Philips - Lumea - фотоепилация

• 695 227
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 960
Аз лично бръсна и след това минавам с фотото, дори не чакам следващия ден.

# 961
Без кола маска /издърпва ги от корена и няма върху какво да работи уредът/ и без депилатоарни кремове.
Аз бръсна и минавам с фотоепилатора след подсушаване, не чакам на следващия ден, трябва да са максимално къси косъмчетата, за да не се разсейва сигнала.

Бона, благодаря, ще го почиствам и аз старателно занапред.

# 962
В инструкциите на уреда (на моя поне) пише, че може и с кола, но се препоръчва да се изчака. За бръсненето, ако няма рани и раздразнение, може веднага след него да се светне. И аз съм на метода с бръсненето.

# 963
На мен най-добре ми действа, когато съм се епилирала с обикновен епилатор, изчаквам 3-4 дни и после с фотоепилатора.  Peace

# 964
И с колата, и с епилатора косъмът се измъква от корен и се изчаква точно за да покара новия, който да се обработи с фотоепилатора.

Аз искам да започна да си святкам и малкото мъх по лицето, обаче още събирам кураж. Притеснява ме, че ще си личи като покарват новите косъмчета докато не започне да си личи ефектът от епилацията.

# 965
Аз мустака не си го бръсна, вече сигурно го пиша за 105-ти път (за тези, на които им е досадно Grinning), по принцип ги скубя косъмчетата, изчаквам няколко дни и след това ги светкам.
Много момичета казаха, че няма проблем и да се обръсне зоната, тъй като с процедурите просто изчезват косъмчетата, но аз просто не мога да го направя. Simple Smile

# 966
Колко да е досадно, аз не съм запомнила.Simple Smile Аз не ги третирам по никакъв начин засега, затова ми е странно, иначе то е ясно че като намалеят няма да се впрягам толкова. Освен и аз да започна да ги скубя. Но кожата ми е много светла и тънка и дори като тръгнат да излизат в началото си мисля, че ще се виждат... От друга страна съм ходила с ваучер на фото преди на горна устна, казаха ми да не ги пипам и те също не ги третираха по никакъв начин предварително, но и нямах никакъв ефект след 3-4 процедури.

# 967
А самите косъмчета светли ли са, може затова да няма голям ефект?

# 968
Косъмът не трябва да е пораснал, най-много може да е набол, защото иначе светлината се поглъща от него и не стига до корена. Цветът на кожата и косъма също е от значение. Peace

# 969
Точно това се опитвах да обясня, но Натали го е написала по-ясно.

В това мисля беше и проблемът при процедурите на горна устна при мен. Бона, ами не са съвсем руси, но не са и тъмни. Ще видим, ще измисля как да действам и ще ги мятам и тях в скоро време.

# 970
Момичета, днес стигнах до фотоепилатора. Включих го, светна долу при цифричките и издаде един по-продължителен шум. Мислех си, че щом има фабричен заряд, ще мога да мина едни мишници.. Да, ама не - като цъкна на зоната, не светва нито това отзад в зелено, нито нищо. Сложих го да се зарежда. При вашите така ли е? Модела е 2005, но според мен като начин на работа са еднакви.. Сори за тъпия въпрос, но много се ядосах и мислех даже да го върна, ама айде.. ще му дам един шанс Simple Smile

# 971
Трябва да има шум от вентилатора.

Светлината отзад светва, когато го сложиш плътно до кожата в перпендикулярна позиция. Това е защита, за да не си светнеш, когато не трябва.

Иначе - Честита покупка, няма да съжаляваш!

Да са живи и здрави хората, измислили домашния фотоепилатор. Такова удобство и ефект.  Peace Heart Eyes без да рекламирам излишно, просто това е факт.

# 972
Добре де.. заредих го, слагам го перпендикулярно и не светка.. колко време след включване е готов за работа... почвам да се изнервям, все аз ще изтегля дефектната бройка.. за техника винаги ми се пада така

# 973
  • София
Добре де.. заредих го, слагам го перпендикулярно и не светка.. колко време след включване е готов за работа... почвам да се изнервям, все аз ще изтегля дефектната бройка.. за техника винаги ми се пада така
Трябва да го притиснеш. Т.е не просто да го поставиш, а и леко се “притиска”, за да разбере, че цялата повърхност е “равна”.

# 974
Има покрай прозорчето едни пластинки, които трябва да се натиснат в кожата. Тогава светка.

Общи условия

Активация на акаунт