Philips - Lumea - фотоепилация

• 695 204
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 1 065
Аз ги заобикалям. Но пък тук го идва и другия момент- губи се застъпването, което е основно, за да има ефект. А да питам какъв е този бял молив? Такъв обикновен за гримиране ли?
Да, да е мек, за да може да покрива.

# 1 066
  • на вълнолома
Здравейте! Начинаеща съм! Sad Направих първа процедура, обръснах краката и се насвяткох.  Сега чакам да минат две седмици за втората процедура. Притеснява ме обаче, докато чакам това време, дали ще пораснат космите и как да ги обработвам( досега винаги съм ги правила с обикновен епилатор) . Против бръсненето съм малко.Първо бръснене,после фотоепилация- като омагьосан кръг ми е,  с това бръснене ще почнат да растат като за световно.Гледах клип в нета- момичето се направи с фотоепилатор при пораснали косъмчета и след два дни ги е махнала с кола(така е написала под клипа). Споделя, че миришело на изгоряло при святкането, но ефект има!  Ще съм ви благодарна, ако споделите мнението и опита си!

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 07:05 от peikovaaa

# 1 067
Космите си ги махаш, както си решиш. Аз си ги епилирам и след 4-5 дни, святкам. То вече почти нямам, де, в началото говоря. И да, растат си, но опадат. След 5-6 процедура почти не остават за святкане. Peace

# 1 068
Здравейте! Начинаеща съм! Sad Направих първа процедура, обръснах краката и се насвяткох.  Сега чакам да минат две седмици за втората процедура. Притеснява ме обаче, докато чакам това време, дали ще пораснат космите и как да ги обработвам( досега винаги съм ги правила с обикновен епилатор) . Против бръсненето съм малко.Първо бръснене,после фотоепилация- като омагьосан кръг ми е,  с това бръснене ще почнат да растат като за световно.Гледах клип в нета- момичето се направи с фотоепилатор при пораснали косъмчета и след два дни ги е махнала с кола(така е написала под клипа). Споделя, че миришело на изгоряло при святкането, но ефект има!  Ще съм ви благодарна, ако споделите мнението и опита си!

# 1 069
Бръсна си краката от 4г., откакто ползвам фотоепилатор.Ми..Simple Smile)) , косми почти нямам, а повярвай ми, в началото не бе така.
Бръсненето няма да ти увеличи окосмяването.

# 1 070
  • Амстердам
Вчера дойде и моето апаратче. Grin Relaxed Сега се чудя кога ще е най-добре да го ползвам за първа процедура. Нито веднъж в живота ми не съм се бръснала където и да е и реших, че не искам да започвам сега, затова ще продължавам да използвам кола/епилатор. Във вторник епилирах крака/мишници, а вчера ходих на кола маска на триъгълник. В упътването пишеше, че е добре да се изчака 24 часа след процедурите. Тук четох, че някои от вас изчакват 2-3 до 5 дни. Не знам как да ги хвана в точната фаза на растеж. Чудя се дали да правя днес крака и подмишници или да почакам и чак в неделя (петък и събота няма да имам възможност). Thinking Thinking

# 1 071
Вместо да ги бръснете може да ползвате депилиращ крем.  Peace
И аз не си представям да ползвам ножчето.

Имам въпрос. Някой може ли да сравни Philips Lumea със Silk 'n Glide

Имам втория и има ефект, но след две години употреба е незадоволителен.
На всичкото отгоре ми падна стъкълцето, което предпазва от UV Лъчи, а двете години гаранция тамън  изтекоха.
От това, което чета за Lumea, той определено ми се струва по-мощен, щом понамирисва на пърлено  Mr. Green Такъв ефект съм усещала при професионална лазерна епилация.
Та отново ще ви попитам, дали някой от вас има наблюдения над двете машинки и може да ги сравни.

За момента съм харесала BRI950, но ако ефекта ще е като на Silk-a, не знам дали бих инвестирала още 7-8-стотачки. newsm78
Чудя се също голяма ли е разликата между SC1997 и BRI950. Определено предпочитам да има кабел, но разликата в цената само заради две приставки в повече ли е?

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 11:15 от Пит

# 1 072
Имаше нещо относно депилирация крем, че не е добре да се ползва преди процедура, но не помня точно защо. Със сигурност е коментирано в темата.

# 1 073
Имаше нещо относно депилирация крем, че не е добре да се ползва преди процедура, но не помня точно защо. Със сигурност е коментирано в темата.
Виж ти.  newsm78 Е, няма как щом влияе на косъма да не повлияе никак на кожата, но затова не е нужно двете процедури да са в един и същи ден. Аз лично до сега не съм имала никакви проблеми.
Но не знам с лумеата как би било.
Чета, че някои момичета са имали даже изгаряне (по-сериозно парване), значи е по-мощен апарата и трябва повече да се внимава си мисля.

# 1 074
  • на вълнолома
В ръководството на моя пише, че отстраняването на косми преди процедура може да е бръснене,епилатор  или кола.Депилиращите кремове не са позволени, заради съдържащите химикали в тях и възможна кожна реакция . Според мен това е така, ако се прави процедура след обезкосмяването. Ако е след два -три дни, едва ли ще е проблем, но аз не бих рискувала.
А колкото до паренето и изгарянето, това не зависи ли от степента на фотоепилатора? Вие на коя степен го ползвате?  Аз съм шубе и се правих на втора

# 1 075
Светкам си се на 5-та степен, само интим - на 3-та, че малко ми пари. Принципно се прави, на която ти е комфортно.  Peace

# 1 076
В ръководството на моя пише, че отстраняването на косми преди процедура може да е бръснене,епилатор  или кола.Депилиращите кремове не са позволени, заради съдържащите химикали в тях и възможна кожна реакция . Според мен това е така, ако се прави процедура след обезкосмяването. Ако е след два -три дни, едва ли ще е проблем, но аз не бих рискувала.
А колкото до паренето и изгарянето, това не зависи ли от степента на фотоепилатора? Вие на коя степен го ползвате?  Аз съм шубе и се правих на втора
Със Силк'а, почти от самото начало съм правила само на 5-та степен.

# 1 077
  • на вълнолома
Благодаря ви,момичета! Ще пробвам и аз на 5-та степен- или ще се изгоря,или ще стана красива Simple Smile. Добре  де, а честотата на процедурите в началото защо през две седмици? Дали има връзка с растежа на космите?  Тук, само че в друга тема за друг модел фотоепилатор, има момичета,които се правят през седмица в началото.

# 1 078
Хм, странно ми е през седмица, че те дори тези косъмчета които съм ги уморила при третирането, още не са опадали след една седмица, падат на втората някъде. Имаше обяснявано из темите - и тук, и в темата дето си бяха пуснали от Филипс, че нямало смисъл от по-често от веднъж на две седмици и че било съобразено с фазите на растеж и как по-често третиране не било по-ефективно, а само увеличавало риска от нежелана реакция. Нямам възможност да изровя конкретните постове в момента, в тяхната тема отговаряше лекар, доколкото си спомням.

# 1 079
  • Стара Загора
Здравейте, извинявам се предварително, че не прочетох цялата тема. Ползвам BRI950 отначалото на лятото, но само за интим. Направих около 6 процедури през 2 седмици и още няколко на 3-4седмици, малко несериозно следя периодите... Но ефекта е на лице на 90%, а бях скептично настроена Simple Smile Все още тук там се появява косъмче, но много тънко и слабо. Направо с пинсетата ги махам и нищо не усещам Simple Smile Та имам два въпроса. Първият е че имам 2-3-4 подкожни косъмчета, още от преди, виждат се че не са много на дълбоко, но и не са съвсем повърхностни. Може би са се повлияли от фотоепилатора, защото видимо не растат, но ме дразнят и се чудя как да ги махна? И вторият ми въпрос е фотоепилатора може ли да се ползва и от мъже? Благодаря предварително!

Да добавя със много светла кожа съм и тъмен косъм, святкам се директно на 5та степен, не боли, само лекичко пари.

Последна редакция: чт, 30 ное 2017, 23:07 от ~Happiness~

Общи условия

Активация на акаунт