Philips - Lumea - фотоепилация

• 696 315
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 585
Важно е косъмът да е тъмен, според мен тънък и тъмен е най-добре, ако съдя по себе си.

# 586
Здравейте,днес поръчах лумеата от шел искам да ви питам за колко време горе долу ще пристигне?Благодаря

# 587
Здравейте,днес поръчах лумеата от шел искам да ви питам за колко време горе долу ще пристигне?Благодаря
Въоръжи се с търпение! Аз преди 6 дни поръчах друг уред и ми казаха по телефона, че 10 дни след поръчка е срокът да предадат уреда на куриер. А после още колко ще чакаш доставка....
Предината ми поръчка отне повече от 2 седмици

# 588
Седмица,че и повече,моя дойде за 9 дни,имат забавяне с доставките

# 589
Благодаря за отговорите.Искам да ви питам понеже имам татуировка мога ли да я очертая с бял молив и да ползвам фотоепилатора отгоре?

# 590
Благодаря за отговорите.Искам да ви питам понеже имам татуировка мога ли да я очертая с бял молив и да ползвам фотоепилатора отгоре?
Къде ти е татуировката?Ако имаш възможност въобще избягвай тази зона!Незнам дали ще стане това с молива,личният ми съвет е да не го правиш!

# 591
Помня, че някой сподели да получено изгаряне при минаване на татуировка. Thinking

# 592
На китката,но ще я избягвам щом има риск от изгаряне.Много ви благодаря за помощта.

# 593
Помня, че някой сподели да получено изгаряне при минаване на татуировка. Thinking
И на мен така ми каза едно момиче,което е минало татуировката...Изгаряне,после коричка,после лющене...Това е стрес за кожата,а самата татуировка избледнява след такава злополучна процедура.. Така че по-добре не !

# 594

Беше посъветвано един потребител с татуировка да бъде покрита с шаблон.

# 595

Аз святкам около моята, като се стремя да я избегна, иначе в книжката на уреда ми пише, да не се използва в близост до татуировки  Wink

# 596
И аз поръчах от Шел уреда още на 29.01 и още е в процес на обработка поръчката. На сайта пише, че е с удължена доставка до края на февруари. Е до тогава ли трябва да чакам?

# 597
И аз поръчах от Шел уреда още на 29.01 и още е в процес на обработка поръчката. На сайта пише, че е с удължена доставка до края на февруари. Е до тогава ли трябва да чакам?

Аз поръчах на 16.01 и дойде на 07.02 Peace bouquet

# 598
  • Варна
Аз се сдобих с талони.Утре ще пусна и аз поръчка на Шел.Гледам, че още може да се поръчва и ще се възползвам в крайна сметка, пък...когато дойде.
Момичетата, които ползват уреда на Шел, да попитам с норм. приставка ли си святкат бикини линията и триъгълника?Щях да вземам по принцип 2009 модел с 3-те приставки, той сега е 780лв. в технополис, но понеже ми дадоха талони и затова ще взема този на Шел, който е с 2 приставки, но пък е много изгоден.

# 599
  • София
Аз светкам с широката приставка. Даже и лицето с нея, че не ми се занимава да сменям.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт