се обръснеш или оскубеш преди фотоепилатора.

Аз пък точно за тримера  си мислех, че ще върши идеална работа за лицето. Ще видим...

# 2 462
Боли ли ви на бикини зоната и интим?
Мен много ме боли и се чудя нормално ли е.

# 2 463
Боли ли ви на бикини зоната и интим?
Мен много ме боли и се чудя нормално ли е.

На коя степен си? Ако последната, то нищо чудно да е неприятно на някои места, защото и при мен е така.

Аз съм на 5,4 и 3 - в зависимост от местата.

# 2 464
А вие по колко зони правите наведнъж. Аз днес направих цели крака, мишници, ръце и интим и доста загря. Май не трябва толкова наведнъж

# 2 465
Aми там на 3та. Иначе на другите - 4 степен ми е ок. Всичко нацъках днес.

# 2 466
Не ти ли загрява много накрая.

# 2 467
Здравейте здравейте! Преди мъничко ММ ме изненада с BRI921 (след 1 седмица нон стоп едно и също, писнало му е да слуша явно). Веднага си насвятках подмишниците, останалото утре. Като има резултати веднага ще пиша

Включвам се за тримера - тази машинка била страхотна, а никога не съм и обръщала внимание! Има приставка, която определя косъма да бъде подстриган на 2 мм или 4мм, освен бръснещата. За пръв път от доста време си подстригах веждите равномерно, че имам доста стърчащи косъмчета и все съм накълцана. А с бръснещата си ги почистих. Според мен когато бързаш и нямаш време за пинсети и 100часа пред огледалото е супер опция 👌

Последна редакция: сб, 04 май 2019, 17:35 от Антоанета Поибренска 621158

# 2 468

Здравейте дами, имам едно питане.
От две години имам този фотоепилатор и от известно време нещо не работи както трябва. Включвам го правя две щраквания и се изключва, или постоянно мига. Моля някоя дама, която има такъв проблем да ми каже как да го реша. Дала съм много пари и нямам възможност да си купя нов, а съм много доволна.
Благодаря за отделеното време.

# 2 469
Здравейте, имам нужда да ми помогнете, от кой модел Philips Lumea фотоепилатор сте доволни, за да ме насочите на кой модел да се спра и да купя.Предимства и недостатъци да споделите.Извинявам се ако темата вече е дискутирана.Благодаря предварително.

# 2 470
  • София
Вчера направих трета процедура на всички зони.
При мен резултатите са слаби, но аз съм упорита.

# 2 471
Не ти ли загрява много накрая.
Загрява, но не е фатално.

# 2 472
  • Leeds, UK
Аз плющя на 5-та на всички зони😁. Кат ще е гарга да е рошава! И да усещам дискомфорт, в пъти по-малък ми е от обикновен епилатор.

# 2 473
Здравейте, имате ли отзиви за този модел light Philips BRI858/04 ? Намерих го в един сайт значително по-евтин от останалите фотоепилатори на Philips. Ще се радвам да споделите мнение, тъй като не успях да открия в нета.

А ето това е линк към сайта, където се виждат и характеристиките: https://techsmart.bg/epilator-light-philips-bri858-04-cvyat-byal … OAAx4nNigKS3liE3I

# 2 474
  • София
Всички отзиви за всички модели са любезно предоставени в предните 165 страници.

Общи условия

Активация на акаунт