Philips - Lumea - фотоепилация

• 695 593
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 330
Реших и аз да си закупя фотоепилатор, разглеждам различни модели и попаднах на ревюта на няколко марки, може да са ви полезни.
https://www.wearebodybeautiful.com/philips-lumea-prestige-sc2009-review-sc2007/

# 331
  • София
От доста време ползвам Лумеата на сестра ми и съм доста доволна от резултатите, но като служител на BG-Mamma не мога да участвам за наградите, затова си позволявам да цитирам тук, ако някоя от вас има желание да се включи Simple Smile

Предизвикателство за собствениците на Philips Lumea

Срок за участие: от 10 до 18 октомври 2016 г.

Награди: Уреди Philips и други изненади

# 332
Здравейте, от няколко дни съм решила че искам фотоепилатор. Спрях се на марка Philips, защото винаги на нея се спирам Simple Smile разглеждам моделите и ми изниква въпрос: тези импулси дефакто са живота на устройството ли? И ако да, колко импулса средно се използват за едно почистване на крака?  Thinking Въпросите са малко тъпи според мен, защото всичко е относително до човека ползващ уреда, но пък инвестицията не е малка и се чудя как бих могла да се ориентирам. Смятам да го ползвам и аз и мм. Чудя се две години дали ще изкара  newsm78.
Втори въпрос: В момента кърмя и се чудя подходящ ли е момента за фотоепилация? Все пак си е хормонален дисбаланс. Хормоналният дисбаланс би попречил на ефективността на облъчването, или не е препоръчително поради други причини?
Извинявам се, ако преповтарям въпроси,изчетох темата назад, но безсънието и кърменето ми пречат на концентрацията явно и освен да се объркам, друго не стана Embarassed

# 333
Скрит текст:
Здравейте, от няколко дни съм решила че искам фотоепилатор. Спрях се на марка Philips, защото винаги на нея се спирам Simple Smile разглеждам моделите и ми изниква въпрос: тези импулси дефакто са живота на устройството ли? И ако да, колко импулса средно се използват за едно почистване на крака?  Thinking Въпросите са малко тъпи според мен, защото всичко е относително до човека ползващ уреда, но пък инвестицията не е малка и се чудя как бих могла да се ориентирам. Смятам да го ползвам и аз и мм. Чудя се две години дали ще изкара  newsm78.
Втори въпрос: В момента кърмя и се чудя подходящ ли е момента за фотоепилация? Все пак си е хормонален дисбаланс. Хормоналният дисбаланс би попречил на ефективността на облъчването, или не е препоръчително поради други причини?
Извинявам се, ако преповтарям въпроси,изчетох темата назад, но безсънието и кърменето ми пречат на концентрацията явно и освен да се объркам, друго не стана Embarassed
През един пост съм дала линк точно за Филипс Лумеа, преводът с Гугъл е достатъчен за да се разбере всичко.
Ще копирам това което  те интересува, отнася се за Philips Lumea Prestige SC2009 и SC2007:

Обработва се общата телесна площ от 1000000 см 2
200 + пълни процедури за тяло с продължителност над 15 години
Подмишниците отнеме до 1:45 минути
A пълен крака отнема 14 минути

# 334
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Не може да се ползва по време на бременност и кърмене да отговоря пък аз.Моят го взех януари 2015 и точно преди да го ползвам разбрах, че съм бременна.После с дългото кърмене стана лято и едва наскоро започнах с процедурите.

# 335
Здравейте мили мами,

Мъж съм и искам съвет. В шел има промоция на уреди филипс. Взех си 50% отстъпка и Lumea SC1997 е на цена от 349.00 лв с безплатна доставка.
Питането е следното, какво ви е мнението за точно тоз уред, и ще има ли ефект върху мъжко тяло и мъжките косми, които всички знаем, са по-дебели и черни.
Благодаря за вниманието.

# 336
  • София
Точно дебелите и черни косми най-добре се влияят по мои наблюдения. Моите са такива на определени места и изчезнаха най-бързо, докато фините и светли все още се появяват. Правих и мъжа ми веднъж и имаше видим ефект още на първата процедура, но не си бях разчертала къде светкам (на себе си също не чертая, но някак не пропускам толкова, колкото по чуждо тяло) и съответно като започнаха да растат, беше като петниста хиена - на места съвсем голо, на други - снопове рошави косми  Laughing

# 337
И аз съм правила на мъжа ми, малки зони, та не се е налагало да чертая, много добре се повлия, но той е нередовен и му се е възстановил част от растежа. Но и моите наблюдения са, че колкото по-дебели и черни са в случая космите, толкова по-бърз е ефектът и при мен, и при него. Peace

# 338
Аз миналата зима използвах Лумеа за лице. Не знам дали, защото съм на прага на менопаузата, но ми се появи окосмяване на брадичката и то точно черни и дебели косми. Като че ли докато правих процедурите имаше ефект или поне растяха по-бавно. В момента, в който ги преустанових, защото лятото няма как да предпазя лицето си от слънчево излагане, а не ми се обзавежда и с пигментни петна, всичко си се върна в начална позиция. В крайна сметка реших да пробвам с лазер в студио, засега е рано още да кажа доколко е ефективно. За други зони нямам наблюдения, по принцип купих апарата само заради лицето. Явно обаче всичко е строго индивидуално - все пак има и доста доволни от домашните фотоепилатори.

# 339
  • Варна
Здравейте! Мнения за Фотоепилатор Lumea SC1997?
Имам възможност да го взема много изгодно и не му се чудя много, но все пак отзиви от ползвател биха ми били полезни Simple Smile

# 340
Аз съм много доволна от Лумеа-та. Купих си я на промоция и сега вече не бръмча с тая бръмчилка стария ми механичен епилатор, а си е направо удоволствие. Освен, че не шумя, и ефектът е страхотен, за онези места също, все пак там си боли. Купих си го на промоция от тука  http://nisetbg.com/shop/elektrouredi/epilatori/fotoepilator-phil … stige-ipl-sc2005/
Има си и гаранция, всичко. Гледах по разни магазини, по скъпи са им.
И сега съм на върха на щастието... Simple Smile

А при мен космите са просто ужасни, и растат бързо,..  за лицето не съм пробвала още, но няма да се чудя много, защото напролет трябва да съм готова, за лятото вече да нямам проблем.

Последна редакция: пн, 14 ное 2016, 19:31 от mary_11

# 341
Някой да знае относно Philips Lumea-та SC2005/00, но предполагам и за другите модели - пробвали ли сте го на лицето? по-точно горна устна? Там косъмчетата са по-фини, за бръснене не ми се иска точно там .... как подготвяте зоната там?   newsm78
Благодаря!  Grinning

# 342
  • София
Philips Lumea-та SC2005/00 няма приставка за лице и в упътването пише да не се ползва в тази зона. Аз имам този модел и въпреки това един път съм го ползвала на брадичката. Имам 1 по-дълъг косъм, който подрязах с ножичка преди процедурата.

# 343
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Моят модел също не е предназначен за лице, но преди два дни го пробвах над горната устна и нямам проблем.Тази зона нямам намерение да бръсна или подстригвам, защото си знам космите.Епилирам с лента и след 2-3 дни светкам.
С приставка предполагам, че ще става много по-лесно, защото сега се намествам така, че да покрие цяла зона плътно и да светне в зелено.

# 344
Ще видя, може би лицето ще оставя за по нататък.... ще си действам за другите зони. За сега  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт