Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 362
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 1 995
За степените си е индивидуално не само спрямо цвета на кожата, ами и на кой какъв му е прагът на болката, че дори и в коя част на месечния цикъл стават нещата. Ако е само леко да ми запари, карам наред и не ми пука, то ако ще изгоря няма да е леко усещането, поне при мен. Това го казвам обаче с уговорката че съм с доста бяла кожа и наистина изгарянето не е особено вероятно. Защо просто не направиш тест по един път светване на всяка степен, примерно на ръката или където ще работиш и да видиш до ден-два дали ще ти се зачерви кожата или нещо друго? То дали нямаше и такава инструкция в книжката му, моята съм я метнала някъде и не помня.

# 1 996
Спиред епилатора съм за 5-а степен. Мен обаче си ме беше шубе. Направих си тест на 3-а. След 24 ч нямаше реакциа и днес се светнах. Единят  крак на 3-а степен, а другият на 4-а. Лице,мишници, интим - също на 3-а. Другият път ще съм по-смела. Само ме пеитесняват бенките. Ба места  имам сурнички+едни червени точки. Намазах ги с бял молив ибтака святках. В опътването пишеше да не си чертаем/разграфяваме зоните, за по-лесно святкане. Та и аз се мудя как да процедирам . Много ми беше трудно да следя и на места съм пропуснала съ сигурност, а на други-по два пъти.

# 1 997
При мен номерът със следенето става  самокато почна примерно единия крак, да не спирам докато не го приключа, иначе отиде ако се разсея Grinning Малките зони лесно, ама на голяма зона просто нямам друг начин.

# 1 998
Пишеше с бял молив да се бележат зоните, ще го пробвам аз тази събота

# 1 999
Аз чак толкова стриктно не съм гледала да не пропускам и пак си има ефект.

# 2 000
Аз  пробвах да покривам бенките с бял молив, но нещо не се получава добре.
Пари ми повече, там където е молива и след това ми се бяха подули тези участъци и ме сърбяха, както и самите бенки.
Някоя от вас имала ли е този проблем?

Аз вече не маркирам, а просто заобикалям бенките.
Струва ми се по- безопасно в моя случай.

# 2 001
  • Варна
И аз заобикалям бенките, даже ми служат за ориентир Simple Smile

# 2 002
Отдавна се чудя на този епилатор, но не се решавам да го пробвам. Не съм сигурна колко ефективен ще е, макар че аз съм с доста светла кожа и средно тъмен косъм.
А каква е приблизително трайността от процедурата, преди отново да се появят косъмчета?

# 2 003
Предлагам да почетете повече как изобщо работи това нещо, понеже така зададен въпросът е странен. Самият епилатор нищо не премахва, но уврежда луковиците на които косми са били във фаза при процедурата и в идеалния случай не растат. Прави се курс с определен брой процедури през 2 седмици, като вече почти нищо не расте, се прави само поддръжка през месец-два, индивидуално си е.
Докато се постигне този ефект, косъмчетата, което не са се повлияли, си растат почти нормално, бръснат се между и преди процедурите и така. Те и тези, дето са повлияни, опадват когато почти е време за следващата процедура.
За колко ще е ефективен при даден човек... никой не може да каже. Те дори различни зони при един и същ човек може да се повлияят в различна степен. Нормално е да има и доволни, и недоволни.

# 2 004
  • София
Я да си се завърна и аз тук. В неделя възобнових святканията, спрени заради лятото и тен, и трябвало да подновя още октомври... ма мързел несравним Innocent Като отчет след 1/2 година третиране, спиране и сега наново - имах си откровено плешиви участъци, но ми се щеше да са повече.. Все пак не бих спряла с уреда, несравним е с всеки друг метод за обезкосмяване с бързия си и дълготраен ефект и най-вече липса на враснали косъмчета след това, което при мен е повече от решаващо

# 2 005
При мен най-голям ефект има на ръцете. Почти не останаха косми. На краката има ефект, но не желаният.Интим и мишници станаха на петна и все още няма желания ефект. В общи линни има още доста какво да се желае, а вече съм направила поне 10 светкания през 2 седмици. Нямам тен, тъмна съм със светла кожа и не знам защо не се получава Sad

# 2 006
Да се включа и аз.
Вече с три процедури и ефектът е уау!
Изчетох цялата тема преди да го взема и благодаря на момичетата, които пишат и конкретно на ДХ3. Многооо полезна информация, въобще темата ви е супер!

Сега след четвъртата процедура може ли да продължа още малко през две седмици? Интимът ми е на 85% искам да стане на 100 и затова мисля да продължа процедурите. Вие как мислите?

# 2 007
Не знам с какво съм допринесла ,освен с опит, но благодаря за милите думи, Eeyore!
Както вече съм казвала аз направих 10 процедури през 2 седмици в началото, защото имах повече окосмяване от допустимото.
Сега вече правя мнооого рядко, всеки месец ме домързява:)))Но ползвам уреда вече 4г.

# 2 008
Нищо не пречи повече да се направят през  две седмици, колкото трябва - толкова. Само по-често от две седмици го дават че не е добре и че няма и смисъл, заради фазите на косъма.

# 2 009
  • София
Здравейте, момичета!

Страхотна тема! Търся да закупя 1997, но в момента намирам някакъв нов модел 1998, на цена около 600 лв. Какви са разликите и има ли смисъл да закупувам по-стария модел 1997?
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт