Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 197
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 145
И аз за първи път днес използвах модел 1997. Направих без почивка всички зони, не се е изключвал. Работи си и с плъзване и с повдигане, andeli най-добре направи рекламация на твоя.

# 2 146
Утре и аз ще пробвам моя. Днес направих подготовка и прочетох упътването .... какво, що ...

# 2 147
Пробвах, но нещо не се справям.
За горна устна няма как да гледам дали свети лъча, че ми е на обратната страна. Няколко пъти припука. Това проблем ли е?
После правих под мишниците. Там изобщо не светваше, че е готов за работа. Нищо не свърших, май не се справям.

# 2 148
И един въпрос: Като свети, че е готов за работа 1 път ли се натиска да има импулс  или постоянно се държи натиснато копчето?

# 2 149
Уредът се държи перпендикулярно на кожата. Като светне зелено, е готов за работа. Отпред трябва да е плътно прилепнал, за да се използва. Няма как да не разбереш дали е светнал.

# 2 150
Не го плъзгайте ,а го допитайте до кожата си и пускайте импулс и след това го вдигате и продължавате нататък (само с вдигане ,а не с плъзгане) . Възможно е от това ,пробвайте и пишете отново
Ами опитах. При малко раздвижване на уреда - изключва. Иначе работи - светнах се. Но трябва да се включва непрекъснато. Струва ми се, че проблема е някъде или из кабела, или при свръзката на кабела с уреда. Аз предпочитам да го пратя в сервиз, защото както стана ясно в последните страници, модела (1997) е трудно откриваем и не искам друг.
Благодаря за отговорите!
Без да натискам при леко движение, уреда излючва. Не е само при работа с него. Със сигурност е с някакъв дефект. Утре се обаждам и сигурно го пращам на сервиз.

# 2 151
  • Пловдив
За горна устна няма как да гледам дали свети лъча, че ми е на обратната страна. Няколко пъти припука. Това проблем ли е?
После правих под мишниците. Там изобщо не светваше, че е готов за работа. Нищо не свърших, май не се справям.
Как така няма как да гледаш за горна устна? Огледало нямаш ли? Иначе вариантът да не ти светва за готовност (моята светлина е бяла, с 97 съм) е ако не е добре прилепнал към кожата, както е писано и по-горе. Супер лесно е за употреба, просто трябва да го прилепиш, не да натискаш силно, а просто самата приставка да е прилепнал към кожата. И когато е готов натискаш еднократно, после уредът произвежда импулс, местиш го на следваща позиция и пак така.

# 2 152
  • Пловдив
Без да натискам при леко движение, уреда излючва. Не е само при работа с него. Със сигурност е с някакъв дефект. Утре се обаждам и сигурно го пращам на сервиз.

Да, най-вероятно е проблем с кабела...пробвай дано се оправят нещата. Аз имам проблеми със щитовидната и си го ползвам, не вярвам да има негативно влияние.

Последна редакция: нд, 20 яну 2019, 22:38 от amaru2

# 2 153
Как така няма как да гледаш за горна устна? Огледало нямаш ли? Иначе вариантът да не ти светва за готовност (моята светлина е бяла, с 97 съм) е ако не е добре прилепнал към кожата, както е писано и по-горе. Супер лесно е за употреба, просто трябва да го прилепиш, не да натискаш силно, а просто самата приставка да е прилепнал към кожата. И когато е готов натискаш еднократно, после уредът произвежда импулс, местиш го на следваща позиция и пак така.
Благодаря. Пак ще пробвам.

# 2 154
  • Пловдив
Момичета, имам чувството че след употребата (3 процедури) на фотоепилатора по кожата ми са се появили допълнителни ситни бемки и едни червени точици, като кръвоизливчета. Аз си имам такива повечко, прикривам ги с бял молив, но още предния път ми направи впечатление, че сякаш са станали повече. Сега се загледах и имам чувството, че още и още повече са станали. На някой да се е случвало?

Аз нямам проблем с бенки и капиляри, но имам бели ленти по кожата от самия фотоимпулс и не знам какво ще стане. Седят си ми. Дано изчезнат лятото, че ще съм като зебра Laughing

# 2 155
  • Пловдив
Благодаря. Пак ще пробвам.
Успех, пиши какво е станало Simple Smile

# 2 156
  • Пловдив
Да, аз също не издържах на 5 на мишниците, 4 е приемливо парещо. Имам от години проблем с врастнали косъмчета без значение как съм ги махнала - от корен или бръснене, съответно лятото избягвам да нося нещо над коляното, на бикини линията ми стават точки... изобщо голям комплекс ми създава. Силно се надявам да има добри резултати и при мен, отдавна чета темата и все хубави неща казвате за Lumea. Честито на всички, които скоро са се сдобили с уреда! Simple Smile

Добавям и моите отзиви: мишници -4, крака - 4/5, интинм 1-2, не можах да издържа на 3. Тези дни ще направя и ръце, само че имам татуировка и не знам как да процедирам с нея. Знам, че не трябва да се свети, мислех да я мина с бял молив, но те и космите ще се оцветят.... може би ще я пропусна и ще си правя кола маска там.

Аз имам най-добри и бързи резултати на крака. Навсякъде минавам със степен 4. На интим имам добър ефект, но от м. Май до Декември го минавах през 2 седмици. На моменти ми се ревеше от болка, ама търпях. Там най-трудно ми се получиха нещата, макар че в началото беше мигновен ефект на триъгълника, но най-трудно се махнаха на срамните устни. Да ти кажа вдигай на 4–та и стискай зъби, че с тази 1, 2 степен ме съмнява да стане нещо удивително като резултат. Успех Hands V

# 2 157
  • София
Татуировките не ги минавайте.
Покрити, непокрити - недейте.
Аз без да искам си закачих част от една.. гадна работа. Поду се, боля сума ти време.

# 2 158
Момичета, имам чувството че след употребата (3 процедури) на фотоепилатора по кожата ми са се появили допълнителни ситни бемки и едни червени точици, като кръвоизливчета. Аз си имам такива повечко, прикривам ги с бял молив, но още предния път ми направи впечатление, че сякаш са станали повече. Сега се загледах и имам чувството, че още и още повече са станали. На някой да се е случвало?

Аз нямам проблем с бенки и капиляри, но имам бели ленти по кожата от самия фотоимпулс и не знам какво ще стане. Седят си ми. Дано изчезнат лятото, че ще съм като зебра Laughing
Трябват няколко дни да се хване тен лятото и ще се оправиш.И аз няколко пъти бях така,даже сега на единия крак пак съм се изгорила.

# 2 159
  • Пловдив
Трябват няколко дни да се хване тен лятото и ще се оправиш.И аз няколко пъти бях така,даже сега на единия крак пак съм се изгорила.
Оф дано, че вече започнах да се притеснявам 😣

Общи условия

Активация на акаунт