Philips - Lumea - фотоепилация

• 696 457
  • 3 051
  •   2
Отговори
# 495
Много ми е проблемна, там съм най-недоволна
Най-добре- мишници

# 496
  • Пловдив
Правиш си ги на ок. 14 дни, докато се махнат, после вече по-рядко.

Благодаря  Hug

# 497
  • София
Здравеите, след много чудене, реших да поръчам модела 2009. Относно дилемата с кабел или батерия - малко се притесних и ачудих на батерията, но имам обикновен епилатор на Филипс, на който кабела се прецака някак си, а го полвах единствено а ръце и то внимавах да не пречупвам илишно кабела  Crossing Arms Така че реших сега да заложа на батерията.
Ще полвам уреда за бедра, интим, ръце, корем, подмишници и може би за брадичка и над горна устна. На подбедриците имам няколко процедури с лаер - при мен имаше страхотен ефект, правих процедурите много на рядко, а като брой са може би максимум 5. за последната  година имам  1 процедура и 10тина косъма максимум на двата крака. Та си мисля, че и фотоепилацията при мен би дала добър резултат  newsm78

Исках да попитам, с какво махате космите на ръцете преди процедура или като се появят - с епилатор ок ли е защото да бръсна там не ми се иска, вече са си достатъчно твърди и тъмни  Confused

И другият ми въпрос е зa теста за поносимост - прочетох в темата, че се споменаваше. Ако закупите апаратът и след теста се окаже, че имате непоносимост, има ли въможност за връщане?

# 498
Привет, днес ще правя четвърта процедура. Все още нулев резултат на триъгълник и подмишници. Бедрата само 2 пъти ги обработих и там има значително намаляване и забавяне на растеж, под колянното имам по няколко плешиви петна. Не знам защо така. Имам сравнително светла кожа и тъмни косми, но продължавам си. Дано започне повече да действа  Praynig

# 499
За първи път пиша тук ... искам да попитам тези които имат Philips Lumea 2009 дали сте доволни, защото чета различни коментари и се чудя дали да го поръчам, четох че тези над 250 000 импулса издържат около 10 години, и не се сменя лампата а се купува нов а той хич не е евтин, и да попитам друго батерията колко ви издържа, защото мисля, че този модел не се предлага с кабел, а е само на батерия..  Simple Smile Simple Smile Simple Smile newsm53 newsm53

# 500
Аз имам Лумеа 2009. Доволна съм. За мен е по-добре да не е с кабел, защото така ми е по-удобно да си правя процедурите, без да съм зависима от местоположението на контакта.
Вече съм на 5 процедура и според мен това са едни от най-добре похарчените ми пари. Виждам резултати. Най-бавно при мен става на интим и подмишници. Най-добре се повлиявам на крака и корем  Peace
Колко ще издържи Божа работа  Mr. Green

# 501
Аз също вижда резултати, особено подбедрици и подмишници. Бикини зоната не толкова. С Lumea 2009 съм. Трябва си постоянство... Heart Eyes

# 502
   При фотоепилатор Philips Lumea SC 2009 тези 250 000 импулса могат да стигнат за цял живот, дори да го използва и втори човек.

Да, този модел работи с батерия. Но не мога да кажа нищо за батерията. В предната тема, в която отговаряше специалист на Philips, един от съфорумките ми отговори, че представителят беше й отговорила за батерията, че до сега няма оплакване от потребител за батерията. И още два съфорумки ми отговори, че няма какво да се притеснявам за живота на батерията и едва ли толкова бързо ще се амортизира. Затова не знам какво мога да отговоря за батерията на този модел и колко може да издържи. В интерес на истината нямам доверие на батериите, които се презареждат. Рано или късно могат да се амортизират напълно. Иска ми се да купя този модел Philips Lumea, но ме спира батерията му. Все пак това са 1000,00 лв. и е твърде скъпа инвестиция.

Прочетох за друг фотоепилатор Silk Epil с 300 000 импулса в една тема за фотоепилатор Silk Epil. Заинтригува ме броя на импулсите му, но площта на този фотоепилатор ми изглежда доста малка и няма приставки.

# 503
Благодаря за информацията, и аз четох за друг фотоепилатор Silk'n, но за сега съм се спряла на Philips Lumea, най-много ме притеснява това, че лампичката не се сменя като свършат импулсите а се купува нов, а той си е скъп, но ще изчакам някое намаление и тогава ще реша дали да го купувам  Laughing Laughing 

# 504
Импулсите стигат за повече от 20 г. при интензивно използване. За цяло тяло са приблизително 500 на процедура. Прави се минимум през 14 дни. Ти си сметни.... Peace

# 505
  • София
След като изчетох темата се зачудих дали 2009 си заслужава или да взема 1995  newsm78 Кабелът не ме притеснява въобще, по-скоро дали има смисъл от приставките, имайки предвид, че тази за лице едва ли ще я полвам, но най-вече тази за интим, тъй като това е най-основната причина за тази ми покупка  newsm78 Някакъв съвет  Praynig

# 506
  • София
Искам да питам има ли някой фотоепилатор който няма приставка за лице а си го е святкал

# 507
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз съм така.Святкам само 'мустак' обаче.

# 508
Момичета, вие по какъв начин отбелязвате докато сте стигнали?

# 509
  • София
Аз съм така.Святкам само 'мустак' обаче.
Но нямаш проблеми нали изгаряния или друго нещо

Общи условия

Активация на акаунт