Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 196
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 160
Трябват няколко дни да се хване тен лятото и ще се оправиш.И аз няколко пъти бях така,даже сега на единия крак пак съм се изгорила.
Оф дано, че вече започнах да се притеснявам 😣
По-миналата всен се бях подредила така по бедрата и ръцете.На солариум и плаж се оправих,ама доста време бях зебра:))))

Сега пак си парнах единия пищял и пак зебра.

# 2 161
Да, трябва да се внимава с тена. По-добре да пропуснете известно време, отколкото да се изгорите.

# 2 162
Да, трябва да се внимава с тена. По-добре да пропуснете известно време, отколкото да се изгорите.
Аз имам тен целогодишно,такава ми е кожата.Обикновено започвам октомври-ноември и пак се изгарям,затова вече усетя ли парене,намалявам степента веднага.Краката може да ги оравя на 3 различни степени,всяка зона я усещам различно.

# 2 163
  • Пловдив
И аз съм целогодишно с тен и не защото го поддържам, а защото се пека яко и не пада. Избледнява но си стои. ДХЗ моите са същите,дано се вижда.

# 2 164
Вижда се.Ще се махнат, но не отведнъж.

# 2 165
Момичета и аз съм с тен целогодишно.И на бедра повече от 3та степен не става...на пръсците макс 4та.И при вас ли пари или търпите и святкате на по-висока?

# 2 166
При мен пари и не смея да експериментирам да търпя,защото се вижда какво става после.

# 2 167
  • Пловдив
И аз търпя и карам навсякъде на 4-та, но май ще ннамалям на 3 ... На проблемните места 😒

# 2 168
Благодаря ви

# 2 169
Здравейте, пазарували ли сте от този сайт  
Скрит текст:
, защото намерих BRI921 на доста добра цена? Иска ми се да го купя от някоя голяма верига, която има магазин близо до мен и при евентуален проблем мога да отида лично, нооо в този сайт цената е доста изкушаваща.

# 2 170
Така или иначе ще Ви пратят в официален сервиз , така че откъде ще е купен не е от значение.

# 2 171
Да ви питам на срамните устни как процедирате. Мен много ме боли дори на 3та степен и съответно резултатът е почти никакъв. Иначе триъгълникът се повлия супер, но го минавам на 5та, ръцете, краката, мишници също. Единствено мишници въпреки това резултатът е крайно незадоволителен и се чудя какво греша.

# 2 172
При мен мишниците имам 2 професионални лазерни манипулации и години с Лумеа и имам 50% само резултат.
На срамни устни 6 професионални IPL процедури, вдна лазерна, плюс години с Лумеа и също съм на 50%
Има зони, които не поддават.Най-често са горна устна, срамни устни, лице.

# 2 173
Здравейте, и аз съм в клуба с фотоепилаторите моя е BRI956. Направила съм до сега 4-ри процедури, но при четенето останах с впечатлението, че да има ефект не трябва да минавам на един път в месеца, а да продължа на 14 дена. Иначе за човек който съм вманиечена в космите и всеки ден се правих с епилатора. Сега толкова много намаляха, че на седмицата един път се епилирам с епилатор.

# 2 174
  • Пловдив
Да ви питам на срамните устни как процедирате. Мен много ме боли дори на 3та степен и съответно резултатът е почти никакъв. Иначе триъгълникът се повлия супер, но го минавам на 5та, ръцете, краката, мишници също. Единствено мишници въпреки това резултатът е крайно незадоволителен и се чудя какво греша.

Аз минавам целия интим на 4-та, понякога ме боли навсякъде, понякога не ме боли....може би зависи от хормоните, нямам идея. Специално на срамните устни усетих по-голям резултат ако опъвам кожата, защото там мястото без това е една идея по-тъмно и кожата улавя импулсите. Иначе навсякъде съм доволна, най-вече подмишници и крака.

Общи условия

Активация на акаунт