Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 207
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 070
На мен след мрънкането тук изведнъж се появи ефект Grinning
след 3та процедура на ръцете почти нищо нямам, мишниците горе долу, краката има много какво да се желае. Сега се плаша всъщност колко ще се задържи

# 2 071
Здравейте ,аз пих антибиотик за 4дни и  го спрях преди 2 дни . Според вас дали има проблем утре да се святкам ? Изпих и 2-3 колдрекса преди няколко дни . Четох противопоказанията и все пак някоя святкала ли се е след антибиотик

# 2 072
Да споделя за резултати и аз. Ден, преди третата процедура на краката имах около 50% ефект. Там минавам на 5 степен. На лице, мишници, интим- 20 % по-малко косми. Там минавам на 4/3 степени.

Иначе и аз забелязах, че понякока свети бялата лампа, че мога да светна. Аз натискам по няколко пъти, но не светка. Обяснявам си го, че още не е заредил, а аз бързам да натисна. При следващата процедура ще гледам да не бързам толкова и да видя пак ли ще се случи.

# 2 073
Днес за първи път си светнах мустака. Е, не очаквах да е толкова трудно с приставката за лице. Не е достатъчно малка. В крайна сметка зоната под носа не успях да светна, колкото и да се въртях. Ще ми остане мустак като на Хитлер Simple Smile.
За отчет - сигурно съм 10та процедура вече - мишници и триъгълник. Мишниците са оредели на 90%, на бикини линията вече нищо не е останало, но на триъглника нещата са 50/50.Правя и корем - 50% от космите ги няма, останалите са много фини, но ще продължавам да святкам.
На краката съм на 4та процедура - разредиха се значително.
Бях пропуснала предупреждението за антибиотиците - а пък в момента пия. Какъв страничен ефект да очаквам??

# 2 074
Здравейте, момичета! Днес си поръчах Lumea Advanced SC1997/00 и искам да попитам тези от Вас, който го притежават, дали наистина загрява изключително бързо и трябва да се охлажда след 4-5 импулса? А, дали има проблеми при използването му при хора с проблеми с щитовидната жлеза?

Последна редакция: сб, 12 яну 2019, 22:24 от andeli

# 2 075

Момичета, ето това става след 139 прочетени страници в тази тема... Отворени към 5 модела фотоепилатори и 2 сайта ,в който наличностите са адски ограничени.. Силно бях решила да си взема модел 1997, но уви - няма го никъде (аз държа да взема епилатора на изплащане, което стеснява възможностите за конкретен модел).
Сега,след 139 страници и хиляди мнения за различни модели, аз се чувствам като в задънена улица и не знам кой фотоепилатор да взема.. Чувствам се и прецакана, че повечето имате 1997 и сте доволни,а аз разбира се, най - големият карък, не мога да го притежавам ...
Какво да правя..? Кой от моделите на снимката да взема според вас ..? Тотално се обърках вече след около 5 - 6 часа четене на темата ...
Ще се радвам на малко помощ Simple Smile))

# 2 076
И аз много се лутах и накрая взех 1999/00 от Англия.После се оказа,че тук го няма никъде наличен модела и почняха едни въпроси в главата защо и т.н. Joy  С три приставки е,като аз използвам предимно голямата-тази за лице трудно става за мустака както по-горе написа едно момиче.За мишници също ползвам голямата,както и интим.Осъзнах,че няма полза от много приставки.Лично според мен вземи най-добре изгодното финансово за твоя бюджет.

И аз сега съм на антибиотик,но го ползвам.

# 2 077
1997 го пускат само по промоции. Но мисля, че няма принципна разлика с 921.

# 2 078
Като цяло най - добре ще ми дойде BRI921 или 1995, но не видях за първия едно мнение в темата... Не искам както Се казва " Да се прецакам "....  1995 модела адски много жени писаха за него, хвалиха го че е много добър, но скоро никой не е писал.. Знам ли - по - новите модели или някои от тези на снимката може да са по - добри.. Наистина е голяма каша в главата ми Head Band

# 2 079
Силно бях решила да си взема модел 1997, но уви - няма го никъде (аз държа да взема епилатора на изплащане, което стеснява възможностите за конкретен модел).
Помагам Simple Smile
Скрит текст:
Потърсете в www.tehnomix.bg.
Буквално преди няколко часа поръчах от там SC1997/00. Има опция и на изплащане.

# 2 080
Силно бях решила да си взема модел 1997, но уви - няма го никъде (аз държа да взема епилатора на изплащане, което стеснява възможностите за конкретен модел).
Помагам Simple Smile
Скрит текст:
Потърсете в www.tehnomix.bg.
Буквално преди няколко часа поръчах от там SC1997/00. Има опция и на изплащане.
Ти си злато, знаеш ли? 
Благодаря ти много ❣💝

# 2 081

Ти си злато, знаеш ли? 
Благодаря ти много ❣💝

Моля! Представа нямах, че е сред предпочитаните Simple Smile

# 2 082

Направи ме изключително щастлива, след часове ровене, четене и търсене на края на алтернативни варианти..  😊

# 2 083

Направи ме изключително щастлива, след часове ровене, четене и търсене на края на алтернативни варианти..  😊
Радвам се, че помогнах и бях на правилното място в точния момент Simple Smile

# 2 084
Е как да нв сме писали за 1995 скоро..?! Лично аз няколко поста имам последните страници ,че 1995 и 1997 вършат еднаква работа.

Общи условия

Активация на акаунт